Sürekli kanal kapanmasi yasiyorum?

• Kullanıcı BöcekBaşı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=12572]narhosting[/MENTION] [MENTION=19008]emirhan26[/MENTION] hocam kanallardan kaynaklı değil bu kesin çünkü kanalı aldığım yerden başka alan arkadaşlarda var onlarda sorun yok.

[MENTION=12572]narhosting[/MENTION] [MENTION=19008]emirhan26[/MENTION] hocam kanallardan kaynaklı değil bu kesin çünkü kanalı aldığım yerden başka alan arkadaşlarda var onlarda sorun yok.

O zaman bilgisayarınızdan kaynaklıdır vds alıp onla yapmayı deneyin bi

Daha bilgili arkadaşlar sana öneri sunmuş büyük ihtimalde dogrudur. Benim sana önerim portable tarayıcı kullanman yönünde buda sana fayda saglar.

[MENTION=12572]narhosting[/MENTION] [MENTION=11541]Vacao[/MENTION] bende bilgisayardan kaynaklı diye düşünüyorum bugün vds alıp deneyecem bakalım gene olmazsa kanallarda kesin sıkıntı vardır.Bilgisayarda ise sorun bu sorunu çözmeme yardımcı olacak kimse yok mu acaba?

tarayıcı ip falan hikaye
ne çerez silerim ne de ip değiştiririm.
arka arkaya çekinmeden on kanala girer çıkarım.kanalı açar açmaz yüz video yüklerim.aldığın yer sağlam olabilir belki aldığın mailleri açarken bir şeyi atladı da mailler spama düştü.sen skype dan gel bir iki mail vereyim dene.

hocam mailleri kimden alıyorsunuz kimi önerirsiniz saygılar

Aynen aynı sorun bendede var kanalı adsenseye bağladığımda kapanıyor.

Sorun adsensede mi acaba gene aynı sorunları yaşamaya başladım arkadaşlar adsenseye bağladığım kanal yarın kapanıyor bot uploadextra kullanıyorum ne yapabilirim?

yutubum botunda 20 adet kanalım kapandı bugün - gmailden kaynaklanıyor muhtelen 2 farklı kişiden aldım 2 farklı mac adresiyle kopyaliyorum çözemedim muhtelen gmailden kaynaklanıyor

gmailleri aldığımız yeri değiştirmekte fayda var diye düşünüyorum.Eğer problem devam ederse o zaman botu değişmek lazım.

Aynı sorun bende de var sürekli bota bağladığım kanallar her önlemi almama rağmen kapanıyor. Hatta bu hafta bende 10 kişiye ücretsiz kanal dağıtıp denemelerini isteyeceğim. Bugün yarın açarım konuyu çekiliş ya da ilk 10 kişiye 5er kanal verip botla ya da VDS ile denemelerini isteyeceğim. Bakalım ben mi bir yerde hata yapıyorum yoksa botta ya da maillerde mi sorun birde böyle deneyeceğim.

UploadExtra değiştirin o zaman hocam , başka deneyin

Onu da denicem hocam

---------- Spam Engelliyici 14:39 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

Aynı sorun bende de var sürekli bota bağladığım kanallar her önlemi almama rağmen kapanıyor. Hatta bu hafta bende 10 kişiye ücretsiz kanal dağıtıp denemelerini isteyeceğim. Bugün yarın açarım konuyu çekiliş ya da ilk 10 kişiye 5er kanal verip botla ya da VDS ile denemelerini isteyeceğim. Bakalım ben mi bir yerde hata yapıyorum yoksa botta ya da maillerde mi sorun birde böyle deneyeceğim.

Adsenselerde mi sorun var acaba anlamıyorum :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri