Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence okadar değil![]()
20 bin liraya alırsın 1000 liraya vergisidir cartıdır curtudur 2000 lirayada 1 sene binsen gazlı vs .
1 yıl sonra 22 bin liraya satarsın
1000 liraya 1 yıl boyunca huzurlu bi şekilde yolculuk yapmış olursun![]()
Keşke bu yazılan kadar çıksa masraf evde iki çocuğum var sankiöde öde bitmiyor, hep karnı acıkıyor
sonra iyi taraflarını düşünüyorum işe giderken de yok böle konfor, laptopumu dosyalarımı atıyorum arabaya atladığım gibi 10 dk da evdeyim, zamandan günlük en az 2 saat kar yapıyorum iki işle uğraşanlar ve aile babası olanlar için vazgeçilmez.
Aile dedinde, bende Pegout 5008 aile arabasi almayi dusunuyorum ileride insallah, bizim aile biraz genis bir yere giderken ikis tikis gitmek hosuma gitmiyor,genis aile arabasi icin hangini tavsiye edersin ?
LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yalan yok aklıma sen ve civicin de geldibeniiiii bu sevdamdan vazgeçiremezsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Araba: 12.000 TL
Yıllık Vergi: 200 TL
Yıllık Sigorta: 600 TL
Yıllık Yakıt: 1200 TL
Yıllık Bakım: 1000 TL
İstanbul'un trafik stresi: Paha biçilemez.
yalan yok aklıma sen ve civicin de geldi
---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------
nedir abi modeli
ben de öyle 15 binden aşağı bişey alacağım üç dört ay sonra belki:/ şimdi ehliyete yazılarak en azından adım attık![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.