D
daralll
Guest
Paypal çekilmese ya da subnetwork politikası güncellenmese bunları yaşamayacaktık.durup dururken ortaya çıkan sonuçlar degil bunlar.Sonuçta hepimiz zor şartlarda hizmet vermeye başladık ve bu değişen şartlarda bütün partnerler başınızın çaresine bakın bana ne de diyebilirdi.zaman vermekten başka şansımız yok ve mecbur oturup bekleyeceğiz.2aylık ödemeleri sorunsuz alıp herkes yoluna devam eder umarım...[MENTION=12033]daralll[/MENTION] abi açıklama getireyim duruma [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] abi "başka hublar hakkında yazmak istemem ama multicolor daha önceden 2aylığı birleştirip ödeyeceğiz dedi mi dedi...o 2 ayın birini ödeyip diğerini subnetwork politikaları yüzünden ödemeyemedi mi,ödeyemedi...bundan sonra multicolor tek elden dağıtabilecek mi ,dağıtamayacak..." mevzusu şudur.
2 aylığı ödeyeceğiz dedik evet , öyle olacaktı zaten , fakat ödeme kanıtlarını göndermeden diğerini alamadıgımız iin arada zaman kayması oldu 10 gün kadar.
Tek elden dağıtma mevzusunda evet dağtamayacağız. Fakat 2 aylığı ödeyeceğiz ve geciktireecğiz dediğmizde hiç bir müşteri ses etmiyorsa güvenle alakalıdır bu da. Daralll abi de kaçıncı ödemesini yapıyor baya oldu diye düşünüyorum. zaten YTparada kimse birbirini dolandırmak istemez partnererden üst bayide sıkıntı ckmazsa daralll abi de öder bence.
---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:29 ----------
gerisi stemdigitalin güvenilirliğine kalmış oluyor yani. ama her partner paypal adaptasyonunda zorluk çekiyor bence zaman tanınmasını her partner hakediyor yaptıkları ödemelerin hatrına
savunmuyorum ama olay bu![]()