Serk@nYT
Yasaklanmış
Seninde izlemediğin şey kalmamış bi dinlen 2 dk ne var.Güzel olmuş yarış videosu zvkle izledim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seninde izlemediğin şey kalmamış bi dinlen 2 dk ne var.Güzel olmuş yarış videosu zvkle izledim
Seninde izlemediğin şey kalmamış bi dinlen 2 dk ne var.![]()
Ah şu 4. çalışmandaki porsche panarema gerçek olsa![]()
hocam bazı yerlerde gölgeniz görünüyor onlara biraz daha dikkat edin bence
Güzel çalışmalar devamını getir bence.
Çok iyi bu aralar özgün çalışmalar çoğaldı , çok hoş birşey forumumuzda bunu gormek. Allah hepınızın yardımcısı olsun .
Güzel olmuş yarış videosu zvkle izledim
tebrikler
Videoların birini izliyim dedim izledikçe diğer videoları merak ettim herkesde böyle etki bırakıcak gibi duruyor. bu kanal ilerde uçar gider benden demesi başarılı iş tebrik ederim![]()
hocam kameranızın markası nedir
Nikon d5100
Nikon D5100 18-55mm VR SLR Fotoğraf Makinası GittiGidiyor'da 124731445
bu ürünmü hocam.?birde bunun mic ini nasıl bulabiliriz ?
Emegine saglik kardeşim; umarim zaman içerisinde izlenimlerin daha cok olsun;
Ancak sunu da yazmadan geçemeyeceğim, ôzgûn calismak demek belli bir süre içerisinde illaki izlenirsin demek değil; Cok ornegini görebilirsin, onlarca video, bi dünya zaman ama izlenim yok;
Izlenim için bir cok faktör olduğu gibi, ben sadece içerik hakkında yazmak istiyorum;
biraz daha fark yaratmalisin bence; yani stopmotion bu, olmazi oldurmalisin; hani sadece yaris yapar gibiler; bu videolarin gercekleri bir yana, uzaktan kumandali olanlarinin videolari dahi rakibin senin;
daha farkli olmasi lazim seninkilerin, ki abonelerin fanlarin oluşmaya baslasin; misal, gerçek veya kumandali arabalar uçamaz, duvarda tavanda gidemez, yada buharlaşamaz, ama sendeki teknikte bunlar cok mumkun;
tabi konuda cok önemli, elbette bir konusu var yaptiklarinin ama bunu biraz daha islemelisin bence; misal; siyah ve kôtû bir araba vardir, kendinden daha ufak ve sirin bir araci rahatsız ediyor ve kovalıyordur; sonra birseyler olur iste; kucuk olan kendi etrafında döner döner ve kocaman ve guclu bir arabaya dönüşür; sonra siyah kôtû arabadan intikamini alir;
birde kamera acilari için söyleyeceklerim var; uyguladigin aksiyonu en azindan bazilarini farkli kamera acilari kullanarak basla ve bitir; yani araç savruluyorsa, baslangic arkadan savrulmanin bitişi ônden cekilmis olabilir, bu daha zengin ve kaliteli, daha önemlisi daha fazla aksiyon demek oluyor, tabi daha fazla is ayni zamanda
yine de yaptiklarin baslangic için cok güzel, cok daha fazlasini yapabilecegini de düşünüyorum vede kolaylıklar diliyorum;
hocam senın kanal patlamıştı açtırmışsın gözün aydıngeçmiş olsun
son çalışman muazzam bir çalışma olmuş gerçekten öyle bir video hazırlamak çok çok emek isteryorumumuzu da attık
gerçekten hayran kaldım... bu arada videon liste dışı mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.