Şu saçmalığa bakın!

nescafe3in1

Yasaklanmış
Youtube % 100 Kazanç Eğitimi - Youtube Alışveriş

Şans eseri rastladığım bir forumda sahtekarın teki her yerde bulabileceğimiz basit bilgileri 125tl ye satmaya çalışıyor. 6 kişi satın almış bile. Düzenbaz herif 2013 yazının sonuna doğru günde 50 doları görmüş hemen foto atmış basit bilgilerle milleti kazıklamaya çalışıyor.

Hemen üye olup yorumumu girdim en altta görebilirsiniz artık banlanır mıyım orası foruma kalmış.

Gerçekten çok sinirim bozuldu bu konuda sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Buraya gelsinler de bilgi görsünler biraz. :)

Daha çok görcez böylelerini bu iş yavaş yavaş gidiyor tilkilerin kulaklarına :)

Orada satıcı kimse artık eminim ki birçok probleminin cevabında , sıkıntısının çözümünde en azından sahibi olduğu tecrübelerin altında bir yerlerde ytpara yatıyordur.. :)

Ben de gerekli yorumu yaptım.. Gerekli kişilere o forumda eminim ki ulaşır.

aslında burada çok ta saçmalık denilecek bir şey yok adam bildiğin eğitim veriyor ki bunu bilmeyenlere veriyor bunda yanlış olan nedir bunları ebook olarak yapıp satanlarda var forumda gayet normal bence sadece 15 günde 500 küsürü biraz sallamış galiba :)

eminim ki bunları satan burdan biri burda ki ÜCRETSİZ bilgileri alıyor pdf yapıp millete satıyor !! Kul hakkı diye bir şey var ulan vijdansız herif. Bir çok üstadın ücretsiz verdiği bilgileri sen nasıl parayla satarsın. Bu dünyada olmasa da öteki dünyada cayır cayır yanarsın bilesin !

Beynini araştırmaya kullanmayıpta "huaa!" diyip kitabı satın alıyorsa iyi olmuş inşallah 2. versiyonunu da alır da iyice kazıklanır. La google'a para kazanmak yazsa bu forum çıkıyor neyin çaresizliğidir bu çözemedim.

bu e-book olayını iyice b.ku çıktı kesinlikle almayın beyler..

Adam zaten 125 lirayi bulsa senden egitim mi alir. Ayni konu wsde de var. Neymis gunluk kazanc garantili kanal. Hatta bu forumda da ayni nickli bir arkadas var. [MENTION=1741]bysasa[/MENTION] bir bağlantıniz var mi? (Ordaki yazilara gore zan altindasiniz.) Ws deki bysasa nickli eleman a dedim Ytparada niye böyle bir konu açmadin dedim. Orda uyeligim yok demisti. Arkadasin nickini orda yazdigi icin verdim. Arkadas gerekli aciklamayi yaparsa güvensizlik olmasin..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sahtekar ebookcular için " ebook nasıl yazılır", onun için ayrı kitap yapıp bunlara satmak lazım bari ondan sonra girişsinler bu işlere.
Adamlar notepad ayarında ebook yapıyor.

Lafım kayda değer bilgileri satanlara değil.Dolandırıcılık yapanlara

bu forumu hyip sistemlerinin meşhur olduğu zamanlardan beri biliyorum.bu forumdan önce orda az da olsa vakit geçirdim. şu anda çoğunlukla bitcoin konusuyla ilgilenmeye çalışıyorlar ama çok fazla dolandırıcı var piyasada ve o forumu da sarmışlar çok dikkatli olmak gerekiyor.forum sahibi çağdaştı sanırım hatırladığım kadarıyla iyi biriydi muhabbetim de olmuştur zamanında baya para kaldırdı :) şimdi forumla hiç ilgilenmiyor sanırım iyice türedi herkes :)

beni neden etikelediniz anlamadım ?
her kullanıcı adı aynı olan kişi benmiyim daha öncede bu tür davranışlar bana geldi ama açıklamayı ben yaptım o kişilere kullanıcı adı denk gelmiş o kadar :)
ben kendi halinde bir kullanıcıyım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri