Şu anda telif yiyenler bu konuya gelsin büyük kıyım oldu DiSNEY.

benim attğm dizi disneyin hala telif gelmedi :D sebebi ne orjinal 720 P Videosu 45 dakikalık anormal bişeyler olabilr mi kanalımda ?

Gmail ile atabilir arkadaşlar neye şaşırıyorsunuz ki.ek olarak sahte telif olsa bu kadar videoya sahte telif atması mümkün değil.

7 tane gelmişti bakmadığım kanallarda farksız sanıyorum yarı yarıya gitti kanallar

büyük kanallar var bu içerikle alakalı ama hala knallar ayakta reklamda var , bu büyük izlenimli kanala gözlerimle gördüm teelif yedi 3 videoya yedimi bilmem ama en hit olanlara geldi .

benim 5 kanala dün geldi adres bu zannediyorum gercek [email protected] fakat soyle bir durum var aynı mail adresi acarak baskasına sizde mail göderebilirsiniz şu halde gerçek yada sahte olduğunu nasıl anlarsınız????????

benim 5 kanala dün geldi adres bu zannediyorum gercek [email protected] fakat soyle bir durum var aynı mail adresi acarak baskasına sizde mail göderebilirsiniz şu halde gerçek yada sahte olduğunu nasıl anlarsınız????????

bazı programlar var mail atıyorsun gönderen kim diye bölümüne ne yazarsan o gönderen olarak çıkıyor, şimdi gsm sms lerinde de varya bu olay gönderen numarası yazmıyor sadece ali , veli ffalan yazıyorya aynı o sistemi kullanıyorlar büyük olasılık , sendeki mail bendekinden farklı seninki orjinal mail adresi bendeki değil büyük olasılık ama bu sahte telifi kaldırmanın yöntemi gene aynı maille bildirim göndermek bunu 3 gündür pür dikkat araştıyıroyum. uzmankirala.com sayfasınada bütceli bir şekilde bunu bana yapabilicek bir uzman ilanı verdim eger başarırsam burdan tekrar konusunu açıcam.

arkadaşlar ben bu kategoride calışmıyorum ama sunu söleyim disney kalkıp ta gmail adresi almaz bence bu sahte telif tir. resmi adresi . [MENTION=8020]dis[/MENTION]ney.com olsa idi bence gerçek telif olurdu ama adam kalkmıs size gmail den atmıs %100 sahte bence ben bile kurumda gmail kullanmıom bankalarla yazısırken. resmi adresimi kullanıom adamın işiyok gmail den telif atcak he. bence sahte telif.. [MENTION=8020]dis[/MENTION]ney.com olsa gelen mail adresinin sonu tamam derdim

arkadaşlar ben bu kategoride calışmıyorum ama sunu söleyim disney kalkıp ta gmail adresi almaz bence bu sahte telif tir. resmi adresi . [MENTION=8020]dis[/MENTION]ney.com olsa idi bence gerçek telif olurdu ama adam kalkmıs size gmail den atmıs %100 sahte bence ben bile kurumda gmail kullanmıom bankalarla yazısırken. resmi adresimi kullanıom adamın işiyok gmail den telif atcak he. bence sahte telif.. [MENTION=8020]dis[/MENTION]ney.com olsa gelen mail adresinin sonu tamam derdim

madem sahte ise özelde ki videoya nasıl atıyor telif bilip bilmeden konuşmayın gerçek bu email. Yok gmail almazmışmış bilmem ne.

madem sahte ise özelde ki videoya nasıl atıyor telif bilip bilmeden konuşmayın gerçek bu email. Yok gmail almazmışmış bilmem ne.

ters ters konusma enes misin nesin. ben fikrimi söledim sende fikrini söledin böyle sert cıkarsan bende sana sert cıkarım ona göre uslubuna dikkat et. gmail büyük şirketler tabiki kullanmıyor biliyorum da konusuyorum. ben bilemem nası atıo telifi videoya; ama resmi bir mail olamaz gmail. anladınmı enes efendi. kişisel olur. firmalar kurumlar gmail hotmail yahoo yu kişisel kullanır. resmi hesapları farklıdır ben bunu diorum

Arkadaşlar bakın geri bildirim yapmayın başınız feci halde yanar. Dava açılır ve mahkemelerde sürünürsünüz.

Her sabah telifte uyanıyorum..Günüm mutsuz geçiyor :)

ilk zamanlarda banada çok gönderiyordu bıraktım disney çalışmayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri