Kimimiz bu iş ilk başladığından beri burdaydı, kimimiz üçüncü yılını, kimimiz 2, kimimiz bir yılını doldurdu, kimimiz yeniyiz, Hepimizin ortak gayesi aynı, "Ailemize maddi açıdan destek olmak"
"Ve hepimiz bir savaştayız, yalnız bu savaş şuanki devirdeki savaş değil, Orta çağda olan kılıçlı kalkanlı bir savaş, Eskiden beri savaşanlar 3 4 5 yılın sonunda kimi pes etti, savaş meydanını terk etti, Kimi hala savaşıyor, umudu olmasada, İçimizden çok azı da yeni savaş stratejilerini geliştirip Kazanacağı savaşın umuduyla daha iyi savaşıyor, Görünen şu ki düşmanın durumu bizden daha iyi, gün geçmiyor ki yeni savaş taktiklerini, yeni savaş aletlerini üretmesinler,"
Kısa bir öz geçmişimizden benzetme yaparak bahsetmek istedim,
Sizce şuanda nasıl çalışılmalı,
Seri Üretim hala işe yarıyor mu, yoksa Nokta Atışı ile mi Çalışılmalı
Nokta Atışı=Az Kanallarla
Lütfen Herkes Katılsın
"Ve hepimiz bir savaştayız, yalnız bu savaş şuanki devirdeki savaş değil, Orta çağda olan kılıçlı kalkanlı bir savaş, Eskiden beri savaşanlar 3 4 5 yılın sonunda kimi pes etti, savaş meydanını terk etti, Kimi hala savaşıyor, umudu olmasada, İçimizden çok azı da yeni savaş stratejilerini geliştirip Kazanacağı savaşın umuduyla daha iyi savaşıyor, Görünen şu ki düşmanın durumu bizden daha iyi, gün geçmiyor ki yeni savaş taktiklerini, yeni savaş aletlerini üretmesinler,"
Kısa bir öz geçmişimizden benzetme yaparak bahsetmek istedim,
Sizce şuanda nasıl çalışılmalı,
Seri Üretim hala işe yarıyor mu, yoksa Nokta Atışı ile mi Çalışılmalı
Nokta Atışı=Az Kanallarla
Lütfen Herkes Katılsın