Suriyeye YARDIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

condomjr

Yasaklanmış
Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Suriyedeki iç savaşı hepiniz biliyorsunuzdur.binlerce suriyeli evlerini işlerini herşeyini bırakıp türkiyeye gelmek zorunda kaldılar.fakat bu kış günlerinde bir çok suriyeli dışarıda ac susuz yaşıyor haberlede gördüğünüz gibi soğuk'dan açıklıkdan çocuklar bebekler ölüyor.
bazılarınız içinizden ne yapabilirim kendimce diye düşünüyor olabilir.

YTPARA ailesi olarak elimizden geliğince kanallarımızdan elde ettiğimiz gelirlerle suriyeye yardımda bulunmaya nedersiniz ?

forum yetililerinin 1 tanesinin hesabında para toplanıp ondan sonra gönderilecektir.(onay gelirse)

Form'a Göre Doldurmaya Özen Gösterelim

İsim veya Forum Nick 'i

Bağış Tutarı TL & $

Ödeme Yöntemi

Ödeme Yapacağı(kesin)Gün

ÖRNEK
Kod:
İsim :Harun akyasan
Bağış Tutarı : 150-TL
Ödeme Yöntemi Paypal
Ödeme Yapacağı(kesin)Gün 03.02.2014 : 17:00
DİPNOT: ben daha henüz hiç kazanç alamadığım için yardım edemedim ama ileride alınca muhakkak yardımda bulunucam

Bu nedir ya , forum yonetiminin haberi var mi? oyle her onune gelen bagis toplayamaz zaten , bu isin kanunda belli bir kurali vardir ki , ayrica bu paranin ordaki teroristlere gitmeyecegi ne malum , konunun kaldirilmasini talep ediyorum.

Bu ve benzeri konular (bağış, yardım, siyasi vs.) yönetici onayı olmadan açılmamalı.

aklınıza estiği gibi bağış toplayamazsınız.valilik izni ve ona bağlı özel hesaplar gereklidir.yoksa şikayette suçlu bulunursunuz.

Resmi bağış kurumlarına yardımlarınızı yaparsanız daha güzel olur hocam.

Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Suriyedeki iç savaşı hepiniz biliyorsunuzdur.binlerce suriyeli evlerini işlerini herşeyini bırakıp türkiyeye gelmek zorunda kaldılar.fakat bu kış günlerinde bir çok suriyeli dışarıda ac susuz yaşıyor haberlede gördüğünüz gibi soğuk'dan açıklıkdan çocuklar bebekler ölüyor.
bazılarınız içinizden ne yapabilirim kendimce diye düşünüyor olabilir.

YTPARA ailesi olarak elimizden geliğince kanallarımızdan elde ettiğimiz gelirlerle suriyeye yardımda bulunmaya nedersiniz ?

forum yetililerinin 1 tanesinin hesabında para toplanıp ondan sonra gönderilecektir.(onay gelirse)

Form'a Göre Doldurmaya Özen Gösterelim

İsim veya Forum Nick 'i

Bağış Tutarı TL & $

Ödeme Yöntemi

Ödeme Yapacağı(kesin)Gün

ÖRNEK
Kod:
İsim :Harun akyasan
Bağış Tutarı : 150-TL
Ödeme Yöntemi Paypal
Ödeme Yapacağı(kesin)Gün 03.02.2014 : 17:00
DİPNOT: ben daha henüz hiç kazanç alamadığım için yardım edemedim ama ileride alınca muhakkak yardımda bulunucam

Öncelikle sağduyu ve hassasiyetin için teşekkür ederek başlamak isterim...

Tabi yardımlaşma, dayanışma gerek insanlık namına gerekse inancımıza göre olması gereken şeyler! Bir din kardeşimiz aç iken bizim tok uyumamız tabiki uygun değil buraya kadar kesinlikle sana katılıyorum...

Lakin ne yazık ki anlayamadığım nokta şu... Neden Suriye? neden bizim ülkemizdeki yardıma muhtaç insanlar değilde başka ülkelerdeki kişiler...

Yıllarca bu ülkede Afrika'ya yardım edelim sloganıyla milyonlarca dolar toplandı ne olduğu muamma...

Bence kesinlikle yardım edelim fakat önce kendi canımızı, toprağımızı paylaştığımız yardıma muhtaç insanlara!

Nerede oturduğunu ya da nerede yaşadığını bilmiyorum ama adım gibi eminim ki oturduğun mahallede dahi karnını doyurmak için çöp karıştıran insanlarımız var... evet yardım edelim ama önce bu insanlara yardım edelim...

Bu arada zaten Suriye ye hepimiz yardım ediyoruz... Ödediğimiz vergiler ile T.C. Devleti bizim adımıza onlara el uzatıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri