Durumumuz pekte farklı sayılmaz aslında, ancak yapacak bişey yok boynumuz kıldan ince diyerekten idare ediyoruz![]()
Eslerimiz dewlet gibi ne dese o oluyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Durumumuz pekte farklı sayılmaz aslında, ancak yapacak bişey yok boynumuz kıldan ince diyerekten idare ediyoruz![]()
skype eklegüzel kardeşim
Forum terapistiniz
Daha sonra daha fazla sorun yasamamak icin,Herseyi konusup bir sonuca baglayin.Dügündü dernekti tonla masraftan sonra böyle seyler yüzünden tartismalar cikarsa,Seninde onunda gencligine yazik olur.Hele birde cocuk olursa,Olan cocuga olur.
ayrıl dostum kafan rahat değilse erken iken
Gencler daha yeni nisanlandm ama bazi konularda anlasamiyoruz biraz alingan kendisi herseyi kafasina takip uzuyor yt isini yapmami istemiyorsurekli namaz kil diye baski yapiyor ne yapayim...
Yazmayım dedim de dayanamadım
Genel dert hepimizde aynı gereksiz tartışmalar tripler vsvs..
Allahtan benim ki yt işine birşey demiyor. Hatta düğünden sonra bende yardım ederim diyor. Geçen günde makyaj videoları çekelim (güzellik uzmanı) at istersen diyordu![]()
skype eklegüzel kardeşim
Forum terapistiniz
*Erkek genelde 2 sene düşünür evligi bir kafasına koydugu süre ile dügün arası
Bayan ise ergenliginden itibaren gelinlik mobilya vesaire herşeyi sizin yerinize düşünür.
Bu konularda en iyi yol onun istediklerini sizin bütçenize göre yapmaya çalışmanız
*internetten para kazanma mevzusu yapmayın arkadaşlar dışardan öyle normal gözükmüyoruz
haklı olarak farklı şeyler düşünebilirler bunu onların anlayabilecegi şekilde anlatmalısın göstermelisin gerekirse videoları falan sistemi ögretebilirsin hatta onuda teşvik edebilirsin işte sende çeyizlerini çıkartırsın falan masraflarımıza ek katkı olur birden anlamasını bekleme
*Nişan -Kavga mevzusu çok normal güzel kardeşim nişanlanıpta kavga etmeyenler çok çok nadirdir takılmayın buna bence birbirinizi yıpratmayın heleki olmayan şeyleri erkenden düşünerek ev kurulur dügün dernekte yapılır parada toparlanır
*Dini boyuta gelince bu sana kalmış ama onun demesi sana agır geliyor olabilir bence alıngan olma çok ve bunuda nişanlına anlat işte eger istiyorsan namaz kılmayı kıl şahsi fikrim en azından 5 vakit kılamıyorsan 2 vakit 3 vakit ile başla
*Şeytan böyle güzel çiftlerin yuva kurmasını istemez kavga etmeleriniz normal
*Düzenli bir işiniz olmalı bence bende buna katılıyorum heleki güvenceli birazda bu iş bir şekilde yaparsınız ama neyin nolcagı belli degil sizde biliyorsunuz bir ay 10 alırsın bir ay 1 bir ay 0 yapabileceginiz en güzel şey işinizin yanında size ek masraflarınızı toparlamanız birde tamamda siz tüm parayı onlar için yapıyorsunuz unutmayınki bu giden zaman bir daha gelmeyecek sevindirin zaman ayırın hem nişanlınıza hemde ailesine
Ayrilmi diyosn olmaz abi ya cok sewiyrz
---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------
Mehmet abim kadinlar her istegini yaptiriyor nedenseb8z surekli tartisip barisiyok
Tabiki ama sewgi ne kadar salgili bir duygu olsada olmadimi iliskide yurumuyor hersey sewgiyle baslamiyormu bu hayatta"senin inancın sana, benim inancım bana.
seveceksen bu halimle sev, beni hayalindeki eş adayının kılıfına sokmaya çalışma"
bunu diyemiyormusun ?
karşılıklı saygı deniliyor buna, bu yoksa zaten yürümez, sevgi dediğin nedir ki hormon salgılarından başka...
aşk meşk tip para pul bir yere kadar, yaşlandığınızda geriye sadece saygı kalacaktır elinize.
Sanıyormusun ki kara kaşından kara gözünden güzel yüzünden bir eser kalacak geriye... Hepimiz buruş buruş olacağız, belki saçlar dökülecek belki çay bardağı gibi gözlükler takacağız, sevdiğimiz kızdan geriye güzellik namına birşey kalmayacak, orası burası sarkacak vs.vs.vs...
İşte bu gibi ileriki dönemde; gençken yaşadığınız mevzular, anılar, güzellikler, kavgalar, tartışmalar, çirkeflikler, karşılıklı saygılar, yalanlar, hoşgörüler gibi şeyler bir terazide toplanacak ve tartılacak. (+) ve (-) şeklinde sizin duygularınıza tavırlarınıza yansıyacaktır, bu belki sevgiye dönüşecek belki nefrete... Bu nedenle eş seçimi bence çok önemli. Frekanslar tutmadıktan sonra istediğin kadar sev, neye yarar. Sonu mutsuzluğa veya ayrılığa mahkumdur.
Abi senden istemediğini belirtmene rağmen bişey yapmanı istiyorsa seni sevmiyordur o seni sevdiği kisi yapmaya çalışıyordur seni sen olduğun için seven birini bulmalısın öbür türlü ömür boyu para kaynağı olarak kullanırlar dayılarımdan biliyorum
Hocam ilişkiyi bitirin hiç uğraşmayın diyecektim ama sonuçta nişanlısın . Bende dün ilişkiyi bitirdim sonradan ayrılıp çocuklarımın hayatını mahvedeceğime şimdiden ayrılmak en iyisi dedim . Yanlış anlama ayrıl demiyorum ama bazı şartlar koy kızın önüne .
Bizim aramizds ciddi bir durum.yok hocam basit seylerden tartisip barisiyok
yt işini yapıyorsanız kadınlardan uzak duracaksınız hocam bu işin fıtratı bu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.