Şu rezilliğe bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ne anlamda rezillik dediniz bilmiyorum anlayamadım =) Bence tacizciyi afiş etmeleri güzel bişi.. Ama hoca da haklı.. Bunlar üniversitelerin genç heyecanlı arkadaşları , her yerde var bunlardan..

Abi bu yeni nesilin kafası ne kafası hala anlamış değilim :(

Adamı ifşa etmeleri gayet güzel bir şey, Keşke elemanı alıp polise teslim edip şikayette bulunsalardı. Herkes adaleti kendi sağlamaya çalışırsa, Sokaktaki magandayla üniversitedeki öğrencinin farkı kalmaz.

İngiliz yargıç, gece yarısı parktan geçen kızı korkutan adama, 7 yıl, 7 gün hapis verince, şaşıran gazeteciler sormuşlar: "adam kıza elini bile süremedi. kaçan kızın çığlıklarına yetişenler de adamı yakaladılar. bu 7 yıl, 7 gün çok değil mi?" yargıcın yanıtı hukuk tarihine geçecek düzeydedir: " kızı korkutmanın karşılığı 7 gündür. 7 yıl, ingiliz kızlarının gece yarısı parkta dolaşma özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır."

Elemana şöyle bir ceza verilse, bakalım taciz olayları azalıyor mu azalmıyor mu!

olaya bak neler dönüyor 2 adım ötemde ama ben ytparadan öğreniyorum :D

gençler çok heyecanlanmasa ifşa etmek güzel bir hareket olabilirdi. Haklıyken haksız duruma düşmüşler biraz.

madem ortada taciz var böyle eşek gibi ne anırıyorlar versinler polise olsun bitsin... Kanun var nizam var bunlar ne yapıyor yahu

Hocam ne anlamda rezillik dediniz bilmiyorum anlayamadım =) Bence tacizciyi afiş etmeleri güzel bişi.. Ama hoca da haklı.. Bunlar üniversitelerin genç heyecanlı arkadaşları , her yerde var bunlardan..

Toplumdaki linç kültüründen bahsediyorum. Bu insanların kaçı olaya şahit oldu acaba. Kadının beyanı esastır deyip herkesi linç etmeye başlarsak işimiz var. Kıza izinsiz dokunduğu söyleniyor ardından feministler tarafından linç ediliyor

Dersteki öğretmene yapılan zaten ayrı bir terbiyesizlik. Hani hukuk devletiyiz biz gereken kanıtlarla ilgili kişi hakkında yasal süreç başlatılsın ha kendince duyularını da yapsınlar ama bunu yaparken diğer insanların özgürlüklerine haklarına zarar vermeden yapmak zorundalar. Haklı iken haksız duruma düşmektir bu.

Ben 17 yaşındayım kendimden utandım. Kişiyi ifşa etmeleri doğru bir şey. Fakat gelipte sınıfa baskın yapar gibi hocaya öyle konuşmaları dokunmaları itlemeleri vurmaya çalışmaları bunların yaptığı asıl taciz. Gidip sataşmak vurmak. Hukuk boşuna yok bu devlette. Bu ergenlerin yaptığı başlı başına saçmalık.

rezillk eskiye nazar yeni nesil kızlarda saygı hiç yok böyle yaparak kadın haklarını koruduklarını felan sanıyorlar

Ah yurdum insanı tezcanlılık ve heyecanını bi yenemiyo heb haklıyken haksız duruma düşürülecek davranışlarda bulunuyo
Ayrıca bu nasıl bi terbiyezlik hocaya saygısızlık.Hakkını savunurken karsındaki hocana saygısızlık yabmakta neymiş
yabtıkları ifşa çok güzel ama saygısızlık hat safhada...

Ordaki kadınların hepsinden ayrı ayrı şikayetçi olsun dava açsın bence. Nasıl bir ülke bu kadınlar kendilerini ne zannediyor. Yok öyle alikıran başkesenlik. Şu videoyu izleyip o eylemi yapan bütün kadınlar hakkında dava açılmalı.

.........

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunlar özgecan cinayetini protesto etmek için otobüse akbilsiz binenlerle aynı kafada.Birinin hakkını korumak için başka insanları mağdur etmenin neresi protesto, neresi özgürlük?

Ne belli ortada bir iftira olmadığı.
Madem tacize uğradı versin polise yada suç duyurusunda bulunsun savcılığa.
Çığırtkanlık yaparak, idareye hocalara saldırarak adalet sağlanmaz.

1:30 da essek gibi bagirmaya basladigi anda,Hakliysada benim gözümde haksiz duruma düstü.Cünkü o tarz slogan halkevleri denilen terörist yuvalarinin sloganidir.Savcimizi sehit eden mahluklarin da onlarla iliskilidir.

1:30 da essek gibi bagirmaya basladigi anda,Hakliysada benim gözümde haksiz duruma düstü.Cünkü o tarz slogan halkevleri denilen terörist yuvalarinin sloganidir.Savcimizi sehit eden mahluklarin da onlarla iliskilidir.

ağzına sağlık tam bende bunu düşünüyordum..

Yorumları okuyunca yalan yanlış şeylerin olduğu şeyler var.Mesela hoca kızlara tekme atmış diyorlar.Yorumlarda hocayı kötüleyen orda olupta kötü yazan bir kişi yok.Böyle hak aranmaz , gidersin polise şikayet edersin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri