Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi !

Quizde ilk böyle başlamıştı. Kapananı telifliyi topluluk gelenleri ödeyen Quiz bir anda kapananı ödememeye başladı zaten 2 ay sonra da büyük vurgunu yapıp sessizce köşesine çekildiler.

Bi sekilde yt ye sikayet maili atilip mcn likleri iptal ettirilir...100 kisi mail atsa bunlar hakkettigimiz kazanclari odemediler, sahtekarlik yapiyolar diye kesin incelemeye alirlar bunlari..ntekim yt bunlara bizim paralari odedi coktan

Kardesim benim icinde 5 hane biriken kapanmis 7 kanalim var...payoneerla anlassalar nolucak...dashboarda a giremiyorum ki payoneer tanimlim...gelip kapima elden mi teslim edicekler :)

daha ciddi cevaplar verirseniz memnun olurum.Ek olarak size verilen token linki ile payoneer hesabınıza baglayın daha sonra ödeme zamanı gelmezse paranız hub sahibiniz ile baglantıya geçin.Önerim bu olabilir.

Quizde ilk böyle başlamıştı. Kapananı telifliyi topluluk gelenleri ödeyen Quiz bir anda kapananı ödememeye başladı zaten 2 ay sonra da büyük vurgunu yapıp sessizce köşesine çekildiler.

Bunlar başlamadan vurgun peşinde 1 2 yıl millet quiz sayesinde hayvan gibi para kazandı sonra vurgunu yaptı hiç değilse para aldık az çok 5 aydır bu partnerde 1 ödeme bile almadım. 6 ayda nowo da alamadım toplam 2000$ alacağım var

daha ciddi cevaplar verirseniz memnun olurum.Ek olarak size verilen token linki ile payoneer hesabınıza baglayın daha sonra ödeme zamanı gelmezse paranız hub sahibiniz ile baglantıya geçin.Önerim bu olabilir.
Daha ciddi derken? Dolandiriciya insan muamelesi mi yapicaz? Ne tokenindan bahsediyorsun...kapanan kanallara id bile yollamadilar...elimde sadece kanalimin linki var...neye kime yollim bu linkleri odemelerini yaoin diye?

yöneticilerden biri 18 yaşında biri ve ruh hastası oldugunu düşünüyorum.Skype de konuşmak imkansız ne yapcağı belli olmuyor.

Benim hubluğum silindikten sonra paypalla ödememi aldım.Ama türkiye seçili olduğu halde paypala ödeme geldi ve bloke oldu.Payoneer maili de gelmedi,başka paypal bulamazsam para yalan olucak.

Daha ciddi derken? Dolandiriciya insan muamelesi mi yapicaz? Ne tokenindan bahsediyorsun...kapanan kanallara id bile yollamadilar...elimde sadece kanalimin linki var...neye kime yollim bu linkleri odemelerini yaoin diye?

Ciddi cevaplar bize ve forumdakilere vermenizi rica ettim.MCN yetkiline değil.Token maili gelmedi mi sizin kapanan kanal mailinize.Benim kapanan kanalıma ID ve token linki geldi.ID için dashboard erişimi yok fakat token ile payoneer baglanabiliyor.Sizin mail adresine erişimizin varsa mail gelmiştir.Kapanan kanalı ay içerisnde unlink ettikleri de oluyor sizin durumunuz böyle olmuş olabilir.

---------- Spam Engelliyici 14:09 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------

@aragon pm atıyorum.

Ciddi cevaplar bize ve forumdakilere vermenizi rica ettim.MCN yetkiline değil.Token maili gelmedi mi sizin kapanan kanal mailinize.Benim kapanan kanalıma ID ve token linki geldi.ID için dashboard erişimi yok fakat token ile payoneer baglanabiliyor.Sizin mail adresine erişimizin varsa mail gelmiştir.Kapanan kanalı ay içerisnde unlink ettikleri de oluyor sizin durumunuz böyle olmuş olabilir.

Gelmedi kardesim...bicok kisiyede gelmedi..ustune ustluk bu serefsizlerin bi skype grubu var...stem partner chat diye...nolcak bu kapanan kanal odemeleri diye sorunca grup chatten attilar.

Ilave yapim yanlis olmasin...

Hesaplar devre disi oldugu icin mail erisimi yok benimkilerde...2 tane hesap acik olanada mail gelmedi

Son düzenleme:
Şu an ne dersek diyelim beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok. Partnerlere baskı yapmak büyük ihtimal ters tepecek ki öyle oluyor gibi. Bekleyelim, ödemek isteseler öderler zaten. Bu kadar zor maddi durumun içinde insan lanet olsun diyor.

yöneticilerden biri 18 yaşında biri ve ruh hastası oldugunu düşünüyorum.Skype de konuşmak imkansız ne yapcağı belli olmuyor.

Benim hubluğum silindikten sonra paypalla ödememi aldım.Ama türkiye seçili olduğu halde paypala ödeme geldi ve bloke oldu.Payoneer maili de gelmedi,başka paypal bulamazsam para yalan olucak.

ne yapacagi belli olmuyor ne demek hocam ? :confused:

Beyler davvidin skype durumunu gördünüz mü? sanırım yakın vakitte odemeler yapılıcak.

[MENTION=15589]Askap[/MENTION] yarın yapacagız diye bi şey yazmıyor hocam.

Kibarca ödemelerin geciktiginden dolayı özür diliyor.Geliyor diyor vs. başka bie gelişme yok olursa zaten hub sahipleri yazacaktır.

Haftaya iyi başlamak istiyordum ta ki konu güncellenip ödemelerin yapılmadığı aklıma gelene kadar

konuyu güncelleyip psikolojileri alt üst edeyim :) ödeme konusunda var mı gelişme ?

ABD paypal nasıl edindiniz arkadaşlar?

ABD vpn ile olur mu? vds bulunmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri