Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün gece 23:50
Pinsiz kesinleşenli Adsense banlandı.
Kanal bağlı değildi ödeme bekleniyordu. (Bağlı kanal kapanmıştı)
Anti ban yapılmıştı.
Token yöntemiyle bağlanmıştı.
2 Tane soru işareti var. Ban nedir? Neden atılır?
https://www.youtube.com/watch?v=SdBcL2rVK-M
Adsense hesabınızı aktif olarak kullanıyor muydunuz? Herhangi bir tarayıcıda sürekli açık mıydı? Bu sorum kanalı veya blogu kapanmayanlara.
Adsense hesabınızı aktif olarak kullanıyor muydunuz? Herhangi bir tarayıcıda sürekli açık mıydı? Bu sorum kanalı veya blogu kapanmayanlara.
selam arkadaslar benimde dun 1 adsense im banlanmis, eskisi gibi itiraz formunu dolduramiyormuyuz kaldirdilarmi bu sistemi
16sında pinleyip ödeme aldığım 1 kanal bağlı adsense banlanmış. Artık anket açılsa iyi olur bu saatten sonra ban atacaklarını sanmıyorum.
hocam adsense ne zaman açmıştın? bot kullanıyor muydun? ben de bu ay pinleyip ödeme aldım benzer durum, kapanır diye bekliyoruz maalesef..
Dün korktum bakamadımşimdi baktım ayakta. Pinsiz pin 12 şubatta yola çıktı
şubat pinli banlar toplu banla ilgili değil.. Ya bot ya da spama düşmesi ile ilgili.. aksi bir deneyimi olan var ise payalaşabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.