Spm Network

A
  • Kullanıcı abab115
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tercih meselesi mühim olan tercihleri mn den yana yapmak , bu sitede çoğu kişi spam çalısıyor music nationals spam konusunda diğer networklere göre daha esnek blok konusunda diğer networklere göre daha esnek. dashboard var, life girebilmek için belli abone izlenim istemekte ama şuan için öle bir koşul aramıyoruz. lifede benim şahsi kanallarım var idi patır patır bloke koyuldu ... ama tekrar söylüyorum tercih sizlerin...

en düzgün partner life derler ne hikmetse tek sıkıntı sende b e kardeşim :D yahu refli kinkten üye olsa bu millet nolacak sanada ödemeyecekelr ki :D

bakın şimdi ben polemiğe girmek istemiyorum. zoominde 10 kanalın 10nuda blok yiyebilir, lifede 10 kanalın 7 si , mn de 10 kanalın en fazla 5 i yer. en az sizin kadar çogu networku denedim. inan burdan alacagım %5 komisyona ihtiyacım yok kanallardan çift haneli kazancım bana çok fazla yeterli geliyor ve ramazanlık ayı boş kaldım ve mn yi denedim ödememde sıkıntı olmuyor benimde önerim mn network....

yaşasın MN yaşasın block konan paralar :D hocam size iyi çalışmalar üye olacak arkadaşlarıma Allah sabır versin geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :D

Sirf ilgi cekmek icin yalan soyleme bari yahu bu kadarda olmaz. Life kimin kanalina bloke koymus ki seninkine bloke koysun? Ayrica nerde mnationun esnekligi bu ay herkesin odemesi bloke oldu sen neden bahsediyorsun? :D

bakın en az sizin kadar bir çok networkte kanalım var buradaki %5 komisyona ihtiyacım yok, hobi amaçlı ve yardımcı olmak amacıyla bu işe girdim. benimde bu bloke konusunda arastırmalarım var, şunu keşfettim bir diziyi iki farklı networke attım iki farklı network o dizinin parasına el koydu telif vermemesine karsın bunun dışında faklı diziyi attım ,iki faklı networkteki kanala telif alıp kapanmasına karsın ücreti ödendi, bana göre bloke meselesi networkle pek ilgili olmayıp içerikle ilgili oldugunu düşünüyorum. life networkte 2 adet kanalım mevcut ve bloke konulmus. şuan bende bloke yemeden günlük 350-500 dolar bırakan diziler var. deneme yanılma yapa yapa içerik arşivi olusturdum. mn ye onları salladım sorunsuz ödüyor aynı diziyi zoominede attım oda 3 aydır ödeme yapıyor. yok spam tıklamalar vs bunlar faso fiso blokelerin sebebini kendimce arastırdım deneme yanılma ile attıgının videonun yapımcısı youtube ile anlaşma yapıyor olmalı ki anlaşma yapan yapımcının videosunu nereye atarsan at bloke kacınılmaz oluyor... (benim şehsi arastırmam)

bakın en az sizin kadar bir çok networkte kanalım var buradaki %5 komisyona ihtiyacım yok, hobi amaçlı ve yardımcı olmak amacıyla bu işe girdim. benimde bu bloke konusunda arastırmalarım var, şunu keşfettim bir diziyi iki farklı networke attım iki farklı network o dizinin parasına el koydu telif vermemesine karsın bunun dışında faklı diziyi attım ,iki faklı networkteki kanala telif alıp kapanmasına karsın ücreti ödendi, bana göre bloke meselesi networkle pek ilgili olmayıp içerikle ilgili oldugunu düşünüyorum. life networkte 2 adet kanalım mevcut ve bloke konulmus. şuan bende bloke yemeden günlük 350-500 dolar bırakan diziler var. deneme yanılma yapa yapa içerik arşivi olusturdum. mn ye onları salladım sorunsuz ödüyor aynı diziyi zoominede attım oda 3 aydır ödeme yapıyor. yok spam tıklamalar vs bunlar faso fiso blokelerin sebebini kendimce arastırdım deneme yanılma ile attıgının videonun yapımcısı youtube ile anlaşma yapıyor olmalı ki anlaşma yapan yapımcının videosunu nereye atarsan at bloke kacınılmaz oluyor... (benim şehsi arastırmam)

Sacmalamasan diyorum? Life network kimin kazancina bloke koymus simdiye kadarda seninkine koysun? Su MN'de sorunsuz parasi kesinlesen kanallarinin ekran goruntusunu koy bakalim :) Ayrica Life'in kazancin blokelendi dedigine aitte mail vardir mutlaka, onunda ekran goruntusu lutfen. Zaten zibilyon tane MN'ye bagli olan var zaten forumda, neyin yardimini yapacaksin?

bu kadar kolay açılıyor bende açıyım bir network zaten sabah akşam pc başındayım iyi hizmet veririm ama nasıl açıcaz

bilader bak arkadaş az önce ne demiş.

" şu mn de sorunsuz aldığın ödemelerin ve life ın blok attığına dair ekran görüntüleri paylaş " demiş.

neredeler?

Hani nerede? Ozelden bisey atmadin, hala yalan soyluyorsun.
[MENTION=14978]aknur[/MENTION] ozelden bisey atmadi, sanada atacagini sanmiyorum. Soyledikleri yalan cunku, sirf milletten %5 alayim diye ugrasiyor. Bide hobi olarak yapiyorum demis, kazanan adamin ne isi varsa bu tarz isle :D

iyice suyu çıktı bu mevzuların,iş yapacaksan önce dürüst ol alacağın komisyonu düşünüp sallayıp durma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri