Şuan Wediacorp Nasıl Bilirsiniz

Captain Price

Kayıtlı Üye
Eski konulara baktığımda wediacorp ta birilerinin kanallara f.lg attıklarını yazmışlar

sizce wediacorp şuanda nasıl bir partner, özgün kanal bağlanmalı mı,

Özgün kanaldan kasıt, videolarda webcam olmayacak, top 10 kanalı olucak ingilizce, seslendirmene her video başı para ödeyeceğim, sizce böyle özgün sayılırmıyım?

---------- Spam Engelliyici 02:46 ---------- Önceki Mesaj 02:45 ----------
[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] , değerli yorumlarınızı alalım

Geçen senenin sonlarına doğru gayet ******** bir firmaydı. Şuanda pek farklı olduğunu sanmıyorum.

hiç wediacrop da kanalım olmadı ama kendilerini nedense Gizza ya benzetiyorum 2 side aynı yolun yolcusu bence

ödeme konusunda sıkıntı yok. Ayrıca bizim için önemli olan content id konusunda da sıkıntı olmadı. Şahsen ben memmunum.Bir sorun olduğu zaman direk arayıp çözülüyor..(gerçi pek sorunum olmuyor orası ayrı)
Kendileri seo konusunda destek vermek istemişlerdi. İlk kanalı partnere soktuğumda. Ama ben youtubeye daha eski başladığım ve (şahsi görüşürüm. oradan çalışanlardan fazla bilgili olduğumu bildiğimi düşündüğüm için istememiştim.)

Funda hanım (ceosu) gayet efendi kibar bir hanımefendi.Aradığınız zaman gayet konuşabiliyorsunuz.

NOT: Partner firmalarından kanalınızı büyütecek,şunu yapacak , bunu yapacak diye beklemeyin.

NOT2: Ben gayet memmunum

Günlük 500 izlenmimli full özgün 80k lık kanalımı almadılar Şartları yüksek yada çok başvuran var

Şartları fazla yüksel 300bin izlenmede anca girebilmiştim. Kazanç kısmına gelince 4 milyon izlenmeye anca 170 dolar alabildim sorun bende mi onlarda mı çözemedim. 1 ay oldu bağlayalı daha göreceğiz. Ama ilgili olduklarını söyleyebilirim Gözde Hanımın.

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] Wediacorp ta Kanalı Olan Biri Olarak Diyorum. Eğer Kanalına Sahip Çıkarsan Sana Sahip Çıkıyorlar :) Sonuçta Sen Para Kazandıkça Onlarda Para Kazanıyor. Yani Sen Kendini Onların Yerine Koy Empati Yap Partner Olsan 7/24 Çalışan Kanalına Emek Verip Sana Para Kazandıran İnsanımı Seversin Yoksa Kanala Hafta 1 Video Yükleyen Oda İzlenme Almayan Sana Hiç Kazancı Olmayan PArtnerde Fazlalık Kanalımı Seversin :)

Firma Sahibi Funda Hanım 4/4 Lük Bir İnsan Devamlı Konuşurum. Ama Bu 4/4 Kavramı Kişiye Göre Değişebilir :)

İşin Özeti Wediacorp Bugune Kadar Sorun Yaşamadım Ne Ödemelerde Olsun Ne Başka Konularda Ama Şunu Unutma Kanalını Büyütecez Abone Kazandıracaz Şunu Yapacaz Bunu Yapacaz Diyen Hiç Bir Partner Bunları Yapmıyor Yapanıda Görmedim :) Sadece PArtnerdeki Youtuberlar Arasında Aracı Olup Birbirleriyle Video Çektiriyorlar Tek Avantajı Bu Şu Anda Özgün de Durum Ne Dersen [MENTION=9636]VeniVidiVici[/MENTION] Dediği Gibi 4 Milyona 170 Dolar Anca Bu Sadece Wediacorp da Değil Gizzadada Durum Aynı :) Yani Özgüne Vereceğin Emeği Spama Ver İnan Daha Çok Kazanırsın Ben Bunu Anladım. Özgün Tek Güzel Yanı Elinde Kitle Topluyorsun Gerçek Abone Onun Dışında Bol Bol Emek Veriyorsun Başka Bişey Yok Heleki Yüzün Gözükmeyecek Top10 Tarzı Bişey Yapacaksan Hiç Girme Derim :)

Wediacorp=SCAM partner. birsürü spam kanalı barındıran, kendi kategorileri hitlemek için, Flag atan + haklarının olmadıgı içeriklere telif atan, sahipsiz içerikleri toplayip üzerinde hak iddia eden, Gizza yolunda ilerleyen bir partner...

kendileri asla spam almıyoz vs gibi laflar eder, hadi buna politika gereği diyelim, fakat kendilerine "bakın bu spam kanallar sizin firmada barınıyor" dendiğinde, bundan sizene? diyen bir partner. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali... gerisini sen hesap et.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri