Beyler dashbordda Estimated net earnings: $xxxx yazıyorken şimdi baktım yarı yarıya düşmüş sizde de öyle mi acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
az önce yetkililer ile ilgili bi yazışmam oldu.yakında konu hakkında bi mail alacağımızı söylüyorlar
Screenshot by Lightshot
Bir Stem bayii olarak bu firmaya biraz yersiz yuklenildigini düşünüyorum. Biz ayin 15'inde yurtdışı PayPal odemelerini yaptık. Bunlarin arasinda kapanan da vardi.
Firma ödemeleri yapmaya hevesli. Otomatize bir sistem arzuladiklarini soylediklerinden manuel banka transferi seceneginde biraz bekle-gör uyguluyor olabilirler.
MCN samimiyetsiz degil. Belki biraz is bilmez yonettiler son sureci. Fakat surecin musebbibi de onlar degildi.
kapanana %99 ödeme yapacağız deyip benim kapanan 2 kanalıma da ödeme yapmayacağını söyleyen mcn değil miydi bu Stem? sanırım oydu.
ne mailmiş arkadaş sabahtan beri destan mı yazıyolar.. sinir stres sahibi olduk bunlar yüzünden
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.