Süleyman Soylu İstifa Etti

PKK'lıları çok ağlattı zamanında, sayısız başarılı operasyonlar düzenledi. Bu sebeple giderse yazık olur.

sokağa çıkma yasağı 22de duyuruluyor detayları 22:15te açıklanacak deniliyor ama 23:00te ancak detaylar paylaşılıyor. e insanlar 1 saat acaba yasak nasıl işleceyek diye evinde oturup haber mi bekleyecek. özür dilenebilir ama istifa edilecek bir durumda yok. ne kadar içişleri bakanı da olsan tek başına masada oturup karar almıyorsun sonuçta.

Terörle mücadelede çok başarılıydı.. İnşallah istifası kabul edilmez

bence bişey çıkmaz,devam eder işine soylu.normalde adamı sevmeyen,istifa etmesini siteyenlerin dahi biçogu şuanda sosyal medyada tam aksine adama destek çıkıyor.bu kadar kişi kalsın yerinde dedikten sonra biyere gidemez..

Bilim kurulu hafta sonları gezme hareketi nedeniyle yasak uygulansın dedi ama 2 saat kala söyleyip detayları söylemeyip insanları panik ettirin demedi.

Şuda var marketlerin saat 21:00 dan sonra kapalı olması kararı çıkmıştı geçen haftalarda görüldü ki yetersiz denetimler yüzünden tüm marketler açıktı nerden baksan tutarsızlık.

İstifa Kabul edilmedi.
Her zamanki gibi danışıklı dövüş.
:D

Ortamlarda istifa ettim dersin kim nerden bilecek.

Herkese hayırlı uğurlu olsun.

İstifa Kabul edilmedi.
Her zamanki gibi danışıklı dövüş.

Ortamlarda istifa ettim dersin kim nerden bilecek.

Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Eski cb abdullahin bir paylasimini aynen birakiyorum😀

Gerçekten filmi çok beğendik. Oyuncuları da tebrik ederim çok güzel oynamışlar.

Ben danışıklı dövüş olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü AKP'nin buna ihtiyacı yok. Bu zamana kadar hiçbir olayda istifa edilmedi. Soma faciası gördük, nice patlama terör saldırıları gördük kimse istifa etmedi. Olay bence tamamen damat ile Soylu'nun Erdoğan sonrası için liderlik savaşı. Soylu halkın arkasında duracağını biliyordu ve gövde gösterisi yaptı.

Malın teki Rize de soylu istifa etti haberi sonrası çatıya çıkmış intihara kalkışmış.
Sepetli vinç ile kurtarmaya gitmişler.
Yemlnle böyle insanların akıl sağlığı bitmiş resmen.

Malın teki Rize de soylu istifa etti haberi sonrası çatıya çıkmış intihara kalkışmış.
Sepetli vinç ile kurtarmaya gitmişler.
Yemlnle böyle insanların akıl sağlığı bitmiş resmen.

öyle deme alınıyorum bende intihar edecektim :D :D

halk süleyman soyluyu seviyor saatler içerisinde 2 milyondan fazla twit atıldı

zor zmanlardan geçiyor ülkemiz süleyman soylu gitmemeli ki olan oldu

Kral gidemez ya asaleti yeter ,

Allah devletimize milletimize en hayırlı olanı nasip etsin.(Amin)

öyle deme alınıyorum bende intihar edecektim :D :D

halk süleyman soyluyu seviyor saatler içerisinde 2 milyondan fazla twit atıldı

zor zmanlardan geçiyor ülkemiz süleyman soylu gitmemeli ki olan oldu

Dostum bende çok severim kendisini bu zamanlarda gitme vakti bırakma zamanı değil kesinlikle. Ama kardeşim biir insan ailesini coluğunu cocuğunu anne babasını bırakıp heleki intihar ederek ahiretini yakması başka boyutlarda yaşamak oluyır.
sadece olayı abartmaya üstümüze yok.
Bir insana çok değer ver çok sev ama ilahlaştırma noktasına getirmeyeceksin. =)
Bakanımızın geri gelmesine çok sevindim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri