Spam'ı tamamen bırakıyorum

• Kullanıcı NoFuture
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
spam dünyasının büyük kaybı waybe bende youtube'a opradan girişi bırakıyorum mozilladan girecem

Son düzenleme:
yemin ediyorum güldüm yaa :D adam kazanamıyorum demiş kategorisini istemişsiniz xd ulan hala haykıra haykıra gülüyorum kazansa nedne bıraksın xd

özgüne full destek sonuna kadar ;) kafana takılanları sorabilirsin yardımcı olurum aman kategori isteme de :D

hayirlisi-be-gulum_352984.jpg

Hayırlı Olsun Hocam İyi bir karar vermişsiniz :D, bu arada alt kanallardan oluşturursanız hem sizin için daha rahat olur hem Marka olmak açısındanda daha iyi olacaktır iyi çalışmalar bol kazançlar...

bende tam olarak özgüne geçicem ama spamdan toplam kazancın 150bin tl olmasını beklıyorum :D

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:38 ----------

o 3 ayda 6 abonede büyük ihtimal spam yaparken özgün kanalına girince abone oldugun hesaplardır :D
bende de flash game kanalı var 3 aylık
fazla bakmıyorum ama 1k abone 600k izlenim oldu bakalım:)

Hocam yanlış anlama, sadece sana yol göstermek amaçlı yazıyorum. Tam bir ps4 delisiyim. Oynadığım oyunları çekerim ve yükler. Bana göre sektörün lider videoları fakat izleyen yok. Dedim ki gidip kendi kanalımı spamlıyım 4 defa aynı kanalımı tam özgünleştirerek çektim. 4 üde deli para basıyor:) Spam candır, kendi kanalının spamini yapmayı ihmal etme

Hocam yanlış anlama, sadece sana yol göstermek amaçlı yazıyorum. Tam bir ps4 delisiyim. Oynadığım oyunları çekerim ve yükler. Bana göre sektörün lider videoları fakat izleyen yok. Dedim ki gidip kendi kanalımı spamlıyım 4 defa aynı kanalımı tam özgünleştirerek çektim. 4 üde deli para basıyor:) Spam candır, kendi kanalının spamini yapmayı ihmal etme

kendine telif atıyormusun :D

bende tam olarak özgüne geçicem ama spamdan toplam kazancın 150bin tl olmasını beklıyorum :D

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:38 ----------

o 3 ayda 6 abonede büyük ihtimal spam yaparken özgün kanalına girince abone oldugun hesaplardır :D
bende de flash game kanalı var 3 aylık
fazla bakmıyorum ama 1k abone 600k izlenim oldu bakalım:)

Hocam şakamı yapıyorsunuz :eek: acaba bende en güzel şeyleri yapıyorum kanala fakat başaralı olamıyorum hergün 2-3 video atıyorum 6 abonenın 1 taneside benım :D 150 videodan fazla var videolar sağlam başlık etiket açıklama sağlam ping tamam nerde hata yapıyorum ?

Spamı yapamıyoruz. Özgünü nasıl yapıcaz? Hicbir işe yaramıyoruz

yemin ediyorum güldüm yaa :D adam kazanamıyorum demiş kategorisini istemişsiniz xd ulan hala haykıra haykıra gülüyorum kazansa nedne bıraksın xd

Senin gülesin varmış hocam :D Arkadaş işin stresinden ve geleceği karanlık oluşundan dolayı bırakıyorum demiş :)

Ben direk özgün çalışmak isteyen arkadaşlara fikir veriyorum.Türkiye özgün deyince çoğunluk ps3 ps4 pc v.s oyunlardır ama şu kategori eksiğiz.İşte kategori

Arkadaşlar android oyunlar türkçe şekilde sunun şuanda Türkiyede böyle bir kategori yok.Bir kanal yok.Bence buna başlıyan biri götürür.Özgün başlarsam bunu başlıycam benden size fikir.Kendi yapacağım şeyi yazdım burda ilerde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri