Beyler günde 1 kanala kaç video atıyorsunuz? Dün 5 video attım kanallar uçtu gitti. Bot mu kullanmayayım ne yapayım anlamadım. Siz kaç video atıyorsunuz günde 1 kanala?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam nası kapanmıyo 300-500 video atarken? kafayı yemek üzereyim 5 videoda kanal kapanıyor...
hocam yakında kapanabilir kanalınhangi botu kullanıyorsun yt kazan botu kullanıyorum bende 10 kanalmıada 500-600 adet video attım 27 gün kala satıyorum işim bitti nasılsa![]()
hocam peki bendeki sorun ne sence? neden kapanıyor. kanalı açıyorum 3 gün dokunmuyorum. daha sonra günde 3-4 video atıyorum. Dün 5 tane attım gitti.Valla ben 250 300 atıyorum bot ile kanal kapanma sıkıntımda olmuyor çok şükür ama alt kanal çalışıyorum bir nevi vur kaç yöntemi para kazanmalar kapanırsada sağlık olsun diyecez malum alt kanalın para kazanması gidince açmak zor.
hocam peki bendeki sorun ne sence? neden kapanıyor. kanalı açıyorum 3 gün dokunmuyorum. daha sonra günde 3-4 video atıyorum. Dün 5 tane attım gitti.
söylediklerini yapıyorum ama nafile...Tarayıcınındaki geçmişte bulunan herşeyi sil+ip resetle birde kanalı bir gün beklet
söylediklerini yapıyorum ama nafile...
almadım hiç hocamKanal satın aldıgındada aynı sorunu veriyor mu *
videoyapHangi botu kullanıyorsun?
botu sadece video atmak için kullanıyorum diğer hiçbi özelliği kullanmıyorumbotun kanalyap bölümünü kullanıyormusun? birde video yöneticisinden sırayla tüm kanallara bakıyormusun?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.