Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi !

Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi ! 15 ağustos dur o 15 temmuz olsa duramassın .

töbe ya neyse insanın sabır sınırlarını tartmak için yaratılmış partner sanki.

Hocam öncelikle Stem digital yetkilisi değiliz.Stem digital altında hublıgımız var [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=26378]unadikum[/MENTION] [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] [MENTION=10555]Robben_hood[/MENTION] [MENTION=32182]enonekarakoc[/MENTION] bazılarımız bunlar.

Yalnız şöyle bir durum var,
adamlar paypalları normal zamanında ödediler. Yani paypal bize kapanmasa normal zamanında alacaktık kazançları. Bunlar sanırım webmoney-payoneer-banka falan uğraşırken beceremediler bu işi.

Bu adamlar durumu firsat bilip tokatladilar milleti...sadece benim stemde olup kapanan kanallarimda 5 hane var biriken...boyle 100 kisi olsa trilyon yapar...adsense de olsaydi bu kanallar mayis kazanclarinida haziran kazanclarinida almistik...ama bu paralar su an stem in hesabinda...odeme yontemi ayarlayamadik yok paypal olmadi yok webmoney olmadi diye bisey yok...trilyondan bahsediyoruz...kapanan kanallarin parasini bizim adimiza zaten aldilar yt den...odemezlerse kapananlari bildigin buyuk dolandirici bu kahpeler

bunlar vurgun bile yapamayacak kadar beceriksiz kafanızı takmayın.Vurgun yapacak adam yurtdışı paypal dahil hiçbirini ödemez hubları da sutlar olur biter.Bu mcn yetkilileri sadece beceriksizlikten bu haldeler.Webmoney yetkilisiyle konusma yetileri bile yok, payoneer ile görüştüler hallettiler şimdi bu ödemeyi nası otomatiğe bağlarız diye düşünüyorlar.

Hocam öncelikle Stem digital yetkilisi değiliz.Stem digital altında hublıgımız var [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=26378]unadikum[/MENTION] [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] [MENTION=10555]Robben_hood[/MENTION] [MENTION=32182]enonekarakoc[/MENTION] bazılarımız bunlar.

[MENTION=32182]enonekarakoc[/MENTION] hocam 2 aydır ödeme aldıgım bir kanalım var almanya paypal oldugu için ödeme vs sıkıntı olmadı lakin kanalda telif uyarı vs yokken para kazanma kapatıldı nasıl kontrol edebiliriz acaba ?

[MENTION=10597]MPVH[/MENTION] hocam gecen gün benim de basıma geldi benzer bir durum kanaldaki videolar saglam ama para kazanma bir anda giti adsenseye baglıydı kanal.Kanal durumunda da bi sıkıntı yoktu. Ama mcndeyken unkink edildikten sonra belki adsenseye gectiyse ve adsense daha once banlandıysa para kazanma gitmiş olabilir.

[MENTION=10597]MPVH[/MENTION] hocam gecen gün benim de basıma geldi benzer bir durum kanaldaki videolar saglam ama para kazanma bir anda giti adsenseye baglıydı kanal.Kanal durumunda da bi sıkıntı yoktu. Ama mcndeyken unkink edildikten sonra belki adsenseye gectiyse ve adsense daha once banlandıysa para kazanma gitmiş olabilir.

yok hocam adsense falan baglı değildi kanal yeniydi zaten ilk para kazanma partnertde oldu diye hatırlıyorum. durduk yere kapanması normal değil

bunlar vurgun bile yapamayacak kadar beceriksiz kafanızı takmayın.Vurgun yapacak adam yurtdışı paypal dahil hiçbirini ödemez hubları da sutlar olur biter.Bu mcn yetkilileri sadece beceriksizlikten bu haldeler.Webmoney yetkilisiyle konusma yetileri bile yok, payoneer ile görüştüler hallettiler şimdi bu ödemeyi nası otomatiğe bağlarız diye düşünüyorlar.

Kardesim benim icinde 5 hane biriken kapanmis 7 kanalim var...payoneerla anlassalar nolucak...dashboarda a giremiyorum ki payoneer tanimlim...gelip kapima elden mi teslim edicekler :)

Benim Kanalda kapandı artık geçiktirmelerine gerek yok ödeyin milletinkini :D Adamların amaç belli bekletip ne kadar çok kanal kapanırsa o kadar kar.

evet kapanan kanalların bi mağduriyet durumu var ama tamamen mcn nin bir anda yan çizmesi ile ilgili.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri