Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[email protected] bu mailden telif alan yada dünya geneli yiyenler kimler arkadaşlar hiç gelmeyen videolara dünya geneli geldi birden bire. kategori açıklamıyorum çöp olmasın Li....... e.... desem bilen bilir.
dünya geneli gelmedi mi kanalınıza disney aynı kategori değil ozaman içeriğin başı
L.....E E.....N
dünya geneli gelmedi mi kanalınıza disney aynı kategori değil ozaman içeriğin başı
L.....E E.....N
benim 5 kanala dün geldi adres bu zannediyorum gercek [email protected] fakat soyle bir durum var aynı mail adresi acarak baskasına sizde mail göderebilirsiniz şu halde gerçek yada sahte olduğunu nasıl anlarsınız????????
arkadaşlar ben bu kategoride calışmıyorum ama sunu söleyim disney kalkıp ta gmail adresi almaz bence bu sahte telif tir. resmi adresi . [MENTION=8020]dis[/MENTION]ney.com olsa idi bence gerçek telif olurdu ama adam kalkmıs size gmail den atmıs %100 sahte bence ben bile kurumda gmail kullanmıom bankalarla yazısırken. resmi adresimi kullanıom adamın işiyok gmail den telif atcak he. bence sahte telif.. [MENTION=8020]dis[/MENTION]ney.com olsa gelen mail adresinin sonu tamam derdim
madem sahte ise özelde ki videoya nasıl atıyor telif bilip bilmeden konuşmayın gerçek bu email. Yok gmail almazmışmış bilmem ne.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.