Sürekli Çalışacak Zamanı Bol Youtube Uploader Alinacakdir.

degerlendiriyorum alex görüşün önemli benim için kardeşim,altı üstü 500tl vercegima ama bende kolay kazanmıyorum benim istedigim 10 kanalı eksiksiz teslim edecek benle çalışan arkadaş ayrıca 3.taraf dünya geneli 15 20dk sonra yanmayan para kazanma vs eksiksiz silecek kendi kanalı gibi ilgilencek baştan savma yapmayacak kanal resmi verdigim etiket açıklama,abone olu aktifleştirecek yani ben daha önce yaşadıgım için ben kanalla yok para kazanması açılmamış yok etiketi eksik yok kanal resmi kanal abone olu vs hepsi tam olacakki bende onlarla tekrar ugraşmıyayım kafam rahat olsun bidaha kontrol etmiyeyim.istedigim bu tam olarak tam olarak eksiksiz yaparım diyen başvursun

Daha önce forumda çalışma imkanı bulduğum yada forumda bu tarz işlerini yaptığım arkadaşlar yok sizler kadar tecrübelide sayılmam 6 ayı biraz geçkin bu işteyim kendime göre iyi size oranla daha az tecrübe ve bilgi birikimine sağibim size göre yani
500 tl 2 taraf içinde az bir tutar değil bence ben talibim tabi değerlendirme size kalmış hocam şuan çalışmamaktayım çalışsam bile onliene sürem uzun oluyor ek işede iğtiyac var yüzünüzü allahın izniyle kara çıkartmam
Tabi yinede iğtiyaclar doğrultusunda seçim size kalmış :)
işi alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olması dileği ile ..

:) Hocam bi açık adres vermediğin kalmış kan grubunu da yazsaydın :D

abi sanki 500 için çok şey istiyosun gibime geldi bunu çaylaklar kabul eder ama onlarda işi bilmezler kanalı eksik yaparlar ama [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] yapar bunu yaa

Hocam diğer başvuranlara bence ayıp ediyorsunuz.Çaylak vb şeyler bence yakışmıyor.Sonuçta bizde başvurduk ve bırakında buna iş veren karar versin :D

Hocam diğer başvuranlara bence ayıp ediyorsunuz.Çaylak vb şeyler bence yakışmıyor.Sonuçta bizde başvurduk ve bırakında buna iş veren karar versin :D

İyi olan kazansın kardeşim :D Başarılar :cool:
Öğrencilik işsizlik vs zor ya bilirim yaşıyorum :)

abi sanki 500 için çok şey istiyosun gibime geldi bunu çaylaklar kabul eder ama onlarda işi bilmezler kanalı eksik yaparlar ama [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] yapar bunu yaa

emin ol çaylaklık gibi bir durum yok ve ayrıca kanalları ben veriyorum ki bunları ücretle bir kardeşimden alıyorum vds veriyorum etiket açıklama toplu girilecek sadece 2k video inan ben 1.5 2 saatte hallediyorum 2 ka videoyu yani aslında işi bilen için çok kolay bir iş.ve ücrette oldukça iyi.

saatler konusunda özelden pm atarsanız veya isterseniz ben atarım
fransada yaşıyorum yaşım 18
konuyu okudum teliflerle ilgili birçok deneyımım oldu
eğer arkadaşlardan sıra gelirse benide düşünebilirsiniz :)
tabi işe başlamadan konuşup anlaşmak lazım bilgisayar hızı olsun videolar olsun vb.

ben talibim :D

---------- Mesaj saat 22:59:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:28:42 civarında gönderildi. ----------

benden söylemesi 200 video çok o kanallar patlar gerçekten boşa gider 100 videoyu geçme abi

200 video az bile ..ben en az 300-400 video atiyorum 1 kanala birşey olmuyor sizin yanliş yaptıgınız noktalar var sadece.

Yaklaşık 14 - 15 saat nette oluyorum 7 yıldır adsense 1 yıldır youtube işindeyim Bilgisayar ve diğer konularda üst düzey bilgi sahibiyim isterseniz detaylı görüşebiliriz.1 Hafta ücretsiz çalışma yapabilirim böylece sizde garanti etmiş olursunuz.

Vps-Vds'yle hiç uraşmadım tek sorun o.Öğrenirim farketmez.Düşünürseniz pm atarsınız.Bunları yapmak günde 2-3 saati geçmez.Yapabilecek olan ve ihtiyacı olanlar kaçırmasın bence.

---------- Mesaj saat 22:59:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:28:42 civarında gönderildi. ----------

200 video az bile ..ben en az 300-400 video atiyorum 1 kanala birşey olmuyor sizin yanliş yaptıgınız noktalar var sadece.

Ben dizi işiyle uğraşıyorum şu anda bile yüklenmeyi bekleyen sırada 500 video var her birisi ortalama yarım saatlik videolar benim kanala 24 saat video yükleme var hiç boş durmaz.Hızıma Youtube sunucuları yetişemiyor artık :D

Vps-Vds'yle hiç uraşmadım tek sorun o.Öğrenirim farketmez.Düşünürseniz pm atarsınız.Bunları yapmak günde 2-3 saati geçmez.Yapabilecek olan ve ihtiyacı olanlar kaçırmasın bence.

vps vds de öğrenilecek birşey olduğunu zannetmiyorum hocam normal pc gibi kullanacaksın ben öyle yapıyorum yani :D

Bu arada iş güzele benziyor alan arkadaşa hayırlı olsun

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu kadar talip çıkmasına şaşırdım doğrusu. Demek ki bu forumda para kazanamayan kişi sayısı çok...

Para kazanamamaktan değilde böyle kolay işe 500 bence çok iyi.Allaha şükür kendimize göre bi kazancımız var.Diğerlerini bilemem.Tabi 10 bin kazanan uraşmaz ama 1000-1500TL kazanan için bile iyi bence.

Günde 10 kanal aynı VDS'ten Yt to Yt %50 spama düşer.
%25 kanalların kurtulma olasılığı %25 kanallarında para kazanmaya kapanma olasılığı var.

Bu iş 1 değilde birkaç Vds üstünden yapılırsa daha iyi olur gibi geldi bana.

ben bir kanala 100- 1000 arası atarım günde 50 tane, riskli olan Günde 200 atılması

[MENTION=823]nicomedya[/MENTION]; ahmet abi parayı buldu artık adam calıştırıyor:)

yakında ofis acacak nicomedya youtube service diye.: destekliyoruz ahmet abi.:D:D

Ya batacaz ya çıkacagız ama benle çalışanları parası garanti herzaman bilen bilir beni:D

dostum bilindik şeyler ama kimse yok bende olmuyor falan diyor kendim denedim oldu sadece 1 örnek veriyorum sana numaralardan uzak dur.++ kullandigin vds veya bot.

Vds temiz sıkıntı yok numaralar derken actıgım kanallar %100 orjınal kanada numaraları ile açıldı YTPSMS sitemi ile yakında günde 300-400 video atacam bakalım patlıcak mıyız? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri