Stop Motion ile Özgün Başlangıcım

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Ah şu 4. çalışmandaki porsche panarema gerçek olsa :)

keşke :D

hocam bazı yerlerde gölgeniz görünüyor onlara biraz daha dikkat edin bence

ya aslında çoğu yerde dikkat ettim ama ışık tepeden gelince bazı yerlerde kaçamamışım.

Güzel çalışmalar devamını getir bence.

getirmeye çalışıyorum. teşekkürler :)

Çok iyi bu aralar özgün çalışmalar çoğaldı , çok hoş birşey forumumuzda bunu gormek. Allah hepınızın yardımcısı olsun .

sonucunu alır mıyım bir gün bilmiyorum ama ben özgünlüğü biraz abarttım sanırım. çok zaman alıyor bu iş :D

Güzel olmuş yarış videosu zvkle izledim

teşekkürler

teşekkürler. bu arada sitenizi kapattınız mı? chipoyun sizindi sanırım

Videoların birini izliyim dedim izledikçe diğer videoları merak ettim herkesde böyle etki bırakıcak gibi duruyor. bu kanal ilerde uçar gider benden demesi başarılı iş tebrik ederim :)

hocam kameranızın markası nedir

Emegine saglik kardeşim; umarim zaman içerisinde izlenimlerin daha cok olsun;

Ancak sunu da yazmadan geçemeyeceğim, ôzgûn calismak demek belli bir süre içerisinde illaki izlenirsin demek değil; Cok ornegini görebilirsin, onlarca video, bi dünya zaman ama izlenim yok;

Izlenim için bir cok faktör olduğu gibi, ben sadece içerik hakkında yazmak istiyorum;

biraz daha fark yaratmalisin bence; yani stopmotion bu, olmazi oldurmalisin; hani sadece yaris yapar gibiler; bu videolarin gercekleri bir yana, uzaktan kumandali olanlarinin videolari dahi rakibin senin;

daha farkli olmasi lazim seninkilerin, ki abonelerin fanlarin oluşmaya baslasin; misal, gerçek veya kumandali arabalar uçamaz, duvarda tavanda gidemez, yada buharlaşamaz, ama sendeki teknikte bunlar cok mumkun;

tabi konuda cok önemli, elbette bir konusu var yaptiklarinin ama bunu biraz daha islemelisin bence; misal; siyah ve kôtû bir araba vardir, kendinden daha ufak ve sirin bir araci rahatsız ediyor ve kovalıyordur; sonra birseyler olur iste; kucuk olan kendi etrafında döner döner ve kocaman ve guclu bir arabaya dönüşür; sonra siyah kôtû arabadan intikamini alir;

birde kamera acilari için söyleyeceklerim var; uyguladigin aksiyonu en azindan bazilarini farkli kamera acilari kullanarak basla ve bitir; yani araç savruluyorsa, baslangic arkadan savrulmanin bitişi ônden cekilmis olabilir, bu daha zengin ve kaliteli, daha önemlisi daha fazla aksiyon demek oluyor, tabi daha fazla is ayni zamanda :)

yine de yaptiklarin baslangic için cok güzel, cok daha fazlasini yapabilecegini de düşünüyorum vede kolaylıklar diliyorum;

Emegine saglik kardeşim; umarim zaman içerisinde izlenimlerin daha cok olsun;

Ancak sunu da yazmadan geçemeyeceğim, ôzgûn calismak demek belli bir süre içerisinde illaki izlenirsin demek değil; Cok ornegini görebilirsin, onlarca video, bi dünya zaman ama izlenim yok;

Izlenim için bir cok faktör olduğu gibi, ben sadece içerik hakkında yazmak istiyorum;

biraz daha fark yaratmalisin bence; yani stopmotion bu, olmazi oldurmalisin; hani sadece yaris yapar gibiler; bu videolarin gercekleri bir yana, uzaktan kumandali olanlarinin videolari dahi rakibin senin;

daha farkli olmasi lazim seninkilerin, ki abonelerin fanlarin oluşmaya baslasin; misal, gerçek veya kumandali arabalar uçamaz, duvarda tavanda gidemez, yada buharlaşamaz, ama sendeki teknikte bunlar cok mumkun;

tabi konuda cok önemli, elbette bir konusu var yaptiklarinin ama bunu biraz daha islemelisin bence; misal; siyah ve kôtû bir araba vardir, kendinden daha ufak ve sirin bir araci rahatsız ediyor ve kovalıyordur; sonra birseyler olur iste; kucuk olan kendi etrafında döner döner ve kocaman ve guclu bir arabaya dönüşür; sonra siyah kôtû arabadan intikamini alir;

birde kamera acilari için söyleyeceklerim var; uyguladigin aksiyonu en azindan bazilarini farkli kamera acilari kullanarak basla ve bitir; yani araç savruluyorsa, baslangic arkadan savrulmanin bitişi ônden cekilmis olabilir, bu daha zengin ve kaliteli, daha önemlisi daha fazla aksiyon demek oluyor, tabi daha fazla is ayni zamanda :)

yine de yaptiklarin baslangic için cok güzel, cok daha fazlasini yapabilecegini de düşünüyorum vede kolaylıklar diliyorum;

hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için. ben açıkçası şu yaptıklarımla binlerce izlenim alırım demiyorum, özellikle de kısa vadede. Sürekli olarak bu tip şeyler yapmaya çalışmamın nedeni elimin bu konuda biraz daha kırılmasını sağlamak ve konu oluşturma konusunda zekamı zorlamak. bu yüzden aman aman bir şeyler yaptığımı ben de düşünmüyorum.

Cidden ne film yapımı konusunda geçmişim var, ne de öyle bir hayalim oldu :D bir anda ortaya çıkan bir durum olduğu için en azından çok kısa sürede çok iyi adım attığımı düşünüyorum.

Aslında bu yaptıklarımı düşünürken aynı zamanda kafamda bir senaryo kurmaya çalışıyorum. eteri seviyeye geldiğime inandıktan sonra ciddi manada bir çalışma yapmayı planlıyorum. Asıl planım bu.

Şu an iyi bildiğim bir konu ile klasik sahneler çekiyorum. En azından hem bildiğim için yorumlayabiliyorum, az da olsa bir şey yapabildiğimi gördüğüm için kendi kendimi gaza getirmiş oluyorum.

şu ana kadar kamera açıları konusunda hiç bir geçmişim olmamasına rağmen iyi şeyler yapmaya çalıştım. Sabit bir açıdan çekmedim en azından tüm filmleri. Az çok bir şeyler yapmaya çalıştım ama tabi ki daha iyileri olabilir ve inşallah olacaktır.

Farklı şeyler yapmak için de ham film üstünde after effect ile bir şeyler yapmaya çalışmıştım. Episode 2'yi izlediyseniz onda bir kaç patlama ve silah atışı yaptım. Zamanla farklı fikirler ve farklı çalışmalar çıkarabilmeyi umut ediyorum.

Ama yorumunuz kesinlikle daha faydalı oldu. Ben özellikle bu işten anlayanlardan daha fazla yardıma her zaman açığım. Makinenin hakkını verelim boşuna almamış olayım :D

Kesinlikle basarilisin; yanlis anlama lütfen; kendi kendini motive etmen kadarda güzel birsey yok;

önerilerim, fark yaratabilmek adina soylenmis seyler; eminimki önerdiklerimden cok daha fazlasini zaten yakin zamanda yapmis olacaksin; sürekli araştırmak ve yapmakta olduğun, tekniğin gözüyle hayati izlemek bile seni geliştirmeye yetecektir;

not
Yapiyormusun bilmiyorum ama, araclari uçurmak için, bildiğin pecere camini kullaniyorlar; basitçe yapistirilan araç, uygun acidan çekimle havadaymış hissi veriyor; ayrica, stopmotion yapıyorsun diye herseyide stop motion yapma bence, belirli kisimlari kisa videolarlada geçebilirsin; ôneri manasinda soyluyorum;

hocam senın kanal patlamıştı açtırmışsın gözün aydın :) geçmiş olsun

son çalışman muazzam bir çalışma olmuş gerçekten öyle bir video hazırlamak çok çok emek ister :) yorumumuzu da attık :) gerçekten hayran kaldım... bu arada videon liste dışı mı?

kanalımı açalı tam 3 ay geride kaldı. geride kalan bu süreçte son haftalardaki okul maratonu ve düğün maratonu gibi sebeplerden dolayı pek yeni video ekleyemedim ancak önümüzdeki süreçte yeni videolar eklemeyi ve şu an yarım kalan videomu tamamlamayı planlıyorum.

maddi anlamda zaten bir kazancım yoktu. adsenseden 15 dolar falan kazanmıştı sanırım ama sonrasında özgün partner olan arkadaşlara destek olmak amacıyla partnere geçince o da adsensede kaldı :D

62 abone
17.079 görüntüleme
Katıldığı tarih: 30 Ağu 2014

çektiğim video sayısına göre istatistikler kötü değil gibi ama tabi ki insan oğlu fazlasını istiyor. hele ki verdiğin emeğe bakınca.

hayırlısı diyorum ve yoluma devam ediyorum.

bir de benden sonra bayağı bir arkadaş stop motion denemelerine girişti ancak onlar tez sıkıldılar heralde :) ben umudumu kaybetmiş değilim. alış veriş merkezlerine falan her girişimde oyuncak mağazalarına uğruyor ve bakınıyorum çocuk gibi. diyorum ki kendi kendime bir gün her yüklediğim videoyu izletecek formülü bulursam hepsinden alıp çizgi filmler yapacağım. bunu hayal ediyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri