Survivor All Star Başlıyor Arkadaşlar

Doğukan hayatının hatasını yaptı. Dereyi görmeden paçayı sıvayıp, dördümüz çıkacaz smse dedi olan serenaya oldu. Merve gitse üzülmezdim valla :D

Doğukan elendi gitti.2 hafta önce yarışmada tek favorim vardı; Doğukan.Ama bugün gitmesine üzülmedim son hafta yaptıkları gözümde düşürdü.Artık yarışmada bir favorim yok

Doğukan'ın yerinde ben olsam ben de serenayı yazardım. zaten 4 maçın 3 ünde yenilen bi takımsın. riske girmeye hiç gerek yok (doğukan adına) şuanda favorim merve aydın. kişiliğini çok tasvip ettiğim için değil. en çok hak edenin o olduğunu düşündüğüm için.

doğukan hak ettiğini buldu. hakan ın oyunu tuttu. planını yaptı doğukanı avladı. serenay ın intikamını aldı. son dokunulmazlık oyununda bilerek oynamadı . sms te doğukanı yiyeceğini biliyordu. ince hesap yaptı ve tuttu. survivor ın adı bence hakan ve sıtratejisi olarak değiştirilmeli.

begüm gider diyordum, begüm için sevindim, çok masum kız
ne gülüyor ne ağlıyor, oyun oynarken bile hep tebessüm suratında

yok yok hasan gil plan yapmışlar merve gitsin diye tutmamış herhalde :) iyi oldu gittiği merveyi göndermeye çalışıyorlardı :D

begüm nasıl gidiyor yaw töbeeee

bu dünyada hep iyiler kaybediyor. Filmler,diziler her şey yalan. Bir daha da izlemem survivor falan. Acunun yediği haklar yetti artık. Ağlayan,sızlayan,terbiyesizlik yapan kazanıyor survivor da.

ne Merveymiş be... oyunlarda kaybedip sinirleniyor ya normalde zayıf ve yenilen insanlara sempati duyarız ama bunun ezilmesinden zevk alıyorum bu kadar çakal bi insan yok :)

İnş. finalde begüm kazanır. Merve iyi bir yarışma çıkarıyor fiziki olarak ama o kız bana samimiyetsiz geliyor nedense. Adada olsam o kızın yanımda olmadığı her dakika arkamdan konuştuğunu düşünürdüm doğrusu...... Hasan o kadar sms'ler de birincei geliyor sonra geliyor 2 hafta sms'te birinci olan merveye eleniyor. Zaten hep hasanın üstüne oynadılar son zamanlarda. Hasanda yoldan çıktıda, hasan abide ayıp ediyorda hep adamın smslerini yıpratmaya çalıştılar. İnş. begüm kazanırda hepsine kapak olur: D

İnş. finalde begüm kazanır. Merve iyi bir yarışma çıkarıyor fiziki olarak ama o kız bana samimiyetsiz geliyor nedense. Adada olsam o kızın yanımda olmadığı her dakika arkamdan konuştuğunu düşünürdüm doğrusu...... Hasan o kadar sms'ler de birincei geliyor sonra geliyor 2 hafta sms'te birinci olan merveye eleniyor. Zaten hep hasanın üstüne oynadılar son zamanlarda. Hasanda yoldan çıktıda, hasan abide ayıp ediyorda hep adamın smslerini yıpratmaya çalıştılar. İnş. begüm kazanırda hepsine kapak olur: D

Hocam öyle göründüğüne bakmayın bence hile yapılıyor smsten tutta,ödül oyunlarına kadar :rolleyes:

Hocam öyle göründüğüne bakmayın bence hile yapılıyor smsten tutta,ödül oyunlarına kadar :rolleyes:

Herkes öyle diyor hocam valla bende bilmiyorum sonuçta ağır bir itham bu. Yapıyorsa Acun zaten kendi kaybeder ama bu kadar kazanç sağladığı emek verdiği bir programa bu tarz hileler karıştıracağını sanmıyorum.

Herkes öyle diyor hocam valla bende bilmiyorum sonuçta ağır bir itham bu. Yapıyorsa Acun zaten kendi kaybeder ama bu kadar kazanç sağladığı emek verdiği bir programa bu tarz hileler karıştıracağını sanmıyorum.

Peki bu kadar kazanmak için hile yapıyor olamaz mı hocam :p.Bence kesinlikle hile var o sms oylamaları olsun,ödül oyunları olsun yav 1 olur 2 olur 5 kere 8-7 9-9 gibi kritik rakamlarda hep beraberlik olurmu bu nasıl tesadüf bu nasıl şans :D.Biz bir gün aç kalsak halimiz dermanımız kalmaz adamlar diyor 3 haftadır açız ama maşallah oyunlarda o hız nerden geliyor sözde yemekte vermiyorlar bana pek inandırıcı gelmiyor bunlar sonuçta kamera arkasıyla ilgili hiç bir bilgi yok belkide acun bunlar dışarıya,medyaya yayılmasın diye yarışmacılarla yüksek tazminatlı sözleşme yapıyordur tabi bunlar benim teorilerim :)

Peki bu kadar kazanmak için hile yapıyor olamaz mı hocam :p.Bence kesinlikle hile var o sms oylamaları olsun,ödül oyunları olsun yav 1 olur 2 olur 5 kere 8-7 9-9 gibi kritik rakamlarda hep beraberlik olurmu bu nasıl tesadüf bu nasıl şans :D.Biz bir gün aç kalsak halimiz dermanımız kalmaz adamlar diyor 3 haftadır açız ama maşallah oyunlarda o hız nerden geliyor sözde yemekte vermiyorlar bana pek inandırıcı gelmiyor bunlar sonuçta kamera arkasıyla ilgili hiç bir bilgi yok belkide acun bunlar dışarıya,medyaya yayılmasın diye yarışmacılarla yüksek tazminatlı sözleşme yapıyordur tabi bunlar benim teorilerim :)

%50 çerçeve ve 240p lik spam videolarının binlerce kez izlendiğine ihtimal veriyorsun da bunlara mı vermiyorsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri