StormKing Adlı Üyeden Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa Arkadaşlar Kusura Bakmayın Konuya Dahil Olmak İstemezdim ama Sizin Yazışmalarınızı Okuyunca Şöyle Bir Fikir Geldi Aklıma. Aynı Videoları @serricatil1 Arkadaş Aynı Taktiği Uygulayıp Denese.. Şayet @serricatil1 Videolarda Sorun Yaşamazsa @StormKing Arkadaş O Bedeli Ödemesi Gerektiğinin Kanaatindeyim. Ortada Bir Hak Var Sonuçta.. Kusura Bakmayın Dahil Olduğum için ama Amacım Arada ki ANlaşmazlığı Kısmen de Olsa Çözmenize Yardımcı Olmak...
Abi parasını felan istemiyorum dümene gidiyo çünkü , sistemi defalarca anlattım bi daha anlatayım , sen gider medcerizi yüklersin engeli geçmiş bi şekilde kimse yükleyemiyo ya direk göze batarsın , adam da sana ya telif atar ya da eşleşen veya dünya engeli gönderir , olay bu abim 2 tane videoya denemiş engeli de geçmiş sonradan eşleşene düşmüş benim yöntemle yaptığınıda bilmiyom , yok zaten doğru düzgün bi insan olsa direk yazar böyle böyle oldu , bu direk yazdı vds me saldırdında içeriklerimi çaldın da seni mahkemeye verecem de

doğru tabi saldırmadınmı vdsim üzerinden shell ile salfdırı yapmadın mı kanalımı flag atmadınmı bırak işleri o zaman konuyşurken abi abi diyordun şimdi aslan olmuşsun geç bu işleri

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

sen onu bunu bırak soruma cevap ver sana 100 tl yi vermiş olsaydım şimdi ne olacaktı paramı gerimi verecektin kaçıp gidecektin?

doğru tabi saldırmadınmı vdsim üzerinden shell ile salfdırı yapmadın mı kanalımı flag atmadınmı bırak işleri o zaman konuyşurken abi abi diyordun şimdi aslan olmuşsun geç bu işleri

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

sen onu bunu bırak soruma cevap ver sana 100 tl yi vermiş olsaydım şimdi ne olacaktı paramı gerimi verecektin kaçıp gidecektin?

lan sen bana vds nin ıp sini şifresini ne zaman verdin :D kanalını ne zaman verdin de flag attım :D ahh bi kere karşımda görsem şöylelerini

Son düzenleme:
Konuyla alakalı olduğu için yazıyorum, Geçtiğimiz ayda ben de bu taktiği arkadaştan satın almak için mesajlaştım ve skype üzerinden görüştük kendisiyle. Bana engel geçtiği videoları gönderip inceleme fırsatı vermişti fakat benim istediğim şekilde olmadığını düşündüğüm için fiyatta konuşmamıştık.
[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] ile tek yazışmam bu taktik ile ilgiliydi forum p.m ve skype üzerinden. Arkadaş gayet kibar ve ilgiliydi. Satın alma öncesi satıcı kişi ile yaşadığım tecrübeyi yazmak istedim sadece, forum yöneticilerinin değerlendirmelerine yardımcı olabilir düşüncesi ile. Hepinize iyi forumlar.

Konuyla alakalı olduğu için yazıyorum, Geçtiğimiz ayda ben de bu taktiği arkadaştan satın almak için mesajlaştım ve skype üzerinden görüştük kendisiyle. Bana engel geçtiği videoları gönderip inceleme fırsatı vermişti fakat benim istediğim şekilde olmadığını düşündüğüm için fiyatta konuşmamıştık.
[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] ile tek yazışmam bu taktik ile ilgiliydi forum p.m ve skype üzerinden. Arkadaş gayet kibar ve ilgiliydi. Satın alma öncesi satıcı kişi ile yaşadığım tecrübeyi yazmak istedim sadece, forum yöneticilerinin değerlendirmelerine yardımcı olabilir düşüncesi ile. Hepinize iyi forumlar.

ALLAH razı olsun abi çok teşekkür ederim senin gibi insanlara feda olsun gerçekten , gel ki böyle iftira atıp kıvıran insanlara anlat parasında da şeyinde de değilim ALLAH'ından bulsun , çok sağol abim varol

valla sıkıldım konu kilitlensin uğraşmak istemiyorum

konuyla ilgili oldugunu düşündüğüm için yazıyorum .... [MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] kardeşimle bende bununla ilgili iletişime geçtim tanıştım konuştum kaynaştım
dediği yöntem gerçekten etkili ve benimde fırsat buldukça kullandıgım bir yöntem
şöyleki yani nasıl anlatsam bilemedimde
arkadaş gerçekten çok dürüst yüreği temiz... değil 100tl 1000 liraya bile tenezzül etmeyecek bir arkadaş
sağolsun Allah razı olsun bazı bilgileri benle de paylaştı benden beş kuruşta para istemedi ki istese 500tl ederdi benimle paylaştıkları
ücretli yada ücretsiz verdi o konuya girmiyorum
her videoya sonradan eşleşen gelebilir ... hiçbir videonun garantisi yok ...
ama ben [MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] kardeşimin (bana karşılık beklemeden) yaptıklarından dolayı kendisine teşekkürümü borç bilirim... forum yöneticilerini bilgilendirmek amaçlı yazılmıştır hayırlı forumlar
(konuyla ilgili oldugu için yazdım bilginize)

konuyla ilgili oldugunu düşündüğüm için yazıyorum .... [MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] kardeşimle bende bununla ilgili iletişime geçtim tanıştım konuştum kaynaştım
dediği yöntem gerçekten etkili ve benimde fırsat buldukça kullandıgım bir yöntem
şöyleki yani nasıl anlatsam bilemedimde
arkadaş gerçekten çok dürüst yüreği temiz... değil 100tl 1000 liraya bile tenezzül etmeyecek bir arkadaş
sağolsun Allah razı olsun bazı bilgileri benle de paylaştı benden beş kuruşta para istemedi ki istese 500tl ederdi benimle paylaştıkları
ücretli yada ücretsiz verdi o konuya girmiyorum
her videoya sonradan eşleşen gelebilir ... hiçbir videonun garantisi yok ...
ama ben [MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] kardeşimin (bana karşılık beklemeden) yaptıklarından dolayı kendisine teşekkürümü borç bilirim... forum yöneticilerini bilgilendirmek amaçlı yazılmıştır hayırlı forumlar
(konuyla ilgili oldugu için yazdım bilginize)
ALLAH razı olsun abi çok teşekkür ederim , sorun burda artık parayı vermemesi felan değil de iftira atması oldu :) ben kimim ki vds sine saldırayım :D oyyy anam oyyy :D:D

Çok çok teşekkür ederim abi çok saolasın feda olsun sana :) heralde bişi yapılmayacak :) [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] abim rica etsem konuyu kilitleyebilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri