surekli tartisiyorum :/

hommate01

Kayıtlı Üye
Gencler daha yeni nisanlandm ama bazi konularda anlasamiyoruz biraz alingan kendisi herseyi kafasina takip uzuyor yt isini yapmami istemiyor :( surekli namaz kil diye baski yapiyor ne yapayim...

yol yakınken sınırını çizmen, sınırını bilmesini sağlaman gerekiyor.

Kimse kimsenin özel alanına müdahil olamaz, olmamalı annen bile olsa.

yol yakınken sınırını çizmen, sınırını bilmesini sağlaman gerekiyor.

Kimse kimsenin özel alanına müdahil olamaz, olmamalı annen bile olsa.

Ayrilmi diyosn olmaz abi ya cok sewiyrz

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

Herkeste aynı problem. Ne diyorsa o yapacaksın :)

Mehmet abim kadinlar her istegini yaptiriyor nedense :D b8z surekli tartisip barisiyok

Ayrilmi diyosn olmaz abi ya cok sewiyrz

Yok ayrılmadan sınırını bilmesini sağlıcaksın. sana daha çok saygı duyar o zaman.

Birini sevmek onu değiştirmeye çalışmak değil, o sevmek istediği seni yaratmaya çalışıyor görünüyor. halbuki seni sevmeli olduğun gibi.

kız evi Naz evi.
( yok öyle birşey yalan o )
:D

Alex e katılıyorum sınırını başta çiziceksin yoksa her zaman aynı tartışmalar buyuk kavgalara sebeb olablir

Bazen çok sevmek yetmez kafa yapısı olarak birbirinize uymuyorsanız, senin kararlarına saygı duymuyorsa ve sürekli tartışıyorsa yol yakınken ayrıl derim ilerde kafan çok ağrır.

artık reis hanımdır dinlemek gerek yapacak bir şey yok :)

Allah ile arana kimse giremez ve namaz niyaz oruç vicdan meselesi. yt işini yapmanı istemiyorsa daha kazançlı istediği bir iş söylesin o işi yap madem. Zorluk çekmeden her isteği anında yerine getirilmiş kızlara kendimizi parçalasak da bir şey beğendiremeyeceğimiz aşikar. İnşallah geçiçi bir durumdur. Allah tamamına erdirsin.

bak kardeşim bende evliyim birde çocugum var 5 aylık şimdi kızlar sevgiliyken çok anlayışlı olurlar . çünkü kaybetme korkuları vardır . fakat olay nişana gelınce erkeklerın gıdemeyecegını duşunerek erkege bir agırlık koymaya çalışırlar . ama sen o agırlıgı ayrılarak degıl . onu uyararak gidermelısın . arada aşk varsa herşeyı siler atar . helekı evlendıgınızde . daha da cok baskıcı olacak nişanlın . evlılık bıraz agır bişey . sen kıskanç olacaksın kısıtlayacaksın oda senın arkadaşlarınla gezmenı kısıtlamaya calışacak ama biraz öncede dedıgım gıbı aşk varsa herşey tekrardan düzelecek. bu devırde senın sevdıgın degıll senı sevennle evleneceksın ...

Bu yaşınla ne hakla yorum yapıyorsun diyenler olacak ama yinede içimden geçeni söyleyeyim.

Burada farklı kişilere danışman iyi birşey ama bu konuyu sevdiğin kişiyle konuşmalısın abim :)

Ben niye evlenemedim. Her seferinde aynı tartışmaları iş ciddiye biner binmez yaşadığım için ve ilerisini göremediğim için. :) Bana şimdiye kadar anlayışlı kız bir kere denk geldi. Onuda ben istemedim, pişman oldum. Belki evli mutlu ve çocukluydum şimdi. :D

En önemli şey karşılıklı anlayış. Ne kadar aşık olsanda zaman geçtikçe o anlayış kayboldumu film bitmeye başlıyor. Eşler birbirlerine tavsiyede bulunabilir. Aslında sana kötü bir şey dememiş. Namaz kıl demiş. Tabi aşırı derecede diretiyorsa o problem olabilir.

Eğer sen onun yaptıklarına / hareketlerine müdahale etmiyorsan onun da senin hayatına müdahale hakkı yoktur. İstersen dene, yaptığı herhangi bir şeyi yapmamasını iste ? Bakalım nasıl tepki verecek. Ama bence taraflar birbirlerinin hayatına müdahale etmeliler ve ortak bir payda da buluşmalılar. Eğer orta payda da buluşamıyorlarsa ayrılmalılar yol yakınken...

Yorum fikir ve dusuncelerini yazan arkadaslara tesekkur ediyorum bazen anlasamiyoz kusuyoz ama 5 dk snra tekrar barisiyok cocuk gibiyiz yani bazen sakalasiyoruz karnima vuruyor sirtima vuruyor ama bazende ufacik seyden tartisiyoruz hatta bi ara nisan atma sewiyesine geldik snra cocukca oldugunu dusunduk birbirimize hediye alip baristik ama yt isini yapmasam masraflar azalmicak en azindan aylik 2k para birakiyor aldigim maasla iyi para ediyr ben bir turlu anlatamiyorim bu isi saniyorki ben intertten para caliyorum idda oynadigimi saniyor yt kazanclarini gisteriyorum ben anlamam bundan diyor

---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

Bazen çok sevmek yetmez kafa yapısı olarak birbirinize uymuyorsanız, senin kararlarına saygı duymuyorsa ve sürekli tartışıyorsa yol yakınken ayrıl derim ilerde kafan çok ağrır.

Tartisma ufak seylerden hep buyyk sorunlar degil kafalar uyuyorda biraz nazli sanirim

Gencler daha yeni nisanlandm ama bazi konularda anlasamiyoruz biraz alingan kendisi herseyi kafasina takip uzuyor yt isini yapmami istemiyor :( surekli namaz kil diye baski yapiyor ne yapayim...

Durumumuz pekte farklı sayılmaz aslında, ancak yapacak bişey yok boynumuz kıldan ince diyerekten idare ediyoruz :)

Valla aynı dert bende de var hocam evleninca gunde en fazla 1 saat yapcaksın ben ve cocuklarımıza vakıt ayırcaksın diyor şimdiden :D sanki ben kimin için calsıyorum sızın ıcın dıyorum banamısın demiyor :D

Valla aynı dert bende de var hocam evleninca gunde en fazla 1 saat yapcaksın ben ve cocuklarımıza vakıt ayırcaksın diyor şimdiden :D sanki ben kimin için calsıyorum sızın ıcın dıyorum banamısın demiyor :D

Hocam bende yt isini cok israr ettim aynisi bana dedi demekki hepsi ayni bunlarin abi ya :D

ayrıl dostum kafan rahat değilse erken iken

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri