Spamın Dibine Vuruyorum

• Kullanıcı ZACAMEDIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
2 3 saattir araştırma , analiz yapıyorum . Logosuz & İntrosuz çok yüksek hit alan 15 20 ye yakın kanal buldum.İçlerinde ki videoların isimleriyle araştırma yaptım bir kaçı hariç hiç birine spam uğramamış oldugunu gördüm ya da uğrayanlar anında teliften gitmiş inşallah öyle değildir :)
Lakin daha önce böyle büyük spam çalışmadıgım için birşey sormak istiyorum alayını adsenseye bağlasam , adsensem uçarmı ? Spam çalışanlar nasıl çalışıyor partnerse sanırım ödemelerini 3 4 ay sonra alıyorlar bakınız (Awe ) :)

adsense çok yüksek kazanmadığın sürece , reklamlarına tıklamadığın sürece, adsensene vpn ile girmediğin sürece , erotik dövüş tarzı videolar yüklemediğin sürece uçmaz.

bunu hep yapıyorsunuz hocam.geçen günde çok güzel bilgiler buldum falan dediniz meraklandırdınız herkesi.tekrar aynı şeyi yapmayınız.Ünlem sorununu aşabilirseniz basın videoları sıkıntı olmaz.ama ünleme yakalanacaksınız hertürlü.onun için sakin sakin atın

Spamın dibine vurmak için hem adsense hem partner kanalın olacak kısaca denemediğin kalmayacak.

Ek olarak partnerde 3 4 ay beklemek yok şubat kazancını martın 1 inde almayı bekleyenler yüzünden öyle söylentiler çıkıyo şubat kazacını nisanda alıyorsunuz partnerde zaten adsensede şubat kazancını mart 24 de ödüyo adsenseyi bekliyorsunuzda partnere gelince neden çok oluyo ki :D

Hocam teşekkür ederim eğerli yorumlarınız için tek kafamdaki sorun telif alırsam eğer 15 20 adet adsensemin kapanıp kapanmayacagını . Videolarda arkadaşın da dediği gibi topluluk kurallarına ayrıkı birşey yok.

vpn etkiler yabanci ipdan giriyorsun ya o ipide kac kisi kullanitor.zaten bilgilernde calinabilir

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deneyin hocam...
denemeden öğrenilmez...
spamın dibine vurarak 5-10 tane kanal kaybedin
ondan sonra ortamı görür,anlarsınız...
fikirleri uygulayın..buraya yazmakla uygulamış olmazsınız...

Sana yardımcı olmak adına kanalları özelden gönderirsen çeker,yükler kanal veya adsense patlamazsa ödemeyi alır neticeyi bildiririm.

spamın dibine vurmak buysa biz aylardır neyine vurmuş oluyoz orası muamma :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri