fiyat bilgileri yollanmıştır [MENTION=9020]Alex[/MENTION] hayırlı olsun
pm attım skype ekledim .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fiyat bilgileri yollanmıştır [MENTION=9020]Alex[/MENTION] hayırlı olsun
streamer programı hata veriyor açılmadı bir türlü, simple tv üzerinden linkle denedim oda açılmıyor, 1 saat önce mcity maçını izliyodum bi anda gitti, problem yaşayan varmı?
Sunucuya DDOS saldırısı geliyor , onlem almaya çalışıyoruz Koruma paketi alıcaz. ODA BUGUN YETİŞMEZ. Ama sunucuya ufakta olsa sımdı çare bulmaya çalışıyorum.. Daha ıyı durumlara geleceğiz inşallah. Anlayışınız için teşekkürler. Biz buradayız , her zamanda aktif olucaz. 1 Senedir ilk kez böle bir sorun yaşıyoruz... dedi arkadaş
6 aylık fiyat nedir hocam?Birde bende vınn var bunu LG Smarta nasıl yayabilirim?Son olarak dsmart lig tv tüm film kanalları birde salon kanalları varmı acaba![]()
hocam ben konu sahibi değilim sadece arkadaşın dedigini yazdım.
hayırlı olsun hocam
S.a hayırlı geceler arkadaşlar bugun ki Fenerbahçe Karabükspor macında kayda değer sorun yaşayan oldumu diye soracaktım müşterilerime burda olan dostlar yazarsa sevinirim teşekkürler
tek sorun yaşayıp izleyemeyen benmiyim çok meraktayım hocam...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.