#StopYulin2015

Zalim

Yasaklanmış
Yulin festivali diyorlar ve her yıl yüzlerce belki binlerce köpeği yakalayıp yiyorlar

Çin festivali adı altında hayvanlar işkence ile öldürülüyor, sessiz kalma tepkini koy!
Bu bir Festival değildir buna Festival diyen utansın Katliamdır bu insanlığın ne kadar aciz durumda olduğunun göstergesidir.

https://www.change.org/p/president-...china-stop-the-yulin-dog-meat-eating-festival

Buradan imza atabilirsiniz gerçekten çok iğrenç birşeyler

Miğdesi kaldırmayan izlemesin

https://www.youtube.com/watch?v=YfaZeIxHFUM

bende mi yanlış var acaba ?
adamların adeti bu...
sen nasıl kuzu kesiyorsan onlarda bunu kesiyor demekki..
diye düşünüyorum.

Böyle videoları izleyemeyeceğim için konuyla ilgili güzel bir söz paylaşayım istedim. "İnsan, ‘Neyse o olmayı’ reddeden tek yaratıktır."
Albert CAMUS

bende onu diyecektim karşı çıkarlar diye demedim

bilmiyorum da vejeteryanların gözünden baktığında kuzuyu danayı ineği kesip yiyorsun, adamlarda bunu kesip yiyor diye düşünülbilir.
not : bence de iğrenç.ama böyle bir adetin içinde doğup büyüsek hepimize normal gelebilir.
not2: etçilim. :D

bilmiyorum da vejeteryanların gözünden baktığında kuzuyu danayı ineği kesip yiyorsun, adamlarda bunu kesip yiyor diye düşünülbilir.
not : bence de iğrenç.ama böyle bir adetin içinde doğup büyüsek hepimize normal gelebilir.
not2: etçilim. :D

Ben hicbirine karsi degilim yasamimizi surdurmemiz icin kuzuda kesilir danada vs demek ki adamlarin dini kulturü boyle bir sey diyemeyiz bi cinli gelip ülkemize kurban bayramini fotograflasa videoya alsa emin ol daha beteriz. Basketbol sahasinda kurban kesimine sahit oldum

Telefondan gönderildi.

sadece yemiyorlarki işkence ediliyorlar canlı canlı tüylerini yoluyorlar pürmüzle yakıyorlar

Çinli adam kıza güzel birşey söyledi izleyenler görmüştür hindistanda da inek yediğiniz için siz garip görünürdünüz tarzı birşey söyledi ve haklıda eziyet kısmını bilmem ama adamlar yiyebilir iğrenç mi iğrenç ama yer yani

Hintlilerde bizi böyle görüyor işte.Hayat garip gerçekten.İzlerken bile midem bulandı ama adamlar okadar rahat ki.Hintliler de pet gibi besliyor inekleri kimbilir kurban bayramında belki de onlarda kusmamak için zor izliyor Türkiye manzaralarını.
Bu olay Dünya genelince de çok farklı yalnız.Sonuçta inek eti dünyaca birincil et kaynağı olarak görülüyor ama köpek eti yemenin yasal ve normal olarak sayıldığı kaç ülke var ki ?

Abi adamlar bunun çiftçiliğini bile yapıyorlarmış. Kadın soruyor nerden getiriyorsunuz diye, adam çiftlikten getiriyoruz demiş.

kalleş kasaplar yüzünden bizim millet te az yememiştir kedi köpek eti :D bunlar bari açıktan yapıyor

videoyu izlemedim içim kaldırmaz diye ama eğer tüylerini yakıyolarsa eziyet ediyolarsa işkence varsa kimsenin bu normaldir demeye hakkı yoktur yiyecekse afiyet olsun ama işkenceyle öldürmek nedir

15xrew8.jpg

Bunlar evcil köpek degil diyor adam, eger evcil köpek olsaydi öldürmezdik demis.
Ne derse desinler ben her sekilde karsiyim bu olaya, köpekler en sagdik hayvanlar yapilir mi ya :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri