Şubat Ayı İtibariyle Tıklamalar Arttımı

Çok ilginç ya.. Şubat ortasında inceden bir yükseldi. Sonunda inişe geçti ve öyle gidiyor..

bende de tıklama yüksek 2-3 gündür. Daha yeni başlamıştm. Günde 1-2 lira filan işte :)

ocağın sonundan pek farkı yok sıradan inis cıkıslar var.

Kg2ak5.png

Arkadaşlar şubat ayı itibariyle tıklamaların arttıgını düşünüyorum şu son 3 günde çok iyi tıklar alıyorum ve tbmde çok iyi reklam verenler yavaş yavaş yerine geliyor diye düşünüyorum. Sizde nasıl durumlar?
Not;35-40 Tl Kazanırken Günlük
Sadece bugünki bu saate kadar kazandıgım para 150 tl sayfa görüntülenme sayısı aynı fakat tık ve tbmde artış var :)
Şubat güzel geçecek.

kardeş bizede anlat şu işin sırrını valla kanal günlük 1000 izleme felan alıyor 8-10 tık ya var ya yok oda yeni olmaya başladı güncel videolar yüklüyorum etiketlerde iyi ama birtürlü tutturamadım kaynak verirmisin rica etsem nerelerden video yüklemesi yapmalıyım yeni yeni başladım yabancı yükleme sadece

Ocağın son günlerine göre
Reklam görüntüleme tbm de değişiklik yok tıklama da

1 Şubat %30 düşüş
2 Şubat %40 düşüş
3 şubat %10 artış :D

Yani bu gün düzeldi

---------- Mesaj saat 19:25:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:50 civarında gönderildi. ----------

вєякαη;247554' Alıntı:
kömürlemi karaladın :D

hahahaha :D yorum süper :D

Benim kanallar kapandığı için tekrar başladım. Ama dediğiniz gibi tbmlerde azda olsa yükselme var :).

bende de yükseldi izlenme olsun tık olsun şubat bereketli gider inş

koyulan resimlerde neden karalama var anlamam burası paylaşım sitesi koymuşssunuz bir gelir gösteren resim yarısı silik bukadar kazancına bişe olucak diye korkuyorsan eger Kazanıyoruz allaha şükür üçbeş kuruş de geç yanlışmıyım.

koyulan resimlerde neden karalama var anlamam burası paylaşım sitesi koymuşssunuz bir gelir gösteren resim yarısı silik bukadar kazancına bişe olucak diye korkuyorsan eger Kazanıyoruz allaha şükür üçbeş kuruş de geç yanlışmıyım.

Dostum kazançları görürsen hayattan soğursun :D

Bendede artış var günlük 7k izlenmeye 4-5 tl alıyordum şimdi 4k izlenmeye 20tl alıyorum..

tbm to izlenim bile arttı hadi hayırlısı :) google bonkör bu ara :D
x8MEb7.png

tbm 2.4'e kadar çıktı ama tık 67'de kaldı :D 150 tık filan olduğu günler tbm 0.50 filanla geçti :D

---------- Mesaj saat 12:34:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:46 civarında gönderildi. ----------

tbm tavan tık az :D

---------- Mesaj saat 13:57:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:56:32 civarında gönderildi. ----------

ocagın ilk günü 18 tık aldım 36 lira kazandım :D tbm 2 tl :D

tbm ne ise aynen veriyo demi her tık başı geliri sapma olmuyor değilmi ?

вєякαη;247554' Alıntı:
kömürlemi karaladın :D

heheh :D yahu siz değilmisiniz bu tip şeyler yasak gostermeyin diye ;) milletin morali bozulmasın diye karaladım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri