Superbox kullananlar hk

mosyo

Kayıtlı Üye
Merhaba bir suredir superbox dusunuyorum ama merak ettigim bir konu var. İcerisindeki simkart ile calisiyor. Bu sim karti cikartip telefonda kullanmayi deneyen oldu mu. Sahsen fikir olarak eger bu oluyorsa bir 4.5g tasinabilir modem alip istedigim yere tasimak olucak. Simdiden tesekkurler

superbox in kutusuda çok büyük değil istediğniz yere gidebilir ancak superboxın biraz büyük olmasınıdaki sebep bence aynı anda 32 cihaza kadar bağlantı sağladığı için swich görevi görmesinden kaynaklı biraz büyük gibi zaten arkatarafında 4 ethernet çıkışı var wifide de biz cafede kullanıyoruz 32 müşteri telefonu aynı anda bağlandığında hiç sorun olmadı 20 mbit hızda problem yaşamadık ama içindeki sim kartı çıkarıp hiç telefona takmak aklımıza gelmedi :) şuanda da cafe kaplı olduğu için denemek için cafenin açılmasını bekliyceğiz

bende yakında alma planım var yakın bi arkadasım kullanıyor âvantajları her yerde nette girme imkanın var tabi aslında eger netiniz yavassa iş görebiliyor kulladıgı paket 20 mbps sabahları 15 18 arası alırken aksamları 9 13 arasına kadar düşme oluyor ve kesinlikle oyunlarda ping sorunu yaratıyor ama tabi eger benim gibi upload hızınız 1mbps altındaysa mutlaka tavsiye ederim

superbox in kutusuda çok büyük değil istediğniz yere gidebilir ancak superboxın biraz büyük olmasınıdaki sebep bence aynı anda 32 cihaza kadar bağlantı sağladığı için swich görevi görmesinden kaynaklı biraz büyük gibi zaten arkatarafında 4 ethernet çıkışı var wifide de biz cafede kullanıyoruz 32 müşteri telefonu aynı anda bağlandığında hiç sorun olmadı 20 mbit hızda problem yaşamadık ama içindeki sim kartı çıkarıp hiç telefona takmak aklımıza gelmedi :) şuanda da cafe kaplı olduğu için denemek için cafenin açılmasını bekliyceğiz

deneyimlemeyen olmaz ise yorum beklerim hocam , teşekkürler

ben alırken sormuştum hayır demişti eleman

5 sene gsm şirketlerinde calıstım , eğer bir ürün satma planı varsa bazen farklı beyanda bulunabiliyor çalışan arkadaşlar. gene de deneyimlemek en mantıklısı. teşekkürler

bende yakında alma planım var yakın bi arkadasım kullanıyor âvantajları her yerde nette girme imkanın var tabi aslında eger netiniz yavassa iş görebiliyor kulladıgı paket 20 mbps sabahları 15 18 arası alırken aksamları 9 13 arasına kadar düşme oluyor ve kesinlikle oyunlarda ping sorunu yaratıyor ama tabi eger benim gibi upload hızınız 1mbps altındaysa mutlaka tavsiye ederim

açıkçası oyun oynuyorum evet ama gezi durumlarım biraz sık oluyor bu sıralar , şuan mesela bulunduğum yerde internet hızım 0.56 mbps , 1 mbps bile değil. nasıl deli edici bir durum anlatamam. o yüzden böyle alternatif düşündüm kendimce. oyun harici olarak

süper boxtan aldığın randumanı telefondan alamassın hayır

Superbox alırken çalışan telefona takarsan çalışmaz demişti zaten son zamanlarda hızı rezil bir durumda

2 aydır kullannıyorum 1 ay cok hizliydi 50 download 50 upload aliyordum ilk fatura geldikten sonra sabit 20 download 5 mb oldu hiç degişmez.

Çok güzel bir yorum yapayım ve benim yorumumdan yola cıkarak siz karar verin.
Şimdi ben öncelikle 4.5G olan paketi aldıgım hız 5mb-35mb öglen gece akşam olmak üzere inanılmaz oynuyordu 4.5G kotalı paket 250 Gb olarak geçmektedir.
Fiyatı 261 tl gibi fatura geliyor. Siz önce ne için aldıgınızı sormanız gerekiyor 250 Gb tek başıma bana yetmedigi için ve hızdaki dalgalanma %100 memnun şekilde kullanamadıgım için iptal ettım.
Şimdi alt pakete neden geçmedin diyenler olacaktır öncelikle alt pakete geçiş yoktur üst pakete geçilebilir sadece.
İptal ederken borç çıktı 3-4 aylık 500-600 tl gibi rakam ve cihazı iade.
Diger paketi aynı evde tekrar başvurdum vermediler arkadaşımın evini başvurdum gidip oradan teslim aldım 10 MBs başvurdum uploadı yeterli oluyor 2-3mb veriyor.
Turktelekom 0.7 lerinden iyidir diyebilirim 10mbs alıp tam %100 randıman alabiliyorsanz 20 mbs sınırsızada geçebilirsiniz arkadaşlar.
Sizin için elimden geldigi kadar açık şekilde yazdım birisi beni bu şekilde uyarsaydı ve 250 gb kotanın yetmeyecegini söyleseydi ben 4.5G 250 gb kotalı paketi hiç istemedim lakin size 250 gb kota yeter alt yapı hızlı diyorsanz alabilirsiniz tabiki

10 mbs modem: taşınabilir
20 mbs modem taşınabilir
4.5g 250 gb kotalı modem : taşınabilir.

10 mbs ya da 20 mbs alırsanz ilk aylar 30-40 mbs verebilir ilk ay hız sınırı yok alabildiginiz kadar yüksek hızı veriyor.

Not: Tavsiye degildir herkes kendi kararını kendisi verebilir.

Son düzenleme:
Ofiste kullanıyoruz 20 MB olanı telefonda çalışacağını sanmıyorum. Hatta bazı kampanyalı alımlarda cihazı aldığınız adres dışında kullanamıyorsunuz diye okumuştum. Benim kullandığım da böyle bir kısıtlama yok nereye takarsan orada kullanıyorsun. Aylık 1 TB kullanım var hava kapalı yağmurlu olmazsa çok sorun olmuyor :) Ofiste pc ve telefon olarak 20 kadar cihaz bağlı sorunsuz.

Ofiste kullanıyoruz 20 MB olanı telefonda çalışacağını sanmıyorum. Hatta bazı kampanyalı alımlarda cihazı aldığınız adres dışında kullanamıyorsunuz diye okumuştum. Benim kullandığım da böyle bir kısıtlama yok nereye takarsan orada kullanıyorsun. Aylık 1 TB kullanım var hava kapalı yağmurlu olmazsa çok sorun olmuyor :) Ofiste pc ve telefon olarak 20 kadar cihaz bağlı sorunsuz.

Amac aslinda telefonda kullanmak degilde. Portatif bir 4.5g modem alip tasinabilirligi kolay hale getirmekdi. Haliyle telefonda hat calisirsa 4.5modemdede calismasi kacinilmaz olur diye dusundum ama hayirlisi o halde. Tesekkurler

Amac aslinda telefonda kullanmak degilde. Portatif bir 4.5g modem alip tasinabilirligi kolay hale getirmekdi. Haliyle telefonda hat calisirsa 4.5modemdede calismasi kacinilmaz olur diye dusundum ama hayirlisi o halde. Tesekkurler

Ben denedim çalışmıyor hocam
ama şöyle bir durumuda denedim cihaza kendi hattımı takıp panelden simi saglayıcısını degiştirdim ve simkartım cihazda çalıştı güzelde internet verdi :)

Merak ettiğim bir konu var kullanan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim superbox ile ip resetlediğimiz de ip adresimiz sürekli değişiyor mu aynı zaman da mobil telefonlar da olduğu gibi ip adresimiz 1 sn gibi kısa bir süredemi yenileniyor eğer değişiyor ise

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri