Spamcılar Yeter Artık!

• Kullanıcı Hamlettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uygun degil bu tur konular
evet dügün dernegi bende gördüm 1 milyona yaklasiyor atan eleman
helal olsun
artik flag filanda islemez o kanala bosa ugrasmayin
he sahtekar diyorsunuz
öyleyse sen eline bi kamera alacaksin 120 dk cekeceksin yolu caddeyi atacaksin
al sana helal kazanc yada mevlüd okumaya gidin oda helal galiba
sanki film yüklüyenlere babasinin film sirketinden miras kaldi bunlar
demi [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Mustafa Aynur adli arkadas ve ona hak verenleri anlamakta gucluk cekiyorum. Arkadas internetten az biraz anlayan insan film izlemek icin uygun yerin youtube olmadigini bilir. Bu arkadaslar vdsden bahsediyor flagtan bahsediyor ki yeterli bilgiye sahip olduklari cok net. E o zaman arkadasim derdiniz nedir sizin ? Asil problem sahte videolar mi ? Yoksa siz kazanamazken baskalarinin her ne sekilde olursa olsun kazanmasi mi ? İkinci secenek cok net bir sekilde agir basiyor. Yani bu arkadaslarda cekememezlik tavan yapmis durumda. Ben boyle bir is yapmiyorum bu tur aldatmaca videolar yuklemiyorum. Ama yukleyene yapabilene ayakta kalabilene ask olsun. İnsallah bu arkadaslar paralarini sayarken sizin gibiler bir kurus kazanamasin...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spamında spamını yapanlara sesleniyorum. Yeter artık.

Düğün dernek izle yazıyor 100 tane sonuç hepsi de farklı filmlerin üzerine resim çakmış. Hepsini flaglıyorum teker teker. Başka filmlerde öyle. Hepsine 5-6 hesabımdan ve 5-6 VDS mden ayrı ayrı flag çekiyorum. Çoğunu kapattırıyorum, kapattırmaya ve uğraşamaya da devam edeceğim.

İnsanlara gerçek bir şeyler paylaşarak para kazanın. Bu nedir ya. Sahtekarların hepsinin sonu gelsin.

arkadasim madem dinene düskün hakki hukuku bilen arkadassin suraya tüm kanallarini yaz madem film sektöründeyim diyorsun
yaz kanallarini sana icinde bana ait olan filmleri söylüyeyim söz telifde atmicam

mevzu helal haram kazanç mevzusu değil bence mevzu şahsiyet mevzusu bence

spamında bi adabı olmalı ortada verilen bir imkan var bu kötüye kullanılıyor sende onu yapmasaydın sen de bunu yapmasaydınlar.

bende yutuptan film izliyorum yeri geliyor yutubun film izleyip izlememe platformu olup olmadığına hiçkimse karar veremez bence burası video paylaşım platformu

öle düşünüp iyi müzik dinlemeye gel sen yutuba rihannanın şarkısına gir ankaralı namık ı dinle bu mu istediğiniz ??????

arkadasim madem dinene düskün hakki hukuku bilen arkadassin suraya tüm kanallarini yaz madem film sektöründeyim diyorsun
yaz kanallarini sana icinde bana ait olan filmleri söylüyeyim söz telifde atmicam
Sen baştan oku istsersen. Nerede film sektöründe olduğumu yazmışım?

Mustafa Aynur adli arkadas ve ona hak verenleri anlamakta gucluk cekiyorum. Arkadas internetten az biraz anlayan insan film izlemek icin uygun yerin youtube olmadigini bilir. Bu arkadaslar vdsden bahsediyor flagtan bahsediyor ki yeterli bilgiye sahip olduklari cok net. E o zaman arkadasim derdiniz nedir sizin ? Asil problem sahte videolar mi ? Yoksa siz kazanamazken baskalarinin her ne sekilde olursa olsun kazanmasi mi ? İkinci secenek cok net bir sekilde agir basiyor. Yani bu arkadaslarda cekememezlik tavan yapmis durumda. Ben boyle bir is yapmiyorum bu tur aldatmaca videolar yuklemiyorum. Ama yukleyene yapabilene ayakta kalabilene ask olsun. İnsallah bu arkadaslar paralarini sayarken sizin gibiler bir kurus kazanamasin...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah bedduan dönüp dolaşıp seni bulur.. Savunduğun şeye bakacak olursak dönüp dolaşıp seni bulacağınada şüphem yok.. Savunduğunuz şey sahtekarlıktır arkadaşım SPAM değil! Hepimiz spam yapıyoruz burada neyin ne olduğunu biliyoruz çok şükür.. O zaman gidip kurtlar vadisinin yayınlanan 125.bölümünü değilde 120.bölümünü atıp resmi değiştirip bunu 125.bölüm gibi gösterelim hepimiz olur mu?

Allah bilir siz sokakta ki sahtekarlarıda savunursunuz.. Sanırım sizler altın ya da teknolojik bir ürün aldığınızda sahte çıktığında satan adama gidip hakkındır kardeşim ekmek paran bu senin diye tebrikte ediyorsunuzdur ya neyse.. Hadi iyi geceler..

he flagciyim diyorsun yani onu okudumda
yada bir nevi film avcisi robin hood izleyicilere en iyi kaliteyi sunmaya calisiyorsun
bari su türk filimlerini 3d yaptirda kullancilar dahada keyif alsin
3D yaptırsam sen gider 3D gözlüğünü çalarsın ;) Zihniyetin bu. Kendine kızma hiç.

3D yaptırsam sen gider 3D gözlüğünü çalarsın ;) Zihniyetin bu. Kendine kızma hiç.

dogru diyorsun 2 premium kanali youtube bana gözlük calidigim icin verdi
senin gibi bebelerin flaglari telifleride islemiyo bilgin olsun yaktigin diger arkadaslarin hakkini savunuyorum bana kalsa kaile almam seni

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] Konu kilitlenmeli karşılıklı atışmalar yaşanıyor.:o

dogru diyorsun 2 premium kanali youtube bana gözlük calidigim icin verdi
senin gibi bebelerin flaglari telifleride islemiyo bilgin olsun yaktigin diger arkadaslarin hakkini savunuyorum bana kalsa kaile almam seni
2 premium kanalın varsa burada kanıtla, kendime süresiz ban attıracağım. Senin zihniyetinde olan kişinin 1 yıllık kanalı bile yoktur eminim.

Sakın şimdi bana doğrulanmış yerel işletme google+ sayfası gösterme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri