D
daralll
Guest
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] senden başka herkesten ses çıkıyor. Bunlar ödemeleri 1 ay attığında benim kanalım kapanınca önceki 2 ayın parası ne olacak? hadi kapananı ödemedim dedi? Kendi S*laklıkları yüzünden 2 ay ödemeyi yapamadıysa bu partner benim kanalımda kapandıysa o 2 ayı ödemeyecek mi? Sende gayet iyi biliyorsunki bunlar uzattıkça kanallarda kapanıyor. Nasıl bir partner şirketiyle anlaşıyonuz allahını seversen adamların ileşimden haberi yok.
Hublardan konuya en çok yazan benim.ses çıkmıyor diye bir olay yok.daha dün gece bunlar bence bankaya ödeme yapmak istemiyor otomatik bir sistemle çalışmayı bekliyor diye yazdım...
Bu sistemde kapalı kanalların bilgilerini sanırım güncelleyemediğimizden(panelde payoneer ile ilgili bir bölüm yok)ödemelerini alamayacaklar .bundan sonra kapanana ödeme yok dedikleri halde ben otomatik sistemde kapananı ödeyeceklerini düşünüyorum.bunu düşünmemdeki sebep;yabancı paypallara kapanan ödemeleri yapıldı.
bu karışıklıkta sonucu görene kadar kanal almamaya çalışıyorum.bunlar her ay kapananı ödemeyeceğiz diyordu ama bu ay daha bir niyetliler...
Son düzenleme: