Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi !

Beyler dashbordda Estimated net earnings: $xxxx yazıyorken şimdi baktım yarı yarıya düşmüş sizde de öyle mi acaba?

Heyecanla beklemedeyiz. Yurt disi paypal odemelerini cuma gunu yaptiklarina gore paralara yatmazlar diye tahmin ediyorum

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sub network sahiplerinden haber verecek yokmu ?

Cac%C4%B1k-tarifi-resimli.jpg

:S

Oyalıyorlar beyler ötesi yok. Biz adamlardan öteme atmasını bekliyoruz, onlar mail atacaz diyorlar. O gitsin kaynanasına mail yazsın bu saatten sonra.

Bir Stem bayii olarak bu firmaya biraz yersiz yuklenildigini düşünüyorum. Biz ayin 15'inde yurtdışı PayPal odemelerini yaptık. Bunlarin arasinda kapanan da vardi.

Firma ödemeleri yapmaya hevesli. Otomatize bir sistem arzuladiklarini soylediklerinden manuel banka transferi seceneginde biraz bekle-gör uyguluyor olabilirler.

MCN samimiyetsiz degil. Belki biraz is bilmez yonettiler son sureci. Fakat surecin musebbibi de onlar degildi.

Bent Pixel arkadaşlara bir excel tablosu yollamış. Doldurun bunu bir $ hesabı açın demiş. 1 haftaya göndermişler paraları. Ne kadar zormuş bu böyle.

Meblağ çoğaldıkça 2 ayın meblağı adamların gözüne batıyor.

Bir Stem bayii olarak bu firmaya biraz yersiz yuklenildigini düşünüyorum. Biz ayin 15'inde yurtdışı PayPal odemelerini yaptık. Bunlarin arasinda kapanan da vardi.

Firma ödemeleri yapmaya hevesli. Otomatize bir sistem arzuladiklarini soylediklerinden manuel banka transferi seceneginde biraz bekle-gör uyguluyor olabilirler.

MCN samimiyetsiz degil. Belki biraz is bilmez yonettiler son sureci. Fakat surecin musebbibi de onlar degildi.

Hocam paypal ödemesi alanlar banka bekleyenlerin eminim 10'da 1'i felandır. Büyük kesim banka ödemesi bekliyor. 15'i demişlerdi bugun ayın 19'u. homurdanmaların olması çok normal. Ne kesin bi tarih veriliyor ne de ödeme yapılıyor. Dediğim gibi bazılarına gönderse bazılarına henüz göndermese anlarız da, hiç ödeme yapılmadı neyin manueli otomatiği allah icin.

kapanana %99 ödeme yapacağız deyip benim kapanan 2 kanalıma da ödeme yapmayacağını söyleyen mcn değil miydi bu Stem? sanırım oydu.

kapanana %99 ödeme yapacağız deyip benim kapanan 2 kanalıma da ödeme yapmayacağını söyleyen mcn değil miydi bu Stem? sanırım oydu.

Biz hala acıkları beklıyoruz , kapananı gecelı cok oldu be hocam

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

Şimdi yine sordum , yine söyledıklerı bu , Şaka gibiler abi deli edecekler adamı ya :@

an email is coming
having an issue atm
hold on
it will explain everything...

bunlar yüzünden amerika paypalım bloke oldu.Ödemeleri bankaya yapıcaklardı güya

ne mailmiş arkadaş sabahtan beri destan mı yazıyolar.. sinir stres sahibi olduk bunlar yüzünden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri