SPORLİNK temin edlilir 100 kanallı

• Kullanıcı Anason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Süreleri nedir? Sezonluk Lig tv fiyatını alabilirmiyim? Ayrıca bunu nasıl izliyoruz. Herhangi bir aparat olmadan pcden izleyebiliyoruz sanırım öyle mi? Ayrıca test linkide alayım mümkünse.. Sanırım tek maçlıkta atıyorsunuz. Tek maçlık fiyatınıda alıyım mümkünse..

Son düzenleme:
Süreleri nedir? Sezonluk Lig tv fiyatını alabilirmiyim? Ayrıca bunu nasıl izliyoruz. Herhangi bir aparat olmadan pcden izleyebiliyoruz sanırım öyle mi? Ayrıca test linkide alayım mümkünse.. Sanırım tek maçlıkta atıyorsunuz. Tek maçlık fiyatınıda alıyım mümkünse..

Aboneliklerimiz 6 Ay 12 Ay dır
İptvmizi Kullana Bileceniz Cihazlar İptv destekli receverler örnek (dreambox atlanta v.s ) gibi
Taplet,Pc,İos,Android ,Smart Tv lg,samsung v.s

Test 5 gün sonra başlıyacak şuan direk satışalarımız vardır teşekkürler

Bu sistemi size şiddetle öneriyorum Normal TTnet bağlantısı kullanıyorum

Bu sistemi önermemin nedenine gelirsek ;

1- Donma sorunu olmuyor (olsada çok nadir zamanlarda)
2- Yüzlerce kanalı donmadan izleyebiliyorsunuz Özellikle Lig TV ve Sinema Kanalları Harkulade HD kalitesinde yayın sunuyor

3- Bu sistem ile İp Kodları alarak MXPlayer ile Andoid ve IOS telefonlarda donmadan kesintisiz TV izleyebiliyorsunuz...
4- Bu İpTV Her telefonda her Bilgisayarda şart olduguna inanıyorum
5- SKype üzerinden kesintisiz destek
6- Samimi söylüyorum yayınlar çok çok çok kaliteli cam gibi diyebilirim... Üstelik Yayınlar Çok net olmasına rağmen donma sorunu yaşamıyorum

Ben kolay kolay birşeyi övmem arkadaşlar gerçekten bu sistemin icraati rakiplerine göre tartışılmaz ve yayın kalitesi rakiplerine göre çok çok iyi

Aldığıma hiç pişman olmadım açıkçası keyifle kullandığım bir sistem hele Lig başlayınca tadına doyum olmaz :)

6 aylık ve yıllık fiyatınızı pm ile yollar mısınız acaba ?

Lig başlasında alalım inş.
Bekleriz her zaman

вєякαη;501294' Alıntı:
Bu sistemi size şiddetle öneriyorum Normal TTnet bağlantısı kullanıyorum

Bu sistemi önermemin nedenine gelirsek ;

1- Donma sorunu olmuyor (olsada çok nadir zamanlarda)
2- Yüzlerce kanalı donmadan izleyebiliyorsunuz Özellikle Lig TV ve Sinema Kanalları Harkulade HD kalitesinde yayın sunuyor

3- Bu sistem ile İp Kodları alarak MXPlayer ile Andoid ve IOS telefonlarda donmadan kesintisiz TV izleyebiliyorsunuz...
4- Bu İpTV Her telefonda her Bilgisayarda şart olduguna inanıyorum
5- SKype üzerinden kesintisiz destek
6- Samimi söylüyorum yayınlar çok çok çok kaliteli cam gibi diyebilirim... Üstelik Yayınlar Çok net olmasına rağmen donma sorunu yaşamıyorum

Ben kolay kolay birşeyi övmem arkadaşlar gerçekten bu sistemin icraati rakiplerine göre tartışılmaz ve yayın kalitesi rakiplerine göre çok çok iyi

Aldığıma hiç pişman olmadım açıkçası keyifle kullandığım bir sistem hele Lig başlayınca tadına doyum olmaz :)

Başkan Diyecem size cok cok cok teşekkürler ederim değerli yorumlarınız için hayırlı iftarlar her kezede Allah kabul etsin Amin.

Bekleriz her zaman

Başkan Diyecem size cok cok cok teşekkürler ederim değerli yorumlarınız için hayırlı iftarlar her kezede Allah kabul etsin Amin.

Bu belirtilen kanallar 24 saat açıksa fiyatı da uygunsa gayet güzel daha önce nettepro&sporiptv kullandım ondan sonra adam akıllı yer bulamamıştım :)

6 aylık ve yıllık fiyat pm lütfen.

bende fiyatları detaylı alabilir miyim hocam?
sormak istediğim bişi var üyelik aldığımızda bunu hem androidden hem pcden (simpletv ile) izleyebilecekmiyiz?

ayrıca next minixler var bilirsin bunların iptv destekli olanları var bu yöntemle izlemek mümkün müdür?

Bu belirtilen kanallar 24 saat açıksa fiyatı da uygunsa gayet güzel daha önce nettepro&sporiptv kullandım ondan sonra adam akıllı yer bulamamıştım :)

6 aylık ve yıllık fiyat pm lütfen.

bende fiyatları detaylı alabilir miyim hocam?
sormak istediğim bişi var üyelik aldığımızda bunu hem androidden hem pcden (simpletv ile) izleyebilecekmiyiz?

ayrıca next minixler var bilirsin bunların iptv destekli olanları var bu yöntemle izlemek mümkün müdür?[/QUOTE]

fiyatlarıyla beraber detaylı pm alabilirmiyim?

pm ler yollanmıştır ..

Merhaba sadece Dsmart paketi yapmanız mümkün mü? Lig tv var evde ama dsmarta ihtiyacım var, geçen gün bjk maçı için çekilişde test etme şansı buldum hizmetinizi, aşırı memnun kaldım gerçekten

fiyat listesi alabilirmiyim 3-6 aylık ve yıllık olmak üzere

fiyatları ile birlikte detaylı pm alabilirsem sevinirim. :)

Merhaba sadece Dsmart paketi yapmanız mümkün mü? Lig tv var evde ama dsmarta ihtiyacım var, geçen gün bjk maçı için çekilişde test etme şansı buldum hizmetinizi, aşırı memnun kaldım gerçekten

maledef paket satışımız var hocam yorumunuz içinde ayriyeten teşekkür ederim

fiyat listesi alabilirmiyim 3-6 aylık ve yıllık olmak üzere

pm den fiyat bilgisi verilmiştir teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri