degerlendiriyorum alex görüşün önemli benim için kardeşim,altı üstü 500tl vercegima ama bende kolay kazanmıyorum benim istedigim 10 kanalı eksiksiz teslim edecek benle çalışan arkadaş ayrıca 3.taraf dünya geneli 15 20dk sonra yanmayan para kazanma vs eksiksiz silecek kendi kanalı gibi ilgilencek baştan savma yapmayacak kanal resmi verdigim etiket açıklama,abone olu aktifleştirecek yani ben daha önce yaşadıgım için ben kanalla yok para kazanması açılmamış yok etiketi eksik yok kanal resmi kanal abone olu vs hepsi tam olacakki bende onlarla tekrar ugraşmıyayım kafam rahat olsun bidaha kontrol etmiyeyim.istedigim bu tam olarak tam olarak eksiksiz yaparım diyen başvursun
Daha önce forumda çalışma imkanı bulduğum yada forumda bu tarz işlerini yaptığım arkadaşlar yok sizler kadar tecrübelide sayılmam 6 ayı biraz geçkin bu işteyim kendime göre iyi size oranla daha az tecrübe ve bilgi birikimine sağibim size göre yani
500 tl 2 taraf içinde az bir tutar değil bence ben talibim tabi değerlendirme size kalmış hocam şuan çalışmamaktayım çalışsam bile onliene sürem uzun oluyor ek işede iğtiyac var yüzünüzü allahın izniyle kara çıkartmam
Tabi yinede iğtiyaclar doğrultusunda seçim size kalmış
işi alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olması dileği ile ..