SSK Borç

Bu sene sınava hazirlaniyorum ve dershaneye gidiyorum gecen sene mezun oldum okuldan SGK borç sorgulamasinda 600 TL te yakin borç çıktı bunu nasıl sildirebilirm.Ailemde çalışan sigortası olan kimse yok.

kaymakamlığa git gelir testi yaptır. sonrada sgk ya götür testi.

banada okul bittikten sonra 600 lira borç çıktı napacaz bu borcu sildirme şansımız var mı

Yorumları okumadım ama belki daha çözememişsindir diye yazıyorum.
Benimde okulum bitti ve işe girdim. Okul dönemi 10un üzerinde öğrenci belgesi götürmeme rağmen hep borç çıkmaya devam etti. Hastaneye gidiyorum borcunuz var dediler. Bi hışımla çıktım sgk ya gittim. Dedim böyle böyle biraz bağırdım ve o döneme ait hiç borç kalmadı ve aralıklarda da öğrenci gösterdiler beni. Diyeceğim şudur ki kesinlikle ılımlı davranma devamlı agresif ol. Kesin çözeceksin.

Yorumuda ilk mesaja ekle sorununu çözmek isteyen arkadaşlar dediklerimi yapsın. Ne kadar alttan alırsan o kadar çok sgk ya gidersin.

Soygundan başka birşey değil hastanenin yanından dahi geçmedim 2200 tl borc var.
Bu ne mantık.Emekliliği yok birşeyi yok

Benim borcum yokta bu ne anlayamadım
ZWQ62g.jpg

kaymakamlıkdan gelır tespıtı yaptırıcaksın sonjra skk gıdıcen 2 hafta sonra borc brıaz duser daha sonra taksıklendırıceksın ıllakı odıyeceksın saglık devrimi iste bu

bugün aynı konu arkadaşımdada vardı onada 3000 lira borç varmış gidip düzelttirdim dedi yani halledebiliyorsun

Daha hala ödeyeceksin felan diyenler olmuş. Arkadaşım EĞER 18 YAŞ ÜZERİNDE ÖĞRENCİYSEN YADA OKULUN BİTTİYSE, OKUDUĞUN DÖNEME AİT TÜM BORÇLARINI SİLDİREBİLİRSİN.

çalışmayanlar için her yıl yılın ilk ayında gelir testi yaptırıp en azından alt seviyede borçlanmak gerek gelir testini daha önce yaptırmıs olsanız bile 1. ayda tekrar en üst seviyeden borçlanmaya başlıyorsunuz

okuyor gelir testi falan yapmadı galiba

öğrenci belgesini alsın belgenin içinde kayıt tarihi olan bir belgeyle herhangi bir sgk şubesine git bağlı bulunduğu şube gitmen daha mantıklı.
silerler o borcu belki okumadığı dönemden birkaç ay girer oda ufak birşey ;)

bugün gittim öğrenci belgemi verip sıfırlıcaktım karı dediki 2013 de zaten gelir testi yaptırmışsınız yeşil kart çıkmış bilmem ne dedi. Bende he deyip uzaklaştım ordan :D

banada 2800 papel geçirmişler, öğrenci belgesiyle bu hafta gidip halledicem.

ulan memlekete bak ya, başka ülkeler işsiz vatandaşına maaş bağlar bunlar öğrenciyiz çalışmıyoruz diye borç kakalamaya çalışıyor bize.

onuda geçtim, askere giden adama bile geçirmişler, hakkaten ayıp.

isterse 1 trilyon olsun, ödersem benden adisi yok :=)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri