--Sürükle Bırak Finger Family Yazılımı --

Hocam bu programı fazla editlemeden yine sürükle bırak şeklinde başka bir proje için yazabilirmisiniz? Daha uzun videolar olacak ve programa telifsiz şarkılar ekleme kısmı olacak şekilde? Yani anlayacağınız finger videosu olmayacak başka bir proje olacak. Her videoda yine arka plan ve karakterler değişecek?

Bu arada güzel program hayırlı satışlar.

elbette hocam, başka projelerinz veya fikirlerinz içinde aynı şeklde sürükle bırak ile çalışan yazılımlar hazrlayabiliriz, Pm ve skype ile iletişime geçebilrisiniz..

eleştiriye açıksanız, bir yazılımcı olarak bu yazılıma bu fiyatın çok abartılı olduğunu söylemek istiyorum,

Önceden hazırlanmış After Effects projesinin materyallerini drag & drop ile değiştirip "aerender.exe" ye gönderilen tek satırlık parametre ile render işlemi başlatılıyor, burada yazılımcının yaptığı pek bir şey yok aslında 50 satır kod yazmadan bu yazılım yapılabilir.

Not: amacım konuyu baltalamak değil, kişisel görüşümü yazdım...

eleştiriye açıksanız, bir yazılımcı olarak bu yazılıma bu fiyatın çok abartılı olduğunu söylemek istiyorum,

Önceden hazırlanmış After Effects projesinin materyallerini drag & drop ile değiştirip "aerender.exe" ye gönderilen tek satırlık parametre ile render işlemi başlatılıyor, burada yazılımcının yaptığı pek bir şey yok aslında 50 satır kod yazmadan bu yazılım yapılabilir.

wordpress kuruluma 100 tl isteyenler var onları ne yapacaz :)

Her şey yazılım değildir hocam fikirdir. Madem bu kadar basit sizdede yazılım var neden yapmadınız?

Çünkü işler fikirle döner.. Bilmek her zaman yeterli değildir.

ytpara'nın kurulma amacı youtube@webmaster destek platformu olarak kuruldu belkide burdaki abiler kardeşler sayesinde milyarlar kazanan adamlar şimdi cıkıyor ufak bi yazılım veya bi ebook cıkarıp uçuk fiyatlara satıyor artık ytpara destek platformu değilde ytpara satış forumu olarak güncellenmesi lazım site başlığının orjinal adobe programları bile bu kadar pahalı değilken tek bir projeye bu kadar ücret alınması bence hiç etik değil

bana garip geldi, yazılımsal açıdan düşündüğüm için :)

Picassonun çok güzel bir hikayesi var hocam herkesçe malum oldğundan anlatmak istemiyorum ;)

50 Değil 360 satır kod var, sadece aerendere gönderilen tek satır parametre değil, madem yazılımcısınız sizin dilinizden konuşayım, Ae projesinin bu işleme uygun hale getirilmesi gerekiyor, AE içersinde yazılan Expression denilen küçük scriptler var, BKZ: Expression language reference

Gene kodlar aracılığı ile Resimlerin projeye uygun hale getirilmesi süreci var.

Size bir Projenin vaktinde 1500 TL den satıldığını hatırlatmama gerek yok, şu an da ortalama fiyatları 250-750 arası. Sadece Proje fiyatından bahsediyorum.. üzerine alınan 200 lirayı yazılım için çok değil az görmelisiniz çünkü arkadaşın belirttiği gibi Fikirdir önemli olan. Aerender.exe yi videoda görmeden önce kullandınız mı bilmiyorum...

Yanlış anlamayın amacım münakaşa değil ama bunları gözden kaçırmayın derim ;)

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

Her şey yazılım değildir hocam fikirdir. Madem bu kadar basit sizdede yazılım var neden yapmadınız?

Çünkü işler fikirle döner.. Bilmek her zaman yeterli değildir.

Teşekkürler Hocam

---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

ytpara'nın kurulma amacı youtube@webmaster destek platformu olarak kuruldu belkide burdaki abiler kardeşler sayesinde milyarlar kazanan adamlar şimdi cıkıyor ufak bi yazılım veya bi ebook cıkarıp uçuk fiyatlara satıyor artık ytpara destek platformu değilde ytpara satış forumu olarak güncellenmesi lazım site başlığının orjinal adobe programları bile bu kadar pahalı değilken tek bir projeye bu kadar ücret alınması bence hiç etik değil

Adobe programlarını 100.000 kişi alırsa, bu yazılımları 100 kişi alır hocam bunun sebebi de budur.

Bknz 830 dolarlık script:
360º/VR Tracking Bundle - aescripts + aeplugins - aescripts.com

995 dolarlık plugin:

mocha VR Adobe Plug-in - aescripts + aeplugins - aescripts.com

program gayet kullanışlı ve basit. bi çok video çıktısı alabilirsiniz kısa sürede. kategoriyi tutturmak mesele tabi. arkadaş ilgili sağolsun.

Bir fabrikada imalat hattındaki çok önemli olan ana makinalardan biri arızalanınca Fabrikada ki tüm üretim durdu.

Mevcut teknisyenler makinayı çalıştırmak için çok uğraştılar, ancak ne yaptılarsa nafile bir türlü başaramadılar. Sonunda dışarıdan uzman çağardılar. Uzman gelip makinayı inceledi duruma baktı. Sonra çantasından çekiç çıkarttı. Elinde çekiçle makinaya yaklaştı makinanın belli bir noktasına elindeki çekiçle dikkatlice sert bir vuruş yaptı. Makina hemen çalışmaya başladı ve hiç bir arıza olmamış gibi devam etti. Fabrika tekrar harekete geçti.

Uzman fabrikadan ayrıldıktan iki gün sonra fatura gönderdi: ´Hizmet bedeli karşılığı 1.000 USD´.Fabrika müdürü bu faturaya çok kızdı. Tepesi attı ve bir çekiç darbesi için bin doları çok buldu. Uzmandan ayrıntılı fatura göndermesini istedi. Uzmandan bir gün sonra aşağıdaki ayrıntılı fatura geldi.

Makinaya çekiçle vurma bedeli 1$
Nereye vuracağını bilme bedeli 999$
Toplam 1.000$

Bir fabrikada imalat hattındaki çok önemli olan ana makinalardan biri arızalanınca Fabrikada ki tüm üretim durdu.

Mevcut teknisyenler makinayı çalıştırmak için çok uğraştılar, ancak ne yaptılarsa nafile bir türlü başaramadılar. Sonunda dışarıdan uzman çağardılar. Uzman gelip makinayı inceledi duruma baktı. Sonra çantasından çekiç çıkarttı. Elinde çekiçle makinaya yaklaştı makinanın belli bir noktasına elindeki çekiçle dikkatlice sert bir vuruş yaptı. Makina hemen çalışmaya başladı ve hiç bir arıza olmamış gibi devam etti. Fabrika tekrar harekete geçti.

Uzman fabrikadan ayrıldıktan iki gün sonra fatura gönderdi: ´Hizmet bedeli karşılığı 1.000 USD´.Fabrika müdürü bu faturaya çok kızdı. Tepesi attı ve bir çekiç darbesi için bin doları çok buldu. Uzmandan ayrıntılı fatura göndermesini istedi. Uzmandan bir gün sonra aşağıdaki ayrıntılı fatura geldi.

Toplam 1.000$

bir gün kombi bozuldu bir usta çağırdım geldi gece 12 ye kadar uğraştı yapamadı ertesi gün başka malzeme getirip halletmeye çalışacağını söyleyip gitti . tabi ki kombi her an lazım olan bir şey evde, ertesi gün başka bir usta çağırdım geldi iki dakika sürmedi halletti ; bana vanaların yerini sordu yeni taşınmıştım onlara bakayım diye yanından ayrıldım 2 dk sürmedi, geri döndüğümde halletmişti :)) usta ne yaptın dedim söyler misin bende bir daha olursa hallederim sizi çağırmak zorunda kalmam :) güldü ve bu da bizim işimiz sen çağırırsın gelir hallederim dedi . ve öğretmeden gitti . iş kolay görünebilir ama onu öğrenmek için insan kaç yılını veriyor; işin bu kısmını düşünmek lazım .. ( bayağı bir para almıştı ama şuan rakam aklıma gelmiyor )

Son düzenleme:

Toplam 1.000$

Neden bu kadar uzadı bu konu cevap yazmak istemiyordum ama, fiyat bana göre hala çok uçlar da, konuyu takip eden arkadaşlara da öyle gelmiş olacak ki, pm ve skypeden bu yazılımı yapmam için yeterli sayıda talep oldu, faturaya da 30$ - 50$ arası bir şey yazarım, her işin hakkı bellidir.

Neden bu kadar uzadı bu konu cevap yazmak istemiyordum ama, fiyat bana göre hala çok uçlar da, konuyu takip eden arkadaşlara da öyle gelmiş olacak ki, pm ve skypeden bu yazılımı yapmam için yeterli sayıda talep oldu, faturaya da 30$ - 50$ arası bir şey yazarım, her işin hakkı bellidir.

fikir 0$ ' a geldi sonuçta

bu arada KOLCAK kardeşim, proje nin de içinde olduğunu gözden kaçrmadn umarım.

Son düzenleme:
fikir 0$ ' a geldi sonuçta

Her şey fikir ile başlar ama her şey fikir üretmekle bitmez, ben sizin konunuzu görüp aa bu botu yapıyım demedim, teklif geldi değerlendirdim. Ayrıca ilk teklif yapan arkadaş konu linkini gönderene kadar böyle bir bottan haberdar değildim açıkçası kötü bir niyetle de yazmamıştım fiyatın yüksek olduğunu, fiyatı düşürseydiniz belki de benim yapmama bile gerek kalmayacaktı... Öyle olmasını isterdim açıkçası.

Her şey fikir ile başlar ama her şey fikir üretmekle bitmez, ben sizin konunuzu görüp aa bu botu yapıyım demedim, teklif geldi değerlendirdim. Ayrıca ilk teklif yapan arkadaş konu linkini gönderene kadar böyle bir bottan haberdar değildim açıkçası kötü bir niyetle de yazmamıştım fiyatın yüksek olduğunu, fiyatı düşürseydiniz belki de benim yapmama bile gerek kalmayacaktı... Öyle olmasını isterdim açıkçası.

30$ a veya 50$ projeyi de katacakmısınız onu sormaktayım

30$ a veya 50$ projeyi de katacakmısınız onu sormaktayım

Hocam projeyi versem ne olur vermesem ne olur ısrarla basit bir yazılım demekteyim ben bu işe... bu tür yazılımlar da Crypter bile kullanmaya gerek duymuyorum + proje ile birlikte teslim ediyorum ki benim arşivimde bir şey olursa kişi güncelleme istediğin de müşteriden de kaynak alabilme şansım olsun.

Hocam projeyi versem ne olur vermesem ne olur ısrarla basit bir yazılım demekteyim ben bu işe... bu tür yazılımlar da Crypter bile kullanmaya gerek duymuyorum + proje ile birlikte teslim ediyorum ki benim arşivimde bir şey olursa kişi güncelleme istediğin de müşteriden de kaynak alabilme şansım olsun.

projeden neyi anladğınız konusudna emin değilsiniz.. After Effects Finger Family Projesi, animasyonların olduğu, seslerin resimlerin olduğu proje...

aynen basit hocam ;) kolay gelsin, konuya katkılarınızdan dolayı da teşekkürler

projeden neyi anladğınız konusudna emin değilsiniz.. After Effects Finger Family Projesi, animasyonların olduğu, seslerin resimlerin olduğu proje...

aynen basit hocam ;) kolay gelsin, konuya katkılarınızdan dolayı da teşekkürler

Ücretsiz AE projesi veren onlarca site varken free template indirmek varken neden sizden bu fahiş fiyatlara alsın insanlar hocam artık konuya yazmak istemiyorum iyi çalışmalar diliyorum hayırlı akşamlar :)

500 lira nedir abi. Paranın değerinden mi haberiniz yok bizim mi paradan haberimiz yok. yoksa sizin şuanki youtubeden mi haberiniz yok. Neredeyse Arkadaşlar CrazyTalk Animator 3 Fiyatı çekecekler. Hatta daha fazla fiyat istiyor arkadaş. Ülkede programcılık sizin bu fiyatlarınız sayesinde gelişecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri