condomjr
Yasaklanmış
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Suriyedeki iç savaşı hepiniz biliyorsunuzdur.binlerce suriyeli evlerini işlerini herşeyini bırakıp türkiyeye gelmek zorunda kaldılar.fakat bu kış günlerinde bir çok suriyeli dışarıda ac susuz yaşıyor haberlede gördüğünüz gibi soğuk'dan açıklıkdan çocuklar bebekler ölüyor.
bazılarınız içinizden ne yapabilirim kendimce diye düşünüyor olabilir.
YTPARA ailesi olarak elimizden geliğince kanallarımızdan elde ettiğimiz gelirlerle suriyeye yardımda bulunmaya nedersiniz ?
forum yetililerinin 1 tanesinin hesabında para toplanıp ondan sonra gönderilecektir.(onay gelirse)
Form'a Göre Doldurmaya Özen Gösterelim
İsim veya Forum Nick 'i
Bağış Tutarı TL & $
Ödeme Yöntemi
Ödeme Yapacağı(kesin)Gün
ÖRNEK
Suriyedeki iç savaşı hepiniz biliyorsunuzdur.binlerce suriyeli evlerini işlerini herşeyini bırakıp türkiyeye gelmek zorunda kaldılar.fakat bu kış günlerinde bir çok suriyeli dışarıda ac susuz yaşıyor haberlede gördüğünüz gibi soğuk'dan açıklıkdan çocuklar bebekler ölüyor.
bazılarınız içinizden ne yapabilirim kendimce diye düşünüyor olabilir.
YTPARA ailesi olarak elimizden geliğince kanallarımızdan elde ettiğimiz gelirlerle suriyeye yardımda bulunmaya nedersiniz ?
forum yetililerinin 1 tanesinin hesabında para toplanıp ondan sonra gönderilecektir.(onay gelirse)
Form'a Göre Doldurmaya Özen Gösterelim
İsim veya Forum Nick 'i
Bağış Tutarı TL & $
Ödeme Yöntemi
Ödeme Yapacağı(kesin)Gün
ÖRNEK
Kod:
İsim :Harun akyasan
Bağış Tutarı : 150-TL
Ödeme Yöntemi Paypal
Ödeme Yapacağı(kesin)Gün 03.02.2014 : 17:00
DİPNOT: ben daha henüz hiç kazanç alamadığım için yardım edemedim ama ileride alınca muhakkak yardımda bulunucam