Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi !

Bu youtube olayının ilk yıllarında 3-4 tane partner şirketi vardı tamamı güvenilirdi, daha sonra ne kadar çakal varsa bu sektöre girdi ve milletin paralarını çalıp kaçtılar.Geçen sene creative'den yedik kazık, bu sene de scalelab paramazı yedi, adi ********ler.Benden partner arayanlara tavsiye kanalınız boş da dursa bağlamayın kardeşim bunlara artık bu saatten sonra güvenilir şirket yok denecek kadar az.Şu ana kadar spam kanal alıp ödemeleri sorunsuz yapanlar varsa da kısa zamanda doyuma ulaştığında onlar da kazık atacaktır.

Az kanal yapın öz yapın adsense hesabınıza bağlayın.Zaten bu partner denen illetin ne kadar kan emici olduğunu gizza konusunda gördük.Bünyesine spam kanalları doldurup kısa yoldan zengin olmaya çalışanların uzun vadeli bir hesabı olmadığını bilin.Amaçları milleti kazıklayıp kaçmak.

Aynen öyle ...

Adsense banlanırsa en azından benim hatam dersin , ana şirket banladı hakkıydı dersin zoruna gitmez ...
Ben kazandım bu ibn...... yedirdim demezdin... ;)

Geçen gün yazdım dashboard da 19 ağustosta paypal a gönderilmiş görünüyor ama o tarihten beri gelen giden yok 1 cent bile gelmedi bekliyoruz bakalım bugünde gelmezse ödemeyecek anlaşılan

para mara yollamıcak ****************************************** David

REZ ALIN görürsünüz tipinden sezdim herşeyi tam hokkabaz çakal tipi 1 dolar bile yollamıcak.

Beklemeyin bugün
[24.08.2016 22:49:27] Aydın Özçelik: I heard something
you gave the date for payment 31/8
is it true?
[24.08.2016 23:48:28] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: :(
[24.08.2016 23:48:44] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: I want to do brfore
[24.08.2016 23:48:52] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: I will try my best to do before

Gelmez die bise yok hocam. Bugün hub ların partnerleriyle görüşüp yaticak denen zaman. Yatacak bugün .

Beklemeyin bugün
[24.08.2016 22:49:27] Aydın Özçelik: I heard something
you gave the date for payment 31/8
is it true?
[24.08.2016 23:48:28] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: :(
[24.08.2016 23:48:44] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: I want to do brfore
[24.08.2016 23:48:52] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: I will try my best to do before
Asıl soru şu biz bugün ne yapacağız. Kanallarımızı unlink mi yapacağız, kanalları mı kapatacağız, adam bulup bunların kapısına mı dayanacağız... Ne yapacağız. Bugün sıra bizde olsun. Olay çok basit. Abd den bakınca Türkiye ortadoğuda sıradan bir ülke. Sömür sömürebildiğin kadar. Hublarada çok teşekkür ediyorum, vermiş oldukları hep bekleyelim taktiklerinden dolayı.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] parayı vermezlerse gerekirse almaya gidecek miyiz hocam?

Spa*m kanallar var diye yasal olarak bir işlem yapılamıyor. Benim Steam a bağlı özgün kanalım var. Bu kanalla youtube a şikayet başvurusu yapsak bir anlamı olur mu?

kanalıma erotik resim koydum video kuçuk resimleride aynı şekilde + kanal adınıda değiştirdim 10 kere çıkma talebi attım reddettiler her seferinde ********ler ele mahkum kendi kanalımı kapattırıcam

Arkadaşlar şuanda stemdigital'e göre saat sabahın 10'nu. Bize hep bugünü bekleyin dediler, bırakın 9 saat daha bekleyelim, sonrasında planlar konuşulur ve uygulanmaya çalışılır. Buarada bana göre bugün ödemeleri yapacaklar.

Gün onların saati bitmeden tweet atmayın arkadaşlar, ilk onları kızdırcak yer twitter hesapları olacaktır.
https://twitter.com/StemDigital

Arkadaşlar şuanda stemdigital'e göre saat sabahın 10'nu. Bize hep bugünü bekleyin dediler, bırakın 9 saat daha bekleyelim, sonrasında planlar konuşulur ve uygulanmaya çalışılır. Buarada bana göre bugün ödemeleri yapacaklar.

Gün onların saati bitmeden tweet atmayın arkadaşlar, ilk onları kızdırcak yer twitter hesapları olacaktır.
https://twitter.com/StemDigital

ati5 hocamın açıklamasına bakarsak yapamayacaklar bence

ati5 hocamın açıklamasına bakarsak yapamayacaklar bence

Steme kayıtlı 940 kanal bulunuyor. Tahminime göre 500'ü özgün kanal. Partnera bağlı ilk 100 kanalın hepsi 2.5 milyon izlenmenin üstünde kanallar(%90'nı özgündür). Eğer hiç kimseye ödemezlerse büyük olay olur, amaçları vurgun yapmaksa özgünlere ödeyip spamlere ödememek olması gerekirdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri