Sponsor Arıyoruz

• Kullanıcı Mycity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Mycity

Kayıtlı Üye
Merhaba biz 2 yazılımcıyız corona virüsü ile ilgili elde ettiğimiz verileri canlı yayınlıyoruz. Kanalımızın çok acil yayılması gerekiyor bunun için sponsor aramaktayız.
Şuandaki canlı yayınımız.

NOT:Amacımız daha çok insana bilgileri ulaştırmak para kazanmak gibi bir amacımız bulunmamaktadır bu projede gönüllü her türlü desteğe ihtiyacımız var.
https://www.youtube.com/watch?v=O4E2q0ASnbo

NOT:Amacımız daha çok insana bilgileri ulaştırmak para kazanmak gibi bir amacımız bulunmamaktadır bu projede gönüllü her türlü desteğe ihtiyacımız var.

Son düzenleme:
tebrik ederim güzel çalışma olmuş

Video başlığı ofsayft önce onu değişin ayrıca anlamadığım ise ordaki verileri mi siz mi yazdınız ? Yazılımcı olmanızı vurguladığınız için soruyorum. Sizde ki canlı yayın ekranını günlerdir yabancılar canlı yayınla o verileri veriyor çünkü...

Son düzenleme:
kanalınız yüksek izleyiciğe sahip olduğun da yayınladığınız tv den telif gelebilir

yazılımcı olup olmamanızla canlı yayındaki panelin ne alakası var şuan çoğu canlı yayında sizinkiyle birebir aynı paneli canlı yayın yapıyor millet yani şunumu anlamam lazım şuanki gösterilen veriler sizin yazılımınız millette sizinkini kullanıyor ? :D bir abeslik var bu işte

:)

Youtube corona virüs videolarında reklamı kaldırdı!

Youtube corona virüs hakkında pek çok yanlış bilginin yer aldığı videoların ardından corona virüs hakkında çekilen videolardan reklam geliri elde edilmesini yasakladı. Yani konu hakkında bilgisi olup olmadığına bakılmaksızın corona virüsü hakkında video çekenler bu videolardan para kazanamayacak.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/youtube-corona-virus-videolarinda-reklami-kaldirdi-5664535/

Dün baya bi izlenen videonun başlığını sırf "KORONA" yazdım diye sarı dolar gelmiş :D

Video başlığı ofsayft önce onu değişin ayrıca anlamadığım ise ordaki verileri mi siz mi yazdınız ? Yazılımcı olmanızı vurguladığınız için soruyorum. Sizde ki canlı yayın ekranını günlerdir yabancılar canlı yayınla o verileri veriyor çünkü...

Evet yazdığımız yazılımla otomatik güncelleniyor

---------- Spam Engelliyici 04:31 ---------- Önceki Mesaj 04:17 ----------

Corona Virüsü İstatistik Canlı Veriler

Bu şekilde düzeltim

Not: Arkadaşlar bizim işimiz yazılım yapmak inanın hiç anlamıyoruz bu youtube işlerinden bu yüzden sponsor arıyoruz acil şekilde abone sayısını yükseltecek kanalı türk insanına yayacak umarım birileri çıkar

Bu virüsü bir bilgisayar oyunu mu sanıyorsunuz bilmiyorum ama tehlikesini kavramanızı ve bunu bir çıkar amaçlı kullanmanızı tavsip etmiyorum. Doktorlarımız hemşirelerimiz ve diğer tüm hastane personellerimiz uykusuz çalışıp günlerdir evlerine gidemiyorken sizin böyle bir konu açıp sponsor yakalamaya çalışıp çıkarınızı düşünmeniz utanç verici.

Bunu kim ne diye sponsor olacakmış açıklar mısınız? Ciddi ciddi soruyorum. Sunum yapınız bakalım :)

Bende edius gibi sorayım sponsorun çıkarı ne olacak bu işten ? Reklam için diyorsanız bir bütçeniz olması gerekiyor daha sonra video bitiş ekranı kart topluluk gibi şeylerden hizmet alırsınız yardım edenler olur elbette. Ve şunu da bilin bu konuda videolarda para kazanma etkin değil kanala da uzun vadede zarar verir

Bu virüsü bir bilgisayar oyunu mu sanıyorsunuz bilmiyorum ama tehlikesini kavramanızı ve bunu bir çıkar amaçlı kullanmanızı tavsip etmiyorum. Doktorlarımız hemşirelerimiz ve diğer tüm hastane personellerimiz uykusuz çalışıp günlerdir evlerine gidemiyorken sizin böyle bir konu açıp sponsor yakalamaya çalışıp çıkarınızı düşünmeniz utanç verici.

Çıkar amaçlı yayınlanmıyor bilgilendirme amaçlı yayınlanıyor. Amaç daha çok insana ulaşmak

Arkadaşlar yazılımcıyım corona virüsü yazılımsal olarak dünya üzerinden bitireceğim deseydiniz vay be derdim ! ama malesef copy paste'le olmuyo bu işler.

Çıkar amaçlı yayınlanmıyor bilgilendirme amaçlı yayınlanıyor. Amaç daha çok insana ulaşmak

İyi de sen daha fazla insana ulaşacak ne sergiledin? Ben televizyon kanallarında rejide çalışıyordum. Seçim zamanları AA 'dan seçim verilerini alıyorduk. Bunlar özel sistemle bize geliyorlar ve yazılımla Titlebox'ta çevrilip, ekrana verilmek üzere farklı bir kanalda görüntü seçiciye gidiyordu. Bu işi AA dışında yapan da yoktu. He dersen ki, ben kendi sistemimi kurdum (ankaydı galiba yapmıştı) o zaman seçim verilerini bir de senden alırım. Bu durumda da verileri giydirecek kabuğu da , Titlebox yapan firmadan temin eder ya da AA'nın kabuğunu kullanırım. Şimdi bunları anladıysak, bu durumda siz ne yapıyorsunuz? Ne gibi bir insanlığa amaçmış bu? Youtube üzerinde insanlığa amaç OBS gibi bir programla, zaten var olan bir veriyi ekrana yansıtmak mı? O da galiba şablonla geliyor :D güldürmeyin arkadaşlar. Yaptığınız iş değil.

İyi de sen daha fazla insana ulaşacak ne sergiledin? Ben televizyon kanallarında rejide çalışıyordum. Seçim zamanları AA 'dan seçim verilerini alıyorduk. Bunlar özel sistemle bize geliyorlar ve yazılımla Titlebox'ta çevrilip, ekrana verilmek üzere farklı bir kanalda görüntü seçiciye gidiyordu. Bu işi AA dışında yapan da yoktu. He dersen ki, ben kendi sistemimi kurdum (ankaydı galiba yapmıştı) o zaman seçim verilerini bir de senden alırım. Bu durumda da verileri giydirecek kabuğu da , Titlebox yapan firmadan temin eder ya da AA'nın kabuğunu kullanırım. Şimdi bunları anladıysak, bu durumda siz ne yapıyorsunuz? Ne gibi bir insanlığa amaçmış bu? Youtube üzerinde insanlığa amaç OBS gibi bir programla, zaten var olan bir veriyi ekrana yansıtmak mı? O da galiba şablonla geliyor :D güldürmeyin arkadaşlar. Yaptığınız iş değil.

http://coronastatic.com bu web siteside bizim hocam bu cevap tüm cevaplarınıza yeterli olucaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri