Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi !

Bizimle dalga geçiyorlar, bunu sadece izleyemeyiz. Mail adresinden [email protected] en az bintane mail atmalıyız. Türkçe ingilizce fark etmez. Ben yolladım. Facebook sayfasına yüklenip eleştiri yapmamız lazım. Bu işi keşke hublar organize etseler. Neyi bekliyorsak artık.

şere...siz ödemicek beyler ya oyalıyor belli işte 18 19 kesin gibi bişeydi hani 25 mi oldu şimdi milletle dalga geçiyor alın bu google + profili ne geliyosa elinizden sövün pezeve.nge https://plus.google.com/+DavidTaylorSD resmide var itin neyse ödemiyecek gibi belli sıfatınıı si... pezevengi

Hocam 25 şi son zaten. 25 şinde de aynı çarkı yaparsa. tüm herkes elinden geldiğini yapacak. ama adamın şu durumda doğru konuşma ihtimali de var.

yani göndermek istedi ama belki banka hesabına bloke koydu. bu yüzden gönderemiyorum. ama 25 şinden sonra gene kıç sallarsa. bu sefer işte herkes ne yapılması gerektiği noktasında hem fikir olup ortak haraket edilecektir diye düşünüyorum.

ilgili sohbetlerde bir kaç kişi demiştiki Hollanda'daki bir kaç hubunda henüz parası ödenmemiş. 25 şine sarkıtılmış. bu açıdan 25 şine kadar her gün sıkıştırmalı. her gün sormalı. ama kesin olarak cephe alma işlemi 25 şinden sonra olmalı (şayet ödenmez ise)

Hocam 25 şi son zaten. 25 şinde de aynı çarkı yaparsa. tüm herkes elinden geldiğini yapacak. ama adamın şu durumda doğru konuşma ihtimali de var.

yani göndermek istedi ama belki banka hesabına bloke koydu. bu yüzden gönderemiyorum. ama 25 şinden sonra gene kıç sallarsa. bu sefer işte herkes ne yapılması gerektiği noktasında hem fikir olup ortak haraket edilecektir diye düşünüyorum.

ilgili sohbetlerde bir kaç kişi demiştiki Hollanda'daki bir kaç hubunda henüz parası ödenmemiş. 25 şine sarkıtılmış. bu açıdan 25 şine kadar her gün sıkıştırmalı. her gün sormalı. ama kesin olarak cephe alma işlemi 25 şinden sonra olmalı (şayet ödenmez ise)

Daha kaç 25 beklicez hocam bende sabır filan kalmadı artık. İngilizcesi iyi olan bir arkadaş sert bir mail hazırlasın ben göndericem. Buradan paylaşın maili , paylaşmazsanız da özel msj atın ben bu şerrefsizlere göndericem artık hiç olmadı türkçe sövücem translate yapsınlar

[MENTION=28410]ermannn35[/MENTION]

Hocam haklısın. Hepimiz gerginiz. Lakin mail atsan, küfretsen veya en ipe sapa gelmez sözleri söylesen ne olacak? Paramızı ödeyecekse amenna en afillisinden başlayalım.

Daral, sözleşmede copyright olduktan sonra bir şey hak edemeyiz der. Kendince doğruda söyler. Ama 25 şine kadar ben genede olumlu konuşmak ve olumlu düşünmek isterim.

Ha şayet zaten 25 şinde ödeme olmazsa tüm hublar da dahil gereken gardı alacaklar. Özel skype konuşmalarında ortak varılan kanı buydu. Hani copyright meselesine dönersek de. işler istediğimiz gibi olmazsa şayet (ki ben inanıyorum olacak) benim teklifim y.dışındaki abd deki temsilciliğimize 300 kişimi mağdur 500 kişimi mail atsın, faks çeksin, netice de Türkiye elçilği olduğuna göre arayabilen arayıp direkt meseleyi anlatabilir.

Ben bunu şöyle düşünüyorum Türkiye'de savcılığa suç duyurusunda bulunmak misali. Belki googleye şikayet etsek bir netice alamasakta. ABD nin hangi mercisine başvuruda bulunabiliriz gibi Konsolusluk makamlarından bilgi edinebiliriz. Çünkü ortada dönen para küçümsenecek bir para değil. Burdan da bir netice alamazsak. Bu sefer adamın işini bitirmek için elimizden ne geliyorsa hep birlikte yapılır.

Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosluğu

Steme direk bağlayan yurtdışı paypal giren var mı ödeme alan? Acaba Türk hublarına mı ödemiyor? Payoner artık tamam umudu kestimde paypalıda 25 ine atmaları sıkıntılı durum. Paypallarında ki sıkıntıda mı bize denk geldi yani?

Steme direk bağlayan yurtdışı paypal giren var mı ödeme alan? Acaba Türk hublarına mı ödemiyor? Payoner artık tamam umudu kestimde paypalıda 25 ine atmaları sıkıntılı durum. Paypallarında ki sıkıntıda mı bize denk geldi yani?

Ben bağladım hocam ödeme bekliyorum işte ödeme alalım diye paypal hallettik bu sefer de bunlar sıkıntı çıkardı.

Paypala Ödeme yapmış görünüyorlar. Ödeme tarihi 19 Ağustos yazıyor dashboard'da ancak paypalda bisey yok henüz. 25. agus. demişlerdi sanırım erkene cektiler.

bu saatten sonra benim de pek umudum kalmadı. sanırım götürebildikleri kadar götürüp, tüm kanalları yeni youtube kurallarını falan bahane gösterip atacaklar.

ödemez bu namussuz kitapsız herif. Ayın 25 ini bekliyorlarmış tüm hublar. Herkes birden yükleneceklermiş ödemeler olmazsa. Ödemeler 3 aydır olmuyor geç bile kaldık. Ha bugün ha yarın diye diye adam ayakta yedi hepimizi. İnşallah ödemeleri yapar da bende bu yazdıklarımı yutarım. Ama bu adi şereffsiz David hiç ödeme yapmayacak gibi geliyor üzgünüm.

Nasibimizde varsa alırız be hocam ne yapalım elin gevuru için günaha mı girelim nasip kısmet olmadı hakkımız olsun nasıl olsa alırız bir gün hakkımızı. Hayırlısı diyelim.

Bu youtube olayının ilk yıllarında 3-4 tane partner şirketi vardı tamamı güvenilirdi, daha sonra ne kadar çakal varsa bu sektöre girdi ve milletin paralarını çalıp kaçtılar.Geçen sene creative'den yedik kazık, bu sene de scalelab paramazı yedi, adi ********ler.Benden partner arayanlara tavsiye kanalınız boş da dursa bağlamayın kardeşim bunlara artık bu saatten sonra güvenilir şirket yok denecek kadar az.Şu ana kadar spam kanal alıp ödemeleri sorunsuz yapanlar varsa da kısa zamanda doyuma ulaştığında onlar da kazık atacaktır.

Az kanal yapın öz yapın adsense hesabınıza bağlayın.Zaten bu partner denen illetin ne kadar kan emici olduğunu gizza konusunda gördük.Bünyesine spam kanalları doldurup kısa yoldan zengin olmaya çalışanların uzun vadeli bir hesabı olmadığını bilin.Amaçları milleti kazıklayıp kaçmak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri