Şu dakika Bu işi bırakıyorum Kafayı yiyeceğim!!![Allah rızası için anlayan bi baksın]

• Kullanıcı zzinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

zzinan

Kayıtlı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 492

resmi paylaştım... toplam kazan 675 $ gözükürken kesinlesen kazançlar 156$..
nedir bu ? bunun izahı nedir? haybeden kapanan topluluk yıyen kanallarım gibi bunun da izahı yoksa bu gün şu dakika bu işi bırakıyorum !!!
yardmcı olun arkadaşlar..

KAPANAN KANAL KAZANÇLARI, SPAM VB.. VAR İSE SANIRIM ONDAN BENDENDE KESINTI OLDU ÇUNKU...
(NOT: HANGI ULKE GELİRİ BUNLAR? DETAYDAN HANGI ULKELERIN TIKLAMA YAPTIGI GORULECEKTIR, BEN ŞUPHLENDIM ACABA BAZI ULKERDE REKLAMLARI ELIYORMU BUNAR ? REKLAM VERENLER DİYE...)

çok geçmiş olsunnnnnnnn boşver sen dola devam et.... organık ol.. organığe yonel, dağa az goserımle dağa çok kazanç yap dostum

Para Kazanması İptal Edilen kanal varsa, ondan olabilir... benim 3 sefer başıma geldi, bu aydanda 70 -80 $ civarı fazladan kesinti var(Para kazanma kapandı bi kanalda) ... ilk ayımda 400 küsür $'dan 210 a düşmüştü, çok kötü ama oluyor işte, sinir bozucu ancak bence bırakmamalısın dostum, üzerine git, sorunu tespit edip tecrübe etmen daha mantıklı...

Aynı dertten ben de muzdaribim. Bende de 22 dolar oynamış seninki baya baya çok!!!!

arkadaşlar bu kesıntılerden gına geldı artık yemınle 110$ kesmısler ya .

hocam herkesde kesıyorlar sendekı su kesıntıyı ben neredeyse 2 ayda (toplamda) bir görüyorum. Az sabır ya aynı kesıntıler bizdede oldu yaklasık 9 aydır bu ısteyım toplamda nerden baksan 2k dolar kesmıslerdır :D bız de bırakalım o zaman bu ısı

cevaplarınız için tesekkürler.. sadece bır kanaldan 500 $ ın ustunde kazanmıstım zaten ki kanalım açık herhangibi sıkıntı da yok..diğer butun kanallarımın kapandıgını varsaysam bile kazancın bukadar düşük olması imkansız. 675 nere 156 nere...kesinti nerdeeee??? yanlış yaptıgım yer nere?

2 aydr ugrasıyuorum yeri geliyor uykusuz kalıyorum.. kapitalist sistemde kim emeğinin karşılıgını almış ki biz alalım?? sabırdan yana sıkıntı yok... ama ortada kocaman bir yanlış var ve nerede oldugu ne oldugu belli değil.

hepinize bol kazanclar.. yatacak 600 lırayı da ya dagıtırım ya içerim ya da kumar oynarım.. o da yatarsa...bu iş de bitmiştir !!!

cevaplarınız için tesekkürler.. sadece bır kanaldan 500 $ ın ustunde kazanmıstım zaten ki kanalım açık herhangibi sıkıntı da yok..diğer butun kanallarımın kapandıgını varsaysam bile kazancın bukadar düşük olması imkansız. 675 nere 156 nere...kesinti nerdeeee??? yanlış yaptıgım yer nere?

2 aydr ugrasıyuorum yeri geliyor uykusuz kalıyorum.. kapitalist sistemde kim emeğinin karşılıgını almış ki biz alalım?? sabırdan yana sıkıntı yok... ama ortada kocaman bir yanlış var ve nerede oldugu ne oldugu belli değil.

hepinize bol kazanclar.. yatacak 600 lırayı da ya dagıtırım ya içerim ya da kumar oynarım.. o da yatarsa...bu iş de bitmiştir !!!

Bırakmaktansa madem adsense böyle yapıyor o 500 dolar kazandığın kanalla bir partnerlik denemesi yap derim.

Bi kaç ay önce tahmini kazanç 1036 kesinleşen kazanç 200 olmuştu seni çok iyi anlıyorum .

Bu ayda 165 dolar kesinti oldu ama kanal satmıştım ordan kestiler galiba .

Yine de isyan etmemeli hep şükredelim ki Allah da artısın kazançlarımızı inşallah .

Çok şükür Allaha .

---------- Mesaj saat 20:09:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:08:29 civarında gönderildi. ----------

Hocam biliyorum saçma belki ama o 500 dolar kazandığın kanalın adsense ilişkisine bakarmısın bi senin adsensen olduğundan eminmisin .??

Hocam sitem etme. Şükür et bak şuan o para bana gelse ben kendimi düşünemiyorum bir borcumu daha öderdim veya taksitimi. Yanlış da anlama bir çok kişi o parayı da bulamıyor...

Bi kaç ay önce tahmini kazanç 1036 kesinleşen kazanç 200 olmuştu seni çok iyi anlıyorum .

Bu ayda 165 dolar kesinti oldu ama kanal satmıştım ordan kestiler galiba .

Yine de isyan etmemeli hep şükredelim ki Allah da artısın kazançlarımızı inşallah .

Çok şükür Allaha .

---------- Mesaj saat 20:09:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:08:29 civarında gönderildi. ----------

Hocam biliyorum saçma belki ama o 500 dolar kazandığın kanalın adsense ilişkisine bakarmısın bi senin adsensen olduğundan eminmisin .??

hergun duzenlı olarak mailleri adsense ilişklerini vs ne varsa kontrol edıyordum zaten.. en ufak bir sorun gözükmüyor.. ve bu kesıntının ne olduguna dair en ufak açıklama bişey yok..isyanım onadır yoksa rakamı kucuk gördüğüm anlaşılmasın da ey arkadaslar 675 neree 156 neree?

---------- Mesaj saat 21:11:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:09:46 civarında gönderildi. ----------

zaten pek ihtiyacın yokmuş.

sen nnerden bilebilrsn ki ihtiyacım olmadıgını?ne zorluklar çektiğimi ne şartlar altında ugrastıgımı görsen bilsen oturur bi kenarda şu yazdıgına ağlardın !

arkadaşlar bu durum saçmagerçektende. düşünsenize hesabınızda para var para var adsensede.. bir bakmışsınız uçurmuşlar netleşen para kazancını.. aynı ipli kişiler mi tıklıyor ? ne bıleyım yanı neden kesmiş adamlar mantıklı sebebi olmaı. bence iletişime geçmeyi deneyinz, hesaplamanın henıden yapılmasını öneriniz belki bir fayda dokunur. teknik problem varsada senı bılgılendırırler...birde bu izlenmeler gerçekten size ait dimi..
not: ben SPAM DAN SŞÜPE ETTİM. sapm yiyen kanalları saymıyolar gibi geldi bana..

Hocam sitem etme. Şükür et bak şuan o para bana gelse ben kendimi düşünemiyorum bir borcumu daha öderdim veya taksitimi. Yanlış da anlama bir çok kişi o parayı da bulamıyor...

dostum ben kazancımı küçümsemiyorum. 24 yasındayım baksan cebmde 1 tl para yok. ben işin adalet kısmına tavım.. 675 ve 156 $ arasında ne gibi bir ilişki vardır? yüzde kaçyüz kesinti akla mantıga yatar mı? geceli gündüzlü ugraslarım sarfettiğim emeğim bunun neresinde?yeri geldi 2-3 gün hiç uyku uyumadım su işe kafa yoracagım diye? peki verilen onca emeğe rağmen alınan sonuç 0 desem yeridirrr..

Ekli dosyayı görüntüle 492

resmi paylaştım... toplam kazan 675 $ gözükürken kesinlesen kazançlar 156$..
nedir bu ? bunun izahı nedir? haybeden kapanan topluluk yıyen kanallarım gibi bunun da izahı yoksa bu gün şu dakika bu işi bırakıyorum !!!
yardmcı olun arkadaşlar..

bence ne yap biliyormusun-dahada üstüne git,yaptığın şeyleri yapmadan ama,bütün stratejini değiştir,farklı kategorilere yönel..birgün şans öyle bir gülecekki sende şaşıracaksın ;):cool:

Ben mesela adsense ile ilişkilendirmeyi unutmuştum bir kaç kanalımı :D 2 ay boyunca boşuna yayınlamışım gibi geliyor ama sonradan emin ol kazanıyorsun.Ayrıca 2-3 gün nedir ya? 2-3 gün uyku uyumamak sağlığa zararlı hocam adsense ile iletişime geçin onlara neden bu kadar kesildiğini sorun mutlaka söyleyecektirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri