Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi !

takıldığınız konuya bakın. zaten dashboard ekranından girince tüm kanallar gözükebiliniyordu.

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------

Hocam sen ilk linki tıklarken payoner hesabını tanımlamadan önce. Kart ödemesimi, Banka ödemesimi olarak 2 seçenek çıkıyor. Hangisını seçmiştin.

payoneer sayfasından bahsediyorsan eğer üstte " zaten bir payoneer hesabım var " olana tıkladım hocam

arkadaslar payoner ödeme almak için kartmı mantıklı direkt banka yolumu ? ilk defa payoner ödeme alacağım inşallah

Bunlar kafayı yemiş. Ne yapmamız gerekiyor şuan anlamadım ben?

Şimdi benim 1 kanalım banlanmıştı bu yüzden dashboarda giremiyorum ne yapıcaz?

Kanalları işfa oldu diye kaygılanan arkadaşlar. Sitem Digital özür dilemiş, hata olmuş demiş. Herkesin mailine kendi kanallarının mailini göndermiş. Hadi iyisiniz ifşa olmadınız :)

[MENTION=34035]#GoodLuck[/MENTION] Hocam payoner kartını talep etmediysen. Zaten talep edip kartı beklemen 1 ayı bulur. Ha deniliyor ki gelen para yüklü miktardaysa 1000$ misali bir rakam ise kart daha avantajlı

Kanalları işfa oldu diye kaygılanan arkadaşlar. Sitem Digital özür dilemiş, hata olmuş demiş. Herkesin mailine kendi kanallarının mailini göndermiş. Hadi iyisiniz ifşa olmadınız :)

[MENTION=34035]#GoodLuck[/MENTION] Hocam payoner kartını talep etmediysen. Zaten talep edip kartı beklemen 1 ayı bulur. Ha deniliyor ki gelen para yüklü miktardaysa 1000$ misali bir rakam ise kart daha avantajlı

ben kartı talep edeli 1 ayı çoktan geçti ama gelmedi.kartı onaylamadan yüklü miktarda para alabilirmiyim?

kafayı yicem kapalı kanala giriş yapayım diyince bağlanmıyor partnere nasıl çözücez bu sorunu

ben kartı talep edeli 1 ayı çoktan geçti ama gelmedi.kartı onaylamadan yüklü miktarda para alabilirmiyim?

hocam kartın espirisi şu. gidip atm den $ olarak paranı alabilirsin. Lakin kartın olmasa da hesabına tanımlayacağın banka hesabına paypal misali para çekimi yapabilirsin.

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------

kafayı yicem kapalı kanala giriş yapayım diyince bağlanmıyor partnere nasıl çözücez bu sorunu

hocam hub aracılığı ile bağlantı yaptıysanız partnere ilgili huba ulaşın. direkt kendiniz bağlantı yaptıysanız mail atın.

hocam kartın espirisi şu. gidip atm den $ olarak paranı alabilirsin. Lakin kartın olmasa da hesabına tanımlayacağın banka hesabına paypal misali para çekimi yapabilirsin.

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------

hocam hub aracılığı ile bağlantı yaptıysanız partnere ilgili huba ulaşın. direkt kendiniz bağlantı yaptıysanız mail atın.
payoneer id yi nerden ögreniyoruz hocam?

Ne yani bizim payanoremiz yok ee hani banka ödeyecekti bunlar?

payoneer id yi nerden ögreniyoruz hocam?

Hocam id dediğin kullanıcı adındır. kayıt olduğun mail adresidir.

sitemin gönderdiği mailde çok büyük bir şey yok..

1. ayarlar kısmından (kişisel bilgilerinizin olduğu alandan) telefon numaranızı kaydettiyseniz silip yerine mailde zayan SitemDigital43432432 numarayı yazıp kaydedin.

2. payoner bağlantısı yapmak için 4. maddedeki linki tıklayıp payoner hesabın var ise payoner hesabım var linkine tıklayıp direkt mail ve şifre bilgisiyle giriş yapmanızdır. Bu işlemi başarıyla gerçekleştirdiğinizde zaten Sitem Digital tanımlanmıştır diyecek.

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

Ne yani bizim payanoremiz yok ee hani banka ödeyecekti bunlar?

Hocam yok ise başvur. Veya buradan birinin payoner hesabını tanımlat al paranı. Adamların dediklerine uymaktan başka çaremiz yok şu aşamada.

Hocam id dediğin kullanıcı adındır. kayıt olduğun mail adresidir.

sitemin gönderdiği mailde çok büyük bir şey yok..

1. ayarlar kısmından (kişisel bilgilerinizin olduğu alandan) telefon numaranızı kaydettiyseniz silip yerine mailde zayan SitemDigital43432432 numarayı yazıp kaydedin.

2. payoner bağlantısı yapmak için 4. maddedeki linki tıklayıp payoner hesabın var ise payoner hesabım var linkine tıklayıp direkt mail ve şifre bilgisiyle giriş yapmanızdır. Bu işlemi başarıyla gerçekleştirdiğinizde zaten Sitem Digital tanımlanmıştır diyecek.

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

Hocam yok ise başvur. Veya buradan birinin payoner hesabını tanımlat al paranı. Adamların dediklerine uymaktan başka çaremiz yok şu aşamada.

Hocam basvurmak istemiyorum tanıtmakta istemiyorum bunlar bize banka göndericez demediler mi? yapmamız gereken ne yani

Hocam basvurmak istemiyorum tanıtmakta istemiyorum bunlar bize banka göndericez demediler mi? yapmamız gereken ne yani

Merhaba Dijital Ortağı Kök,
Gönderilen önceki e-posta ile bir hata oluştu
Türkiye'de bulunan bir ortağı olarak biz büyük bir haberimiz var! önümüzdeki 10 gün içinde biz Payoneer aracılığıyla Nisan ve Mayıs için banka ödeme işlemleri yapılacaktır. Biz el banka ödemeleri işlemek ama verimli olmaz tanımak ve bu nedenle Payoneer geçiş var ve bu yüzden tekrar banka bilgilere ihtiyaç duyacaksınız çalışıyorlar. Özür dileriz. Biz birkaç adımları tamamlamak için gerektirir ve bu nedenle yakından Bu e-postayı takip etmek gerekir.
İşte önümüzdeki 10 gün içinde ödemeleri almak için izlenmesi gereken adımlar şunlardır:

***Al hocam senin için Türkçe'ye çevirdim*** ;)

Ya bu ne sacma bişi arkadaslar bilir kişi cıksın ne yapacagız ne yapmamız gerekiyor bi acıklasın lütfen kafa oldu ambele yav. phone number yerine ne yazacakmışız ne yapacakmışız bişi anlamadım ben. bu adamlar sanırım sorunlu.

sa beyler benim payoner hesabım yok açmayıda bilmiyorum baya karışık bir işlem açmakta istemiyorum aslında banka bilgisi girdim ben bankaya yollacıklardı bunlar ne oldu ben banka bilgileri yolladım ödeme gelecekmi bana 10 gün içinde yoksa payooner açıp onların dediği şeylerimi yapcaz . teşekkürler( hiç birşey anlamadım mailden çok karışık )

Kapanan kanallarda dashboard erişimi kesiliyor tel guncellemesini nasıl yapcaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri