Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iyi bir bakandı ancak son yaptığı saçmalık... sonra dan yaptığı açıklama daha da saçma idi
Hatalanin en aga babasi 2 saat kala sokaga cikma yasagi ilan edemezsin arkadas. En azindan milletine 24 saat tani ki biseyler alsin yasak icin. Evinde corbasi olmayan vatandaslar biliyorum.. yerinde bir karar olmus. Yonetemiyorsan o koltuk hakkin degildir arkadasim iki iki daha dort. Sacmalamanin luzumu yok
Haklısın kanka halk daha rahat marketleri talan etsin
2 gunluk sokaga cikma yasagi icin millet market mi talan eder. Ekmek, su, bebek bezi, sut, mama derdindeydi millet. Hem bu ilk defa aciklanirken firinlarin acik olacagini, kalabaligin 4'te 3'u olmazdi. Hadi savunuyosun da mantikli savun. Bunun kabulu yok. En azindan 2 gun once aciklansa bu karisiklik olur muydu?
Normalde böyle şeyler paylaşmam bu kararı kim dedi kim istedi ona da karışmam ama yapılan bir hatadan ötürü istifa eden bir koltuk sahibi tanımıyorum bu ülke sınırlarında. Lafın tamamı: İyi bir şey söylemek istedim.
Bakan suçlu onda bi sözüm yok,sizin savunduğunuz kısım sanki halkın hiç suçu yokmuş gibi davranmanız ben önceki sayfada gerekli bilgiyi verdim,bence sen mantıklı konuşmuyorsun örnek İstanbul'da 20 milyon insan var 48 saaten bekliyoruz aynı olay yine yaşanacak,benim bahsetmek istediğim şey bakan hatalı ama bütün hatayı karşıda aramak yanlış halka bakmakda da yarar var kardeşim
Haklısın kanka halk daha rahat marketleri talan etsin
Yasaktan sonra cnn tv ye bağlandı bakan ve cumhurbaşkanımızın talimatı ile uyguladık vs dedi. Kendi isteğiyle kimse istifa etmez arkadaşlar. Yemez. İpini çekerler. 1 haftaya yeni birisi atanır kimsede hatırlamaz merak etmeyin. Durmak yok yola devam. Iyi geceler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.