Şubat Ayı Adsense Banları

Adsense hesaplariniz ne durumda

• Kullanılan toplam oy
    111
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala devam ediyor mu?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 adsensem var 2 side sağlam. 1.adsense bu ayın 3.de telif geldi gelen kanalı sildim. 2.adsense bu ayın 16sında d.engeli gelmis videolara kanalı sildim. suan her 2 adsenseyede bağlı kanal var 1.adsense 3 aylık pinli, 2.adsense 1 aylık pin bekliyor (konu güncellendiği için yazıyorum)

Son düzenleme:
En son banlanan ne zaman banlandı? Banlar durdu mu bilgisi olan varmı?

Tüm 2 ayı geçmiş Adsense'ler banlanmış.

1-Pinli-Ödeme eşiğini geçmiş Adsense banlandı
2-Pinsiz kesinleşenli Adsense banlandı
3-ABD Adsenseler yine aynı şekilde banlandı
4-Pinsiz, kesinleşeni olmayan, bu ay açılan hiçbir Adsense banlanmadı

Yani bütün denediğim formüller başarısız oldu. Geriye bir tek kanalların manuel kontrol edilip karar verildiği geliyor aklıma. Milyonlarca kanalı nasıl kontrol ederler bilemem ama iddia ediyorum aramızda en temiz çalışanlardan biriyim.
Başka nasıl özgünleri eleyip kopya-telifli içeriği bulabilirler bilemiyorum.

Bir diğer tezimde çerçeveyi yakalıyor olabilirler.

selam arkadaslar benimde dun 1 adsense im banlanmis, eskisi gibi itiraz formunu dolduramiyormuyuz kaldirdilarmi bu sistemi

Dün gece 23:50
Pinsiz kesinleşenli Adsense banlandı.
Kanal bağlı değildi ödeme bekleniyordu. (Bağlı kanal kapanmıştı)
Anti ban yapılmıştı.
Token yöntemiyle bağlanmıştı.

2 Tane soru işareti var. Ban nedir? Neden atılır?
https://www.youtube.com/watch?v=SdBcL2rVK-M

Hocam pinsiz dediğin 12 ocak pinli olan mı? Şubat pinli banlanmaması gerek, banlandıysa da bot kullanımıyla ilgili olmalı...

Adsense hesabınızı aktif olarak kullanıyor muydunuz? Herhangi bir tarayıcıda sürekli açık mıydı? Bu sorum kanalı veya blogu kapanmayanlara.

Adsense hesabınızı aktif olarak kullanıyor muydunuz? Herhangi bir tarayıcıda sürekli açık mıydı? Bu sorum kanalı veya blogu kapanmayanlara.

sürekli açık kalıyordu web browserde.Kapanmadı ama bununla alakalı oldugunu sanmıyorum

açık kapalı farketmio hocam artık..

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

selam arkadaslar benimde dun 1 adsense im banlanmis, eskisi gibi itiraz formunu dolduramiyormuyuz kaldirdilarmi bu sistemi

Kapanan kanalın varsa önce onu açtır diyor itirazdan çok kapananı açtırman gerek önce..

politika ihlal ise https://support.google.com/adsense/bin/request.py?hl=tr&contact_type=policy_violation_appeal&rd=1
bu linke bir bak..

16sında pinleyip ödeme aldığım 1 kanal bağlı adsense banlanmış. Artık anket açılsa iyi olur bu saatten sonra ban atacaklarını sanmıyorum.

16sında pinleyip ödeme aldığım 1 kanal bağlı adsense banlanmış. Artık anket açılsa iyi olur bu saatten sonra ban atacaklarını sanmıyorum.

hocam adsense ne zaman açmıştın? bot kullanıyor muydun? ben de bu ay pinleyip ödeme aldım benzer durum, kapanır diye bekliyoruz maalesef..

Dün korktum bakamadım :) şimdi baktım ayakta. Pinsiz pin 12 şubatta yola çıktı

hocam adsense ne zaman açmıştın? bot kullanıyor muydun? ben de bu ay pinleyip ödeme aldım benzer durum, kapanır diye bekliyoruz maalesef..

Aralıkta açmıştım hocam bot kullanıyorum. Eğer banlanmadıysan bu saatten sonra banlanmazsın korkma.

şubat pinli banlar toplu banla ilgili değil.. Ya bot ya da spama düşmesi ile ilgili.. aksi bir deneyimi olan var ise payalaşabilir.

Tamamen toplu banla ilgili hocam 1 - 1.5 aydır tek kanal bağlı adsenseye baska da kanal bağlanmadı kaldı ki suan ödeme alacak adsenselerin yüzde 80i subat pinlidir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri