Daha Amerikada sabahın 7 si akşama doğru ödeme bekleyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha Amerikada sabahın 7 si akşama doğru ödeme bekleyin
[16:01:37] Fran: what about paypal payments of June ?
[16:15:26] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: Its still a little delayed because of the fact that we are trying to send payments via mass pay and it takes some time to load the money into the accoiunt be everything is process
[16:16:03] Fran: when ?
[16:16:41] David Taylor CEO at Stem Digital LLC: by Thursday I would say
ben diyorum stemde kanalı olan arkadaşlar yeni bir başlık açıp bir fikir belirleyelim, ne yapacağız ne edeceğiz elimizden ne geliyor ? Yoksa biz 3 5, 3 5 derken aylar bekliycez daha
İngilizce bir metin hazırlayıp bu metinde nisan ayından beri ödeme alamadığımızı ve partnerin sürekli olarak bizi oyaladığını belirten bir maili youtube ve google yöneticilerine gönderelim CC kısmına da stem digitali ekleyelim. Herkes 1 tane kanalından bunu yaparsa ses getireceğimize inanıyorum. (tabi büzzüğünüz yersekonuya müdahil olmayıp sadece izleyenler için bu sözüm geçerli )
İngilizce bir metin hazırlayıp bu metinde nisan ayından beri ödeme alamadığımızı ve partnerin sürekli olarak bizi oyaladığını belirten bir maili youtube ve google yöneticilerine gönderelim CC kısmına da stem digitali ekleyelim. Herkes 1 tane kanalından bunu yaparsa ses getireceğimize inanıyorum. (tabi büzzüğünüz yersekonuya müdahil olmayıp sadece izleyenler için bu sözüm geçerli )
youtube veya google bu konuda kimseyi iplemez.ödemezse yapılacak olan tek şey partnere yaptırım uygulamaya çalışmak.
bunu youtube yönetimine atmayın bence. sanırım bu partner abd şirketi. gidin bir avukat da dilekçe hazırlayın çevirin ingilizceye. online olarak şirketin eyalet savcılığına mail atın, ondan sonra çarşı karışsınhiç affetmez amerikalılar bu tür sahtekarlıkları. size yine birşey olmaz. isimsiz suç duyurusunda da bulunabilirsiniz.
Aramızda avukat arkadaşlar vardır muhakkak. Bize ön ayak olurlarsa ben açıkça isim soyisim tc bilgilerim ile başvuru yapabilirim.
Bir şey sormak istiyorum. Kanalınızla başvuruyu direk Stem Digital'e mi yapıyorsunuz yoksa başka bir network Stem Digital'e bağlı da ona mı başvuruyosunuz?
Cahillikten soruyorum af buyurun![]()
Ana MCN Stem Digital. Biz hublar üzerinden başvuru yapıyoruz. Bazı arkadaşların kanalları direkt olarak Stem Digitale bağlı. Stem Digitalin üzerinde herhangi bir yapılanma yok.
Payment Update: Having issues with PayPal, new June payment date is currently scheduled for later this week while we sort things out. July payment is still Sept 11th. Any further updates/changes will be posted here.
facebook sayfalarındaki açıklama
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.