Sürekli kanal kapanmasi yasiyorum?

bu ara çok topluluk geliyor nedense, 1 topluluktan kanal gümlüyor. Aynı sorunu yaşayan ? Ya birileri niyeti fena bozdu saldırıyor, yada yt temizlik yapıyo göz açtırmıyo bu ay resmen

aynen hocam flag yerine telif gelsin die dua eder oldum bu ay :)

Peki hocam kesinlikle öneriyor musunuz sağlam mı :)Kapanma yaşadınız mı hiç?
yahu ne istiyorsun .noterden onaylı kagıt mı?:D
aslında [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] un kanalları hep patlar bende kimse kanal açamasın sırf ben kazanayım diye onu herkese öneriyorum

Ben maillerimi kendim açıyorum, ip çerez temizlemesi yaparak kullanıyorum kanalları. 3 adet Yutubum Botum var, bildiğiniz gibi Her biri vds'li ayrı ip 'li bu botlar, Yani kanal kapanması hiç olmuyordu ama şu son 2 3 haftadır açtığım kanalların hepsi kapanmış inanabiliyormusunuz? kimisi Telif kimisi flag, kimilerinde hiç bir uyarı yok, kanalınız kapandı diye mail bile gelmemiş direk askıya alınmış. Gerçi alt kanal çalışıyorum bir mailin altında 4 alt kanal bulunuyor. Ama şimdi ondan ötürü felan demeyin. Çok ta alakası yok. Çünkü 1 yıldır böyle çalışıyorum 1000den fazla kanalım var. Toplu kapanma kıyım haricinde yaşamadım. Bu sefer ki kapanmalar çok acımasız affetmiyor.. alayını kapadı Youtube :'(

---------- Spam Engelliyici 19:22 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

Dün 1 mail açtım 3 alt kanal alt kanallar taş gibi sapasağlam ama ana kanal askıya alındı :D
Not: Ana kanalda video vs yoktu

aynı şekil benimde bazılarında ana mailler askıya alındı alt kanallar açık, kanallar tuttu ama partnere sokamıyorum :)

Üstadim kanallari aldigim kişi sabit uzun zamandirda ondan aliyorum sikintisizdi acaba tarayicilarla mi ilgili gerçi tarayicilarida gizli sekmede aciyorum ama :S

---------- Spam Engelliyici 18:33 ---------- Önceki Mesaj 18:32 ----------

Bu bilgisayarda ccleaner yok ama yukleyip de deneyecem.Sürekli ip de degismiyorum.

'Sürekli ip de degismiyorum'' işin sırrı burada

Büyük ihtimal banli google hesabinin api keyini kullaniyorsun api key yenile api aldigin uyelige hic yukleme yapma birde boyle dene bakalim

Chrome vb google urununu bilgisayarda tutma bence.
hatta Abelssoft.GoogleClean. ile de temizle.

Arkadaşlar sorun tekrardan baş gösterdi nerede yanlış yapıyorum çözemedim yeni bilgisayar aldım bu bilgisayarda video attığım tüm kanallarım 1 gün bile dayanmadan kapanıyor nedenini bulamadım?

bu günlerde kanallar bende de çok kapandı.sağolsun yapımcıların telifçileri aynı dönemde çalıştı.bundan sonra kazanç fazla olunca belli günlerde kanalı kapatacağım herhalde :D

Hocam kanalları satın alıyorum da vds hiç kullanmadım daha önce hiç bir bilgim yok yani

Hocam zaten arkadaşlar kurulumu yapıyor bağlanıp normal bilgisayarmış gibi kullanacaksınız belki sizin bilgisayarınızdan yakalıyordur azureden deneme sürümü alın bir de farklı kişilerden mail alıp günde 1 kanal yapıp bakın o zaman da kapanma oluyor mu?

Hocam kapanmalarin yüzde 90 i mailin açılışıyla ilgili bunu göz önünde bulundurun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri