Spamcılar Yeter Artık!

• Kullanıcı Hamlettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spamcıları tokatlamak lazım ya böyle saçmalık olmaz.

Emek veriyorsun videolarla uğraşıyorsun onu bunu siliyorsun taktik geliştiriyorsun.

Adamın teki geliyor. Vızzzt diye tüm videolarını kopyalıyor. Para kazanıyor . Sil videoları lütfen diyince de atarlanıyor.

Tek tek bulup tokatlamak lazım öyle hazırcıları...

he bide şöyle bişi var sen bu filmleri bir izleyici olarakmı yoksa yükleyici olarakmı böyle yorumluyosun.eğer yükleyiciysen bu filmlerin zaten orjinallarini youtubeye atamazsın bile demekki sende spamcısın

Hocam yetişemezsin. Tek tek küçük resimle nasıl uğraşıyorlar bilmiyorum ama ben bir kanalım kapanınca 2 tane ile geri dönüyorum. Bölünerek çoğalıyoruz. Yetişemezsin, 20 tane vds im var, bir günde 40 kanal basarım, hangi birini kapattıracaksın. kendi kazancına bak, zaman kaybetme derim.

acımayana acımıcaksın kardeşim sabah kalkınca topluluktan 1kanalın gidiyosa patlat tüm o sektörü :D

Yok bunu yapanlarda var aramızda biliyorum,sektör temizleme işiyle ilgilenenler de var.Ama ben milletin ekmeğiyle oynamam kardeşim.Ama dediğim gibi adam akıllı işini yapsan da topluluktan uçuruyolar,yapmasan da.

---------- Mesaj saat 02:20:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:18:55 civarında gönderildi. ----------

peki hocam spamcılara kızıyorsunuz eyvallah bu filmi internetten korsan olarak izlemeniz ne oluyor peki

+9999

Yapanları barındırmamak için elimden geleni yapacağım.

Ben yapmıyorum, eminim birçok kişi yapmıyordur. 100-200 kişi yapıyor diye herkes yapıyor, yapmayan yok demenin manası yok.

Yapanları cezalandırsın diye YouTube'a tek tek özenle şikayet edeceğim ve Adsense banı için elimden geleni yapacağım. Zaten video yükleme işini 2 gündür bıraktım. 1 ay uğraşacağım.

Düğün Dernek
Eyvah Eyvah 3
Patron Mutlu Son İstiyor

gibi filmleri gezeceğim.
Youtubenin yeni dedektifi,galiba başka işiniz yok sizin

Spamında spamını yapanlara sesleniyorum. Yeter artık.

Düğün dernek izle yazıyor 100 tane sonuç hepsi de farklı filmlerin üzerine resim çakmış. Hepsini flaglıyorum teker teker. Başka filmlerde öyle. Hepsine 5-6 hesabımdan ve 5-6 VDS mden ayrı ayrı flag çekiyorum. Çoğunu kapattırıyorum, kapattırmaya ve uğraşamaya da devam edeceğim.

İnsanlara gerçek bir şeyler paylaşarak para kazanın. Bu nedir ya. Sahtekarların hepsinin sonu gelsin.

spamın ne kadar cılkı çıktıysa flag ve sahte teliflerin daha fazla cılkı çıktı. yeter kardeşim artık nedir sizden çektiğimiz.. çizgi filmlere bile topluluk gönderiyorsunuz.
hangi hakla ve hangi sıfatla flaglıyorsunuz? kim ne yüklerse yüklesin ne sahtekarlık yaparsa yapsın bu işi takip edecek ve yaptırımı yapacak olanın youtubenin kendisi olması gerekmez mi? yaptığınız rezillik bi de marifetmiş gibi konu açıyorsunuz? bu az para kazananlar işi gücü bırakıp kıskançlıklarından milletin ekmeğine taş koyma derdine düşüyorlar. yazıklar olsun... inanın admin olsaydım süresiz banlardım sizi.

başlık yerini bulmamış...
spam başka,anlattığın başka...
ama haklısın...

galiba arkadaş para kazanamıyor,kazananlarıda kıskandığı için şikayet ediyor,youtubeye mail atda seni işe alsınlar

hocam madem bu filmi arıyorsunuz torrent olarak aratın google'de sinema çekimini bulacaksınız

bos bos konular aciyorsunuz ...

Arkadaşlar kim ne yaparsa yapar haram helal ona kalmış bişey. Yeterki biz hasetlik yapmayalım ..

Valla film için değilde ilgi duyduğum sadece izlemek amaçli baktigim videolarda bu durum cikarsa bende flagliyorum.hic affetmem . konu altında zorlamaya gerek yok.

Diziyi anlarımda YT'den Film izlemek çok saçma ya.
Milyon tane Film sitesi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri