Sunucuda problem mi var?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
F

fth

Guest
Baştan bağlantımın kötü olduğunu sanıyordum ama sanırım sunucuda problem var? Az önce down oldu.

Sunucuya saldırı yapılıyor olabilir hocam, arada gidip geliyor, ağır işliyor vs vs..

Arkadaşlar forumun sunucuya kaç gündür saldırımı var sorun nedir bi konuya bakmak için 5 defa f5 yapıyorum. Herkeste varmı aynı sorun ?

Bazı kodlardada sorun var sanırım sayfa yarısına kadar yükleniyor öyle kalıyor f5 yapınca düzeliyor.

2-3 gündür bende de durum aynı geç açılıyor bazen hiç açılmıyor sayfalar, google chrome zaten hiç bağlanmıyor

Ya saldırı var kaç gündür yada sunucunun trafiği büyüyen forum için artık yetersiz kalıyor. Bir an önce düzelmesi lazım sonuçta burada ticaret yapan insanlarda var. Bir anlık kesinti ile alışverişte sıkıntı çıkabilir..

lütfen bu soruna çözüm bulun ya
nedir bu böyle kaç gündür doğru dürüst konuları okuyamıyorum
daha önce çok güzeldi niye şimdi böyle
lütfen yöneticilerden bir açıklama bekliyorum

Arkadaslar islerimden dolayi 1 haftadir giremedim foruma sanirim 1-2 gun daha surecek bu yogunluk oncelikle bunu belirteyim.

Sitedeki yavasliga gelince,G avat 'mi yok dunyada..Beyni buyumemis,gercek dunyada adam yerine konulmayan,sanal alemde kendini adam sanan seref yoksunu beyinsizin teki saldiri yapiyor 10 gundur.Kim yapiyor niye yapiyor onada anlam veremiyorum isin acikcasi.Kimin tavuguna kis demisim,yada kime ne yapmisim onu dusunuyorum ama kalbini kirdigim biriside kolay kolay yokdur diye dusunuyorum.

Ha cok umrumdami saldiri ,aslinda hic de degil ama sirf sizin icin,emekleriniz icin gereken neyse yapacagim su islerim bi bitsin.Sagolsun Mahsum(Offline Bilisim) elinden geleni yapti halende yapiyor onada ayrica ben yokken bu islerle ilgilendigi icin tesekkur ediyorum..

Birseyleri ispat etmeye yada degistirmeye calisan bu beyinsize sadece guluyorum.. :D:D:D:):):)

Saygilarimla arkadaslar 1 kac gun daha idare edin islerimi bitireyim gereken neyse yapariz elimizden geldigince.
Hayirli aksamlar.

kesin bu yt adsenseleri degistiren haci a n a n i n cocugu yapiyodur.

O değil de Serkan abi konuya yazdıktan sonra sitenin hızı arttı yemin ediyorum :D Tırsıp bıraktı mı acaba :D

Merhaba arkadaşlar,

Muslera06 nında dediği gibi foruma ciddi ataklar gelmekte ki egosunu tatmin etmeye çalışan bu ergen arkadaş bugün küçük çaplı veri merkezlerinin internet kapasitesi kadar saldırı yapmakta .Bu sebeple gelen ip yi proxy süzüyor öncesinde botsa kafaya blok koyuyor. Forumun aslında bukadar yavaş kalmasındaki asıl sıkıntı telekomun yine sapıtması çünkü yurtdışı çıkışlar gene sapıtmış durumda..

Proxy servisi yurtdışında olduğundan dolayısı ile kağnı gibi oluyor kimi zaman kimi zamanda normal hızlı ilerliyor.

Konunun net çözümü bu hafta tamamlıcağım. Herkeze bol kazançlar

Tamamlanırsa iyi olacak, forumda dolaşmak çin işkencesi :)

Saldıranı yakalada bak kaç üyeyiz şu forumda bi girişelim ağız burun ona :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri