Spamı bıraktım

hocam spamı şu şekilde yapyorum;
e-mail satın al bota bağla kanalı çek :) manuel yükleme yapmıyorum, kanalın bot için gereken ayarlarını yaparkende telefonun internetini kullanıyorum. muhtemelen bir sıkıntı çıkmaz.

özgün kanalında kapanma riski var ama çok düşük videolar temiz olduktan sonra neden kapansın?

geçen sene temmuzdan beri yapıyorum aslında 1,5 sene olmamış :)
10 k tl civarı kazandım hocam bağzıları için iyi meblağ bağzıları için aylık kazanç :) benimde mazot param oldu.

hocam bende özgün başlamayı düşünüyorum game play falan değil ama nasıl özgün kanal kapanıyor yav? çok düşük temiz videolardan kasıt ne?

hocam bende özgün başlamayı düşünüyorum game play falan değil ama nasıl özgün kanal kapanıyor yav? çok düşük temiz videolardan kasıt ne?

Anlam kayması olmuş

"Kapanma riski çok düşük. Videolar temiz olduktan sonra..."

Arada nokta ya da virgül var ;)

hocam en basitinden bilgisayar kullanım klavuzu gibi bir kanal açılabilir, youtube da çok var ama herhangi bir videonuzun index olması ile berber büyür gidersin, video içeriğiniz örn; chrome giriş sayfasını nasıl değiştirilir? ekran kaydedici ile çekin arkyada youtube dan güzel bi müzik tmmdır en basiti bu. youtube da rahatça yapabileceğiniz bir ton kanal konusu var, hiç bulamadım derseniz özelden yazın aklıma gelenleri yazmaya çalışırım ama ahım şahım bi fikir olmaz zaten günlük 3-4 k izlenim alan bir kanal yapmak çok zor değil 3-4 ayda ortalama videolarla yapabilrsiniz.

özgün bi kaç fikir herkesin rahatça yapabileceği.
dünyanın en büyük bilmem neyi tarzı
nasıl yapılır tarzı, örn: fotoğraflardan video nasıl yapılır
oyun kanalı harika bi seçim hele iyi oynadığınız bi oyun varsa ekranı kaydedin yükleyin gitsin
ders anlatabilirsiniz
ilgi alanınızı anlatabiliriniz ( benim kendi adımdaki kanalımda spor videolarım v.s var)
başta izlenim bile almazsınız ama o zamanla artar gider ve zaman gerçekten çok hızlı ileriyi düşünerek yatırım gibi görün.

istersen videoları ACE yle yıka yine de kapanma riski az değil:D

hocam en azından spam değil :) kapansa bile kurtarma ümidim olur yada tekrar yüklerim. oyun gezi nasıl yapılır tarzında olduktan sonra bence çok düşük kendi adımdaki içinde sadece benim çektiğim videoların olduğu kanalım 1.5 senedir ayakta içinde eşleşen bile var.

Hepimiz özgün çalışmayı düşünüyoruz ancak ya elimizde uygun şartlar yok, yada fikir yok :)

hocam en azından spam değil :) kapansa bile kurtarma ümidim olur yada tekrar yüklerim. oyun gezi nasıl yapılır tarzında olduktan sonra bence çok düşük kendi adımdaki içinde sadece benim çektiğim videoların olduğu kanalım 1.5 senedir ayakta içinde eşleşen bile var.

Benim özgün kanalım 4 aylık. Şuan 40 Video 515 Abonesi var.
2015 Ocak ayına 100 Video 1500 abone ile girmeyi düşünüyorum en az.
Çok emek verdim yine vericem.
Youtube'un kendi arka plan müziklerini kullanıyorum. Videoları kendim çekiyorum.
Kapanırsa yakarım Youtube'u! :D

Youtube'un kendi arka plan müziklerini kullanıyorum. Videoları kendim çekiyorum.

hocam bende youtube un arkda plan müziklerini kullanıyorum, çok başarılı, cuk diye oturuyor videolara :)

teşekkürler hocam,

inanın spam yapmaktan daha kolay, günde 3 tane video hazırlıyorum şimdilik 1 saatimi alıyor yükledikten sonra kafam rahat. bu aymı kapanır gelecek aymı kapanır, ödeme alabilrimiyim diye bir derdim yok, en kısa zamanda sizlerinde başlaması dileği ile..

Aynı şekilde hocam ben de özgüne geçtim. Ama izlenimler çok düşük..
Zannederim 1 yılı bulur toparlanması...

Özgünü kapatmıyor mu sanıyorsun :)

spamla özgünü bir arada ***ürmeye çalışanlarınki kapanıyor eğer bir insan tamamen özgün çalışmaya karar verdiyse mutlaka yeni bir pc yeni bir internet bağlantısı çekip onda işlerine devam edecek ondan dolayı kapanıyor kanalları google her türlü yakalıyor yani

hocam özgüne yeni geçenler için tavsiyeleriniz neler olur? abone çekmek için neler yapabilirim?

Şu olay berbat. 1 sene çabalıyorsun 20 bin abone yapıyorsun diyelim. 1 senenin sonunda o 20 bin abonenin çoğu afk oluyor.

Abone'den çok peşinde kitle yaratman lazım. Yani adamlar deli gibi senin video çekmeni beklemesi lazım. Yoksa diğer türlü aboneler hep boş. Özgün ilk kazandırmıyor maalesef o yüzden spam yanında özgün yürütebilirsen yürüt. Özgün kazançlar toparlanınca spamı terk et.

Spam çalışırken özgün kanalda uçabilir :D
Şu olay berbat. 1 sene çabalıyorsun 20 bin abone yapıyorsun diyelim. 1 senenin sonunda o 20 bin abonenin çoğu afk oluyor.

Abone'den çok peşinde kitle yaratman lazım. Yani adamlar deli gibi senin video çekmeni beklemesi lazım. Yoksa diğer türlü aboneler hep boş. Özgün ilk kazandırmıyor maalesef o yüzden spam yanında özgün yürütebilirsen yürüt. Özgün kazançlar toparlanınca spamı terk et.

işte bak burda nasip giriyor işin içine,herkes RIZKI ını alır-buna kimse mani olamaz..eğer varsa alacağın zaten alırsın..

sen elinden geleni yap sadece,emeğinin karşılığını her şekilde mutlaka alırsın :)

hocam kendine ait olmayan videolarda rızık aramak bir başkasının videosunu kullanarak ??? :eek:

Komik olmayın...

Son düzenleme:
hocam kendine ait olmayan videolarda rızık aramak bir başkasının videosunu kullanarak ??? :eek:

Komik olmayın...

Daha öncede defalarca tartışıldı. Lütfen konunun daha fazla uzamaması için tartışmalara son veriniz.

Kısacası ' Her koyun kendi bacağından asılır '. Bize laf söz söylemek düşmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri